ארה"ב חמישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב חמישי

אני חייבת לעוף מהבית ולכן אקצר:
דנטה גבר החלומות. מושלם מכל בחינה אפשרית.
ברוק שיחקה אותה לגמרי, גם אם באיחור של שלושה חודשים. קולהקבוד
סטפני! תענוג, פשוט תענוג. אין מילים לתאר את הצדק שסוף סוף נעשה. שלמות שלא תתואר. אני חושבת שזאת הסצינה של סטפני שהכי אהבתי בכל השנים (והבחירה קשה!). איך היא ירדה על "הכשרון" של אריק, המצגת המופלאה, האיומים - גאוניות צרופה. אוי, כמה זה טוב.

faery18

New member
../images/Emo58.gif

וואיי!! אני כבר מתה שהפרקים האילו כבר יגיעו לארץ! עכשיו ברוק למעלה וסטפני למטה אבל!! בעתיד ברוק ואריק למטה וסטפני למעלה!!
סטפני-המלכה הבלתי מנוצחת!!
כוולם חשבו שסטפני נשארה לבד כוולם חשבו שסטפני תעזוב את העיר כוולם חשבו שסטפני תעזוב את הסדרה אבל לא! שיז איר! והיא הולכת להישאר פה עוד הרבהה הרבה זמן!
GO STEF!!
והכי אני שמחה מהנקמה באריק האדיוט והצבוע!

עופר8

New member
אני חושב ששנת 2005 ../images/Emo58.gif

שייכת ל"יפים" תחשבו על זה, היו השנה מלא עלילות מעניינות ועוד צפוי המשך לא פחות מעניין .. הפרק של היום היה אחד הפרקים הכי מרתקים בסידרה . בתור אחד שלא סבל את אריק כבר מלא זמן , הצורה המבזה והמשפילה שבה סטפני פיטרה אותו הייתה שווה כל רגע !!

Mikel20

New member
היה ענק! + ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

אפשר להגיד שזו "ה"סצינה בין ג'ון לסוזן בשנים האחרונות, למרות שגם הסצינה ששודרה השבוע בארץ כשהיא זורקת לו את האלבום תמונות המשפחתי הייתה גדולה... חוץ מזה, לפי כל הסימנים, החל משבוע הבא ניק ובריג'ט יתחילו להתקרב, עד שהיא כנראה תסלח לו ותיקח אותו חזרה, אבל אז בסוף החודש, ב 30 לנובמבר ליתר דיוק, מגיעה לה פלישיה ולפי מה שקראתי ברידג'ט לא תיהיה מרוצה בכלל...סוף סוף איזה מכשול לניקט שלא קוראים לו ברוק.. הלוואי שזה יהיה תינוק, תקנו אותי אם אני טועה, קרב אחיות רציני עוד לא ראינו בסידרה, נכון?

sashkashurik

New member
אריק פורסטר.

בתחילת הסידרה אריק פורסטר אכן היה איש הגון. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא היה טוב לב, ששם את המשפחה שלו והילדים שלו לפניו. סטפני היא זו שהייתה BITCH והיא שנאה את ברוק שנאת מוות עוד לפני שברוק שכבה עם כל הגברים. למעשה, אז סטפני שנאה את ברוק כי היא הייתה בחורה מהVALLEY - זאת אומרת, אישה עשירה מאוד לא סובלת מישהי יותר עניה ממנה. וכל הסיפור ה"טרגי" ההוא עם בת', אימא של ברוק והרומן הלא ממומש עם אריק. בקיצור, התהפכו היוצרות ואריק מצטייר עכשיו כמפלצת. אני יודעת שיש כאן כאלה שאיחלו שכך זה יהיה, אבל שוב, משכתבים דמויות בלי שום קשר לעבר שלהן וזה חבל מאוד. אריק הוא לא כזו מפלצת כמו שמציירים אותו עכשיו וסטפני היא לא כזו קדושה, אבל כמובן שזה יותר מעניין מאשר ברוק שטוענת שכל החיים שלה היא רצתה להיות עם ניק (כשבעצם, היא תמיד רצתה להיות עם רידג') וחוזר חלילה. בסוף, כשברוק כן תהיה עם ניק, היא שוב תרצה את רידג'. נ.ב.: דנטה אכן מושלם, במיוחד בלי חולצה, אבל בינינו, אם הוא באמת יגור עם בריג'יט, כמה זמן הוא יישאר כזה מושלם?
מניסיון - גם אני התחתנתי עם גבר מושלם.

