ארה"ב היומי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב היומי

ג'יזס, מרי אנד ג'וזף - יש שחורים ביפים והאמיצים! והם ממעמד גבוה! אני בשוק
. אבל תסבירו לי איזה מין הורים אלה, שלא טורחים להביא מצלמת וידאו לתעד את הזאטוטים מפדחים את עצמם? בושה וחרפה. תאמינו לי, היחידה שבאמת התרגשה שם היתה 'אמא' קתרין (ואני לא מתכוונת לקלי לאנג...). ניק היה חמוד בטירוף, לאכול אותו. ברוק נראית זקנה מיום ליום וההתבכיינות שלה כבר עולה לי על העצבים. בכל פעם שהיא אומרת "the children" יש לי דה ז'ה וו לתקופה שרידג' רצה לעזוב אותה בשביל טיילור ותומאס והיא לא הפסיקה להגיד לו "but Ridge, what about the children?" (זו הפכה להיות בדיחה בפורומים בשלב מסוים, כשכל פעם שמישהו כתב משהו ענו לו "but what about the children?" בלי קשר לכלום
. זמנים טובים). ברוק, תפסיקי להתקשר לרידג' ותקלטי את המסר - לא רוצים אותך ואת הילדים הממזרים שלך!
תגידו, הגננת של הופ לא מזכירה נורא את שילה עם המבט המרושע? אמא! משטרת האופנה של טלי עבדה שעות נוספות היום. מורגן כרגיל לבושה טיפ-טופ עם מעיל לבן חדש ומשגע (יש לי חולשה לז'קטים) וגופיה מקסימה, שמבליטה את הגוף המדהים שלה. לעומתה, את ברידג'ט מלבישים בבגדים מזעזעים ביותר שלא עושים חסד עם הגזרה האנורקטית שלה והיא גם צריכה להפסיק לגעת בשרשרת הזאת לפני שאני תולשת לה אותה דרך המסך. סטפני גדולה. פשוט ענקית. כל הזמן מאשימים אותה שהיא מתערבת בחיים של כולם, אבל בעצם כולם עולים אליה לרגל, משתפים אותה בבעיותיהם ואז מתפלאים למה היא מחטטת. אהבתי שהראו את הצד האנושי שלה היום בשיחה עם הלן - בסצינה במכונית (יגואר?) סוזן שוב הוכיחה שהיא שחקנית מצוינת; רבגונית וטבעית כ"כ. חבל שמה שיוצא מכל זה היא גבריאלה, שפתאום כולם מכירים אותה וקונים לה מתנות ליום הולדת, שרק תעיק עלינו בחודשים הקרובים. משפט מצחיק מהפרק: "את האמא הכי טובה בעולם!" (הלן לסטפני). אפילו המלכה נקרעה מצחוק. נו, ללקק לבוסית תמיד עוזר

sashkashurik

New member
אני כבר התבלבלתי לגמרי

עם הכדורסל הזה מתי יש פרק שלא ראיתי. אני יודעת שלא ראיתי יפים כבר איזה חצי שבוע, אבל מחר אני חוזרת לעוצמה מלאה.
כך שלא קראתי את ההודעה שלך.

זה הפרק שהיה אצלנו היום...

משהו
לטלי. אם את בענייני ג'קטים, כי גם אני בזמן האחרון... יש לי מכרה פה, איטלקיה, יש לה בוטיק מאוד יוקרתי עם בגדים מאיטליה. anyway, אתמול היא "ניקתה את הארון שלה" והביאה לי בוכטה של ג'קטים (משהו כמו 10) מהממים, של ארמני ובנטון. אחד מהם הוא כמו זה שמורגן לבשה רק בשחור. אני בשמיים!!! רק רציתי לגרום לך קצת לקנא.

girlontop

New member
את יודעת,

יש לי יכולת לחסום גולשים שמעצבנים אותי
ביץ'! מה הלאה? תספרי לי שהלימודים של גבריאלה הם בכלל מזימה של אנג'לה להשתחל חזרה למשפחת פורסטר האמידה? I am on to you!

girlontop

New member
יופי, נשמטה לי המילה הכי חשובה:

הלימודים של גבריאלה בסטנפורד - חשבת שאני לא אקלוט, אה?

הבנתי למה הכוונה...

יש פה כל כך הרבה "גבריאלות" (כוונה למוצא מסוים) באיזור שיקח לי הרבה זמן להוציא את המזימה הזו לפועל... וחוץ מזה, החיים מחייכים אליי כל כך מעט, שאם פעם ב... הם מביאים לי כמה ג'קטים חדשים, אז אני חושבת שהרווחתי את זה!

לינה18

New member
לטלי-שאלה../images/Emo58.gif

מי זאת גבריאלה? ופליז ספרי מה בדיוק היה עם ברוק בפרק. וגם אני חשבתי שלבריג'ית החדשה יש גיזרה אנורקסית.

girlontop

New member
בוקר טוב

(ג'יזס קרייסט, מה קורה למחשבים של האוניברסיטה?) גבריאלה היא הבת של המשרתת של סטפני (הלן), שתיכנס החל מהשבוע לסדרה ותהיה קשורה לתומאס וקייטלין. ברוק ערכה מופע בביתה לילדים בגן של הופ (כל ילד שר משהו) וניק הגיע לעודד את הופ השבורה ש daddy הבריז לה עם מורגן. ברוק לא מפסיקה להתקשר לפלאפון של רידג' ולהשאיר לו הודעות על המזכירה: Ridge, the children are expecting to see you Ridge, I know you're upset, but the children want to see you Ridge, the children miss you Ridge, it is very important to Hope you'll come today Ridge, THE CHILDREN! הבנת את הפואנטה?
יאללה, אני - שיעור.

