ארה"ב - חמישי

../images/Emo58.gif ארה"ב - חמישי

יאללה, קרב הסבתות! מי תזכה לגדל את התינוק של ברידג'ט - ג'קי או סטפני? סטפני מדהימה אותי בכל פרק מחדש עם האובססיה שלה לגבי ברוק. סוזן פלנרי משחקת מעולה. עוד דבר שמדהים אותי בכל פעם מחדש זה העימותים בין אריק לסטפני. הם מכאיבים אחד לשני בצורה פשוט מבחילה אבל אף אחד מהם לא נפגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה - זה התחיל בריבים לאחר חזרתה של טיילור וגם עכשיו זה נמשך ("ברוק גם יותר טובה ממך במיטה וגם אימא יותר טובה... אתה רוצה את ניק וברידג'ט ביחד כדי שתוכל להכניס את הידיים שלך לתוך ברוק שוב, חתיכת עז מרקיבה (!!!!!)". כאילו, "עז מרקיבה". טוב, אני מניח שזה בטח איזה ביטוי אמריקני ל"חרמן זקן". סשה/אנג'לה - עזרה עם הביטוי? בכל מקרה, מתחילים לראות כאן את העלילה שאריאל דיבר עליה, אבל אותי הפתיע שסטפני בכלל לא לקחה את ג'קי בחשבון. אריק רוצה את ברוק ולא את ג'קי. מעניין.

עופר8

New member
אריק פורסטר ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק הזה ואחרי כל מה שאמר לסטפני היום הגעתי להחלטה : אריק פורסטר חייב למות !!! נקודה . הבן אדם הזה הכי צבוע בסידרה ! יותר מניק יותר מרידג' יותר מכולם !! אני מקווה מאד שלסטפני כבר אין ולו חצי רגש כלפיו ושלא יזיז לה מהחתונה הקרובה שלו מברוק . הבן אדם הזה פשוט זבל וראוי לכל מה שסטפני אמרה לו היום ועוד היא הייתה עדינה איתו..

זה אמור להיות ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif!!!

אני כבר נפלתי על זה עם ההודעה של צפניה!!!! אני כל כך ניסיתי לא לקרוא ספוילרים של ארה"ב, וככה אתם מגלים לי את הספוילר על ברוק ואריק?!! בלי להכין אותי אפילו? אוף, אוף, אוף!!!!!! בבקשה תהיו יותר זהירים!

arielbbb

New member
עופר!! אתה כל כך טועה, עד כדי

כך שאין לי כוח להתווכח. אבל זכותך לחשוב כך.: )

עופר8

New member
במה בדיוק אני טועה ???

בגועליות של אריק ??? כולם שכחו איך הוא בגד בסטפני עם ברוק ועוד מעיז לבוא לסטפני בטענות . סטפני לא קדושה נכון היא כבר אובססיבית אבל כואב לה שברוק השרמוטה הזאת שוכבת עם כל המשפחה שלה , שוברת לבבות לכולם ,לרידג' ,לתורן וכן אפילו את של אריק היא שברה. אז לדעתי יש לה את הזכות המלאה למנוע או לפחות לנסות למנוע את הכאב הזה שוב.

לינה18

New member
תגובה לעופר

על זה ממש לא יכולתי שלא להגיב. ברוק לא שברה את הלב לריג'! אל תצחיק אותי. אם כבר, אז זה ההפך הגמור מזה.

../images/Emo58.gifארה"ב - שישי..

תגידו, מי שראה את הפרק: יש מצב שהמבט האחרון של סטפני, בחצי השניה האחרונה של הפרק, אחרי הנאום של ברוק, היה מבט של הפתעה? כאילו אולי היא רואה אור בקצה המנהרה בקשר לברוק, כאילו היא אשכרה השתכנעה שברוק באמת עושה הכל למען ברידג'ט? או שבשניה הראשונה של הפרק הבא נגלה שזה היה המבט של אסיפת מוחטה בפה כדי לירוק אותה לברוק בפרצוף? בבקשה על תכתבו כאן ספוילר עתידי בתור תשובה, אני רק רוצה אבחנה אישית של המבט, כי ככה זה היה נראה לי... תודה!!

מוחטה

סוזן פלנרי כנראה לא הייתה מרוכזת באותו הרגע. אין מצב שהמילים שיצאו מהפה של ברוק שכנעו אותה. גאד, ב-5 הדקות הראשונות של הפרק רציתי לזרוק משהו על הטלוויזיה שלי. damn, she is good!

arielbbb

New member
../images/Emo18.gif+../images/Emo58.gif תגובה

אריק תמיד אבל תמיד חשק בברוק, אני לא האמנתי לסיפור עם ג'קי שהיה לאחרונה לרגע!! _(ג'קי כמה שהיא גיזעית ככה היא פתיה קלה..)לדעתי זה לא רק "יצר" זה באמת אהבה, אריק אף פעם לא החליף בחורות כמו גרביים, וברוק באמת היתה אחת אהבותיו החזקות יותר. הוא תמיד תמיד תמך בה, ואפילו בארץ לפני חודש--- הוא הזכיר לה את עניין נישואיהם, ואת 2 ילדיהם המשותפים! ו----אמר לה- שאם היא תהיה לבד שתפנה אליו. הוא רמז לה בפירוש שמקומה הוא עם ריד'ג,אבל אם ריד'ג ישנה את דעתו-היא תמיד מוזמנת אל עבר זרועותיו.ושהיא תמיד יכולה לפנות אליו בכל עניין.. אני לא יודע איך שכחתם מזה...אריק מקומו עם ברוק.נקודה. לדעתי נישואיהם יתפוררו תוך חודש,אך זה מתנה טובה עבוריבשביל תחילת השנה-נישואיהם. ד"א ריד'ג מתחיל לשלוח רגליים בקרוב אל מתחת ברוק ואריק--הקינאה ממשיכה

sashkashurik

New member
טוב, סוף סוף ראיתי איזשהו פרק -

ואכן, סטפני נראית כמופתעת אחרי הנאום של ברוק, אבל מצד שני, כבר היינו בסרט הזה, ולא פעם אחת, כבר ברוק אמרה לסטפני שתשנא אותה וסטפני אכן שונאת אותה, אז אין מצב, פשוט אין מצב שפתאום סטפני קיבלה את מה שברוק אומרת. ובנימה אופטימית זו: דווקא הפעם אני בצד של סטפני. נמאס לי כבר שכולם משקרים לבריג'יט המסכנה ונמאס לי מברוק הזאת שמתחסדת כאילו שהיא בסדר וכל השאר לא בסדר. יאללה, שיספרו כבר לבריג'יט את האמת ויגמרו את הסיפור הזה. ושנמשיך הלאה, לעלילה קצת יותר מרעננת!

למעלה