ארה"ב שישי

../images/Emo58.gif ארה"ב שישי

אני הגעתי למסקנה שהדרך הכי טובה לצפות בדבר הזה זה בשני פרקים ברצף. אני ממש לא יכול להאשים את ברוק ששחררה צעקה בסוף הפרק - אתם ראיתם את השפתיים המזעזעות של המפלצת שעמדה מולה? גם אני כמעט שחררתי קול צעקה, במקום זה הלכתי להקיא. סשה, התאוריה שלנו על זה שהכל בראש של רידג' ירדה לטמיון. מצד שני - תמיד אפשר להגיד שהכל היה חלום כעבור כמה חודשים. לגבי השמועות שרידג' יהיה סבא. לא כל כך הבנתי למה נחפזתם לנחש שברידג'ט תהיה בהריון וזה אומר שרידג' הוא האבא (והופך את ניק לדוד שלה, אבל עזבו את זה
). למה שלא תומאס יכניס את קייטלין/גבריאלה להריון? למה שלא סטפי/פיבי תיכנסנה להריון? ואגב תאומות - קלטתם שהתסריטאים עדיין לא יודעים מי זו מי וכל השחקנים עדיין קוראים לתאומות - honey\dear

Mikel20

New member
דווקא הם כן יודעים

בפתיח של הסידרה כששתי התאומות מופיעות, הצמידו את שם השחקנית לשם הדמות שלה.

girlontop

New member
תפתחי כבר את הדלת, קרציה!!

כמה אפשר לדבר ולקשקש, כשהרגע הכי מעניין בעשור האחרון עומד להתרחש? כבר תכננתי את ההתנקשות בבראדלי אם הוא היה מותח את פתיחת הדלת עד יום שני, אבל לשמחתי (ולשמחתו) הוא נתן לשבוע להסתיים טוב. הסצינה של ברוק ורידג' היתה אחת הקורעות שראיתי זה הרבה זמן. רידג' כולו מבסוט מהחיים, מספר לברוק על הלילה הכי מאושר בחייו, על הנס הגדול שקרא להם (להם?!), מזכיר כבדרך אגב את הבובה בארון של טיילור ואומר שאת הלילה הוא בילה עם טיילור "בדיבורים". מי מהמר שעוד חודש טיילור עושה בדיקת הריון?
. ואם כבר דיבורים, היה לו את כל הלילה להזכיר את בן זקוניו רידג' ג'וניור - מדוע שכח ממנו? או שהוא רצה להשאיר לברוק את התענוג? נסתרות דרכי הרידג', שהאגוצנטריות שלו פסקה מלעצבן ועתה היא משעשעת עד דמעות. ברוק המיואשת מהחיים כבר מתחילה לבכות, מספרת שג'יימס, שלא יגיע להופעת אורח, המליץ על פסיכיאטרים טובים, בעוד רידג' דוחק בה לפתוח את הדלת לטיילור, כשחיוך דבילי מרוח על פניו. לא הצלחתי להפסיק לצחוק במשך כל הסצינה. קומדית טעויות הורסת. בין לבין ברוק שיקרה בלי בושה על "טיילור החיה בלבבות של כולנו" - ממש; ברוק רקדה על הקבר שלה עוד לפני ששמו את הבובה בארון, ואם היה מקום בבית הקברות היא היתה מארגנת שם רייב המוני. גם כאן צחקתי בקול. הקטע המושלם היה עם פתיחת הדלת - תזמון מבריק של הסיבוב של טיילור לברוק ההמומה, שאכן צרחה כמו צ'ינצ'ילה מפוחלצת. המבט של טיילור בעיניים הזכיר לי את מרלנה בימ"ח, כשהשטן השתלט על גופה. המממ. לא יודעת למה כולם בפורומים התלהבו מהמשחק של קק"ל, כי אני התאכזבתי. שוב הנשיפות הרגילות, הנוירוטיות הלא משכנעת והצרחה הגרועה. משחק בינוני בלבד. שום אמי ושום נעליים.

Mikel20

New member
מה שאני לא מבין

זה איך רידג' מגיע הבייתה, כולו שמח, וישר זורק על ברוק שטיילור חיה..מה עם קצת הרגעה לפני זה, תספר לה בדיוק מה קרה בקבר אמש ואז לאט לאט להסביר לה שטיילור חיה - אחרי הכל עברו לא מעט שנים, מה הוא מצפה שהיא פשוט תקבל את זה יפה?? זה היה מין דו-שיח של חרשים, הוא אומר לה "היא חיה" והיא אומרת לו "אתה משוגע"...אכן משעשע ביותר... הסיום אבל עשה את כל הפרק, אני כבר סקרן לשמוע את המילים הראשונות של ברוק לטיילור...תנו לי לנחש "NOT AGAIN" וסתם משהו לא קשור, שמתם לה שבערך 6 דקות מהתחלת הפרק היו חסרות?

...

I've never seen a husband happier than Ridge when he told his wife that he'd spent the night with another woman... It was a great moment! I should try it sometimes: "Honey. I had sex with someone else last night!! It's a miracle!!!

יניב1

New member
סוף כל סוף

הרגע הזה הגיע - רק מה, שעכשיו צריך לחכות עד יום שני להתפתחויות הבאות. לפחות ראינו את מבטה של ברוק על פניה בליווי צעקת ההלם שלה - אין מה לדבר, זה היה טוב!
לרון מוס שממשיך את עליית המדרגה. מי אמר אגוצנטריות?
סטפי את פיבי - שמגדירות מחדש את המושג "פלקטיות".
קק"ל - ברוק, במשחק נפלא לטעמי. ליבי היה איתה כשניסתה לשכנע את רידג' שטיילור לא חיה ועוד יותר כשצעקה עת פגשה בטיילור. יותר מזה, אין יותר מדי מה לומר. זה היה פרק די קצר עם סצינה טובה בין ברוק ("תפסיק עם זה, טיילור מתה) לרידג' ("אני לא משוגע, אני לא משוגע") ואהבתי כל רגע. ביום שני יהיה שמייח!

יניב1

New member
וואי, שכחתי ../images/Emo6.gif

זה רק מראה כמה זמן הייתי "בחוץ". ובעניין הפרק, לא יודע האמת. זה היה פרק בסדר, משהו כמו הקודם, אז כדי שברוק לא תיעלב ניתן לו אותו דבר כמו הקודם, 8 וחצי

למעלה