לינה18

New member
כן../images/Emo6.gif

אז עכשיו היא מישתמשת גם בילדים של טיילור?
או שבמילים The children היא היתכוונה רק להופ ואר-ג'יי?(אר-ג'יי בכלל לא הגינוי, כי הוא עדיין קטן מדיי). באמת מזכיר זמנים עברו(נוסטלגיה...).

Guy K

New member
איזה פרק מעלף!

בכלל לא צפיתי את התאונה הזו! מסתבר שזה עסק מצוין לא לקרוא ספוילרים. רק אחרי שהפרק נגמר נזכרתי שקראתי היכנשהוא על התאונה המתרגשת על הסטפני וזה ברח לי מהראש. אני ממשיך בחרם הספוילרים שלי, ממש נהניתי היום (ואולי זה כי לא ראיתי היפים חצי שבוע בגלל.. לא יודע למה, פשוט לא הקרינו). הסציה של ברוק וניק היתה מצוינת, שוב נזכרתי כמה אהבתי אותם ביחד (למרות שקצת הזדעדעתי כשהוא תפס לה את הפנים, זה נראה כאילו הוא עומד להדביק לה צרפתיה ואפקט ה"איככס הוא עם ברידג'ט" חזר. בראדלי לא לומד מטעויות, מסתבר, וגם את ברוק/ניק קלקל לנו עם הברידג'ט המעצבנת. רידג' ומורגן היו מעוררי פיהוקים. סטפני והלן היו מקסימות, רק שאין לי מושג מי זו ההלן הזו בכלל. האחרונה שקראה לסטפני "סניוריטה פורסטר" היתה שמנה ובשנות הששים שלה. (ומאיפה יש לעוזרת כסף לשלוח את הבת שלה לסטנפורד? מה הלאה? מטאטאי רחובות יקימו קאזינו בווגאס?)

יניב1

New member
../images/Emo58.gif איזה יופי!

הרבה זמן לא היתה תאונה טובה ביפים, כבר התחלתי לדאוג ממש
גם אני כמו גיא ידעתי שתהיה תאונה אבל לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מהר. רק מה, איך שהגיעה הסצינה של סטפני עם הלן נוסעות באוטו כבר ידעתי שזה יקרה. רק מה, בספוילרים כתוב שLOVED ONE תקפח את חייה... איזה אהובה ואיזה נעליים, מי הכיר אותה לפני זה בכלל? חוץ מזה, הופ (פורסטר, שמתם לב? לא שארפ ובטח לא פיין או מארונה, בראט כבר שכח שדיקן חתם על מסמכי אימוץ לניק וברוק עוד בתקופה שעמדו להתחתן) היתה מקסימה, ממש שירלי טמפל שכזאת, והמפגש בינה לבין ניק וברוק רק הזכיר עד כמה הם מתאימים ושהם צריכים להיות ביחד, ככה שאין לי בעיה שמורגן תשאיר את רידג' בונציה לתמיד - שתירקב שם ביחד איתו. שמתם לב שרידג' נראה ממש שונה עם החולצה הפשוטה שהיא שמה לו? בכלל, הצילומי קלוז אפ לא עשו לו טוב, הוא נראה כמו השחקן כריסטופר ריב המנוח (סופרמן) בימי השיתוק שלו, שלא נדבר על מורגן שחוץ מהיופי שלה לא עוברת מסך ונשארת אפטית לחלוטין. אני מעדיף אותה קצת יותר מטורפת, כמו בימים שחטפה את טיילור ומקווה שיהיה איזה עימות בובמסטי בינה לבין אמבר, כמו בימים הטובים שמיס מור היתה מתעמתת עם שילה. רק שתגיע כבר לונציה, היא חסרה לי בפרקים האחרונים. ולסיום - ברידג'שיט רק מעצבנת יותר ויותר. למה צריך את הדמות שלה בסידרה בכלל? שיהרגו אותה וזהו. היא רק נדחפת למקומות בלתי רצויים ונכנסת לאן שהיא לא צריכה להיכנס.

girlontop

New member
אני היחידה שחושבת שהיחסים בין

ברוק וניק הם כמו ניחום אבלים בלתי נגמר?

sashkashurik

New member
אני בדרך כלל כן מקוראי ספוילרים

אבל הפעם איכשהו שכחתי,אולי כי באמת לא הקרינו את היפים חצי שבוע. חוץ מזה, אני נורא עסוקה עם יונתן עכשיו - אני עובדת על איזה פרוייקט איתו שאני מקווה מאוד שיעבוד (קרי, איך לגרום לו לישון כל הלילה בלי להתעורר
) וזה לוקח לי כל האנרגיות.
בקיצור, בכלל לא ציפיתי לתאונה הזאת, מה שכן, פתאום אני נורא מפחדת לנהוג. מה זה, הן סתם נסעו להן בכיף ופתאום בא איזה אוטו ונכנס אל הצד שלהן???
ואני הרי נוהגת עם יוני באוטו...

למעלה