ארה"ב חמישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב חמישי

פרק מגניב לגמרי בזכות ניק וטיילור, שחייבים להיות זוג תיכף ומיד כי הם לוהטים! חבל שהקרציה שמדברת לעצמה נדחפה באמצע לפני שזכינו לראות קצת אקשן. ברוק משעממת אותי למוות וכדאי שהיא תפסיק להתנשף כל רבע דקה, כי העצבים שלי רופפים. האנטר היתה מצחיקה נורא כטיילור שיכורה. אהבתי כשהיא זרקה על הקטור בוטנים וקראה לו fireboy
. היה קורע לראות אותה מנסה לנחם את ניק על המוות של פלישיה כשזה הדבר האחרון שמעניין אותו (ואת כל האחרים, שייחנקו
). למרות הרחמים העצמיים אני מתחילה יותר ויותר להתלהב מטיילור. כיף לראות אותה עושה ואומרת דברים שלא היינו רגילים ממנה. רידג' צריך למות. לא מגיע לו ילדים, אחים או נשים. הדמות הכי מחליאה בטלוויזיה.

../images/Emo58.gif חמישי ארה"ב

נתחיל ב
לזכר הקטור שיכל היה להיות הדמות הגברית הבאה בחייה של טיילור אחרי רידג' אבל יצא מהתמונה. מישהו אמר recurring? פרק מצחיק מאוד. לניק וטיילור יש כימיה טובה ואם זו הייתה סבוניה אחרת, הטיזינג היה נמשך כמה שבועות. לנו יש כמה דקות אצל בראדלי. גם לג'קי ולרידג' לא חסרה כימיה. מבחינה ביולוגית הם באותו הגיל ורומן ביניהם יגמור את סטפני

אושרי 26

New member
../images/Emo58.gifgirlont מסכים איתך לחלוטין

אני חושב שעברו בדיוק 10 דקות מאז שפלישיה מתה והדבר הראשון שרידג' חושב עליו זה איך הוא ישכב עם ברוק אחותך מתה יא חתיכת חרמן !!! קצת אבל !
זה היה נראה כאילו הוא אשכרה משתמש במוות שלה בשביל לקבל יותר סימפתיה מברוק וכמובן קצת יותר... באמת תמות אני כבר מתחיל לאהוב את אריק יותר ממנו. טיילור אכן קורעת מצחוק כשיכורה .
שחקנית מדהימה !

Mikel20

New member
טיילור ../images/Emo47.gif

פרק ענק...אני נשפך מצחוק מכל הסצינה של ניק וטיילור, שיחקו אותה בגדול עם סצינת הבר. רק לא הבנתי בדיוק איך היא הגיעה לספינה שלו??? בלי כסף ובלי מכונית...מה קורה כאן? חבל אבל שהוא לא הפליג עם טיילור וברוק הייתה נשארת מאחור...זה היה יכול להיות מגניב לחלוטין. וטלי את צודקת, ניק וטיילור חייבים להיות זוג, הכימיה ביניהם מצויינת (מצדי שיישארו שתויים לנצח אני מת עליהם ככה).

למעלה