ארה"ב, רביעי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב, רביעי

פרק משעמם ברובו. ניק וברידג'ט שעממו. ת'ורן ודרלה שוב נזרקו פנימה בלי קשר לכלום (מסכנים השחקנים, בקושי נותנים להם שורה להגיד ומיד הם יורדים מהסט). סטפני מחזקת את סטריאוטיפ הדייקית עם המקל שנתנו לה ונראית בריאה ועליזה. עוברת לסכסך בין מאסימו לג'קי (מה היא אמרה לו שם? "עדיף לך פודל שחור"?
) ומעצבנת את ברוק וג'קי מעבר לקו. שתי המרירות מקימות את מועדון נפגעות סטפני ומדברות על כל הדברים המשותפים להן (מוזר שג'קי השמיטה את דיקן
). שיחזירו את מורגן, היא תנהיג אותן בעוז. קצת הפחיד אותי מה שג'קי אמרה בסוף - יכול להיות שסטפני כן תמות?
די, עד שאני נהנית מהסדרה אי אפשר לעשות לי את זה ולגרום לי להפסיק לצפות
הקטע המעולה היה כשג'קי פתחה את הכפתור בחולצה שלה לפני שמארק הגיע ודחפה את המחשוף שלה בפרצוף התמים-דבילי שלו
וזהו. די משעמם, התרגלתי לפרקים יותר שווים.

Shiri from the block

Active member
אז רגע, סטפני העמידה פנים שהיא קיבלה התקף לב או שהיא באמת קיבלה../images/Emo35.gif

girlontop

New member
עוד לא יודעים

מעניין אם נקבל תשובה חותכת או שזה יהיה כמו "ההפלה" של ברוק...

../images/Emo58.gif מה את מבינה? ../images/Emo3.gif

אחלה בחלה של פרק. אמנם ניק וברידג'ט היו מיותרים, למרות ששניהם הפנימו סופסוף מי נגד מי
ברידג'ט רוצה את דנטה, ניק רוצה את ברוק. א-ב-ל אני ממש רוצה את החולצה של ת'ורן. שמתם לב שאת כל הבגדים השווים הוא מקבל לדגמן? ג'קי פשוט נהדרת. היא מחייה את הפרקים ואני כל כך שמח שסופסוף מנצלים את לא"ד ואת הכשרונות שלה, כשראיתי את לחיצת היד פשוט חייכתי מעונג. יש לי תחושה של עלילה טובה. גם אם לא ייצא כלום ממנה, כיף לצפות בזה. ברוק סופסוף לא חושבת באיזה גבר לבחור והיא אולי חוזרת להיות ברוק "הישנה". כמה שאני אשמח לצפות בנפילה של סטפני
ואגב, זה היה "אלמנה שחורה"...

Mikel20

New member
הסצינה היחידה שהייתה שווה

היא של ג'קי לאורך כל הפרק, ניקט היו משעממים מוות והסצינה בבית של סטפני הייתה פשוט גרועה, גם אני חשבתי על ת'ורן ודארלה, ממש מסכנים מה שניהיה איתם...בזבוז נוראי של השחקנים ושל הדמויות שלהם. מסכים במאה אחוז, סוף סוף מנצלים את לא"ד כמו שצריך, כשהיא לא בוכה כל היום מה מר גורלה או מתעסקת בחיים של ניק היא ממש מעניינת ולראות אותה משחקת בד"ר מקליין העלוב הזה היה ממש מצחיק אני כבר מת לראות מה היא תעשה לו (וכמה זמן ייקח עד שהם יגיעו למיטה). שמתם לב אבל שלאורך כל הפרק כמעט, ברוק בקושי דיברה? זה היה מונולוג ארוך אחד של ג'קי! יאללה מלחמה...עכשיו רק צריך שטיילור תגלה את המזימה של סטפני ותתפתח מלחמת חורמה: ברוק וג'קי מול טיילור וסטפני!!! קלאסי!

girlontop

New member
ברוק, כרגיל, פסיבית

תמיד צריכה שמישהו יחזיק לה את היד בזמן שהיא נלחמת ב"כוחות הרשע": אריק, ניק, קונור, שילה, ברידג'ט, ג'קי וכו'. אני לא זוכרת מתי היא הצליחה ללכת ראש בראש מול סטפני, ולקחת את הסיבוב, בלי עזרה ממישהו. מה לעשות, צריך שכל כדי להילחם בשכל
אגב, מה קרה להבטחה שלה מאתמול להתמקד בילדים ולהמשיך הלאה בחייה? זהו, כבר נגמר? סטפני לא צריכה את טיילור במלחמה שלה. טיילור זה לא כוחות בכלל - היא רק כלי עבור סטפני. סטפני מסתדרת יפה מאוד לבד ואני מחכה לראות איזה טריקים ג'קי מחביאה בשרוול שלה ואיך סטפני תגיב. אין סיבה שזו לא תהיה עלילה מצוינת, ולשם שינוי גם בלי רידג' (נו, בערך...).

arielbbb

New member
הלוואי שהן יתאחדו נגד המקומטות!!

נגד סטפני וטיילור. זה אקשן אמיתי.

Guy K

New member
אני מסכים

לחיצת היד של השתיים היתה בעיקר הבטחה להרבה דרמה וסיבוכים. וגם אם ההבטחה לא תמומש - ולמרות שהסכסוך בין ג'קי לסטפני קצת Out of the blue - זו עדיין טלויזיה טובה.

למעלה