girlontop

New member
אנחנו רואות את אותה אופרת סבון? ../images/Emo12.gif

אריק איש הגון? אריק, שבגד בארוסתו עם סטפני? אריק, שניהל רומן עם כל מה שזז, כולל מרגו, בזמן שהיה נשוי לסטפני? אריק, שניהל רומן והתארס לבת' בזמן שהיה נשוי לסטפני? אריק, ששכב עם האקסית של בנו והתחתן איתה רגע אחרי שהם ביטלו את האירוסים? אריק, שהעמיד פני עיוור כדי שברוק ורידג' לא יהיו ביחד? אריק, שקשר את צינור הזרע מאחורי גבה של אישתו שילה? אריק, שניסה לרמות את ברוק ולגנוב את ביליף מאחורי גבה? אריק, שנתן לבן שלו לגדל את הילדים שלו וכל הילדות שלהם לא היה לו קשר אליהם? אריק, שניסה להשכיב את טיילור, עוד אקסית של הבן שלו? אריק, שניסה לרצוח את דיקן פעמיים? אריק, שמתמרן את הבת שלו לחיות עם מישהו שלא אוהב אותה כדי שיוכל להיכנס לתחתונים של אמא שלה? אריק, שלקח בעורמה מליטל די התינוק את המניות שלו? אריק, שהתגרש מסטפני מאחורי גבה? אריק, שזרק את ת'ורן מהחברה כדי שרידג' יהיה נשיא? אריק, שאפילו לא יודע שלבת שלו היה סרטן כי היא העדיפה לספר לאמא שלה? אריק, שהתחתן עם הבת של ארוסתו לשעבר? אריק, שנתן לקייטלין לעצב קו כושל משל עצמה? (סליחה, זאת טיפשות) אריק, שגרם לסאלי להאמין שהוא אוהב אותה ומתכוון להתחתן איתה רק כדי לזרוק אותה ולהשפיל אותה אח"כ? אריק, שהציע נישואים לברוק מספר ימים אחרי שרידג' זרק אותה? אריק, שחושב שאין משהו פסול בכך שהוא יהיה אבא חורג לנכד שלו? הגון, דפיניטלי.

sashkashurik

New member
טוב, נו, כשאת מציגה את זה ככה ../images/Emo3.gif

נתחיל מזה שחצי מהדברים שכתבת אני פשוט לא זוכרת, מה לעשות, סניליות היא לא דבר של מה בכך! ודבר שני, אכן, לאריק המון בעיות, אבל אני מדברת על התחלה, התחלה של הסידרה, כשברוק רק הופיעה בפתח הדלת, אז סטפני מיד שנאה אותה. למה? כי היא הייתה בחורה מהעמק. אחר כך סטפני שנאה אותה על כך שהיא הייתה עם רידג', אחר כך כבר היה מובן למה סטפני שנאה את ברוק. אגב, סטפני גם שנאה את טיילור כשהיא רצתה להיות עם רידג'. אז דווקא סטפני רצתה להפריד בין אריק וברוק ושברוק תהיה עם רידג' ולא טיילור, ואז אריק היה של סטפני. אחר כך פתאום הן הפכו להיות חברות טובות. (טיילור וסטפני). בקיצור, תחילת הסידרה - אריק אכן איש הגון ומאוד מסכן, כי בגלל שמישהי ארחת נכנסה ממנו להיריון, הוא לא התחתן עם אהבת חייו, ואילו סטפני תח(כ)מנית שנכנסה להיריון מאריק ובכך תפסה אותו, בעצם, והפרידה בינו לבין אהבת חייו (ואחר כך גם התברר שבכלל לא ממנו נכנסה להיריון) וסוף (?) סידרה - סטפני מלאך עלי האדמות ואריק שקרן ואיש רע. המממ...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo122.gif אחרי כל מה שניק עשה לה ובריג'יט עדיין רוצה לחזור אליו?../images/Emo4.gif חשבתי שהיא קצת יותר חכמה.. אני ממזמן הייתי זורקת אותו../images/Emo122.gif

למעלה