../images/Emo58.gif ארה"ב היומי
ג'יזס, מרי אנד ג'וזף - יש שחורים ביפים והאמיצים! והם ממעמד גבוה! אני בשוק
. אבל תסבירו לי איזה מין הורים אלה, שלא טורחים להביא מצלמת וידאו לתעד את הזאטוטים מפדחים את עצמם? בושה וחרפה. תאמינו לי, היחידה שבאמת התרגשה שם היתה 'אמא' קתרין (ואני לא מתכוונת לקלי לאנג...). ניק היה חמוד בטירוף, לאכול אותו. ברוק נראית זקנה מיום ליום וההתבכיינות שלה כבר עולה לי על העצבים. בכל פעם שהיא אומרת "the children" יש לי דה ז'ה וו לתקופה שרידג' רצה לעזוב אותה בשביל טיילור ותומאס והיא לא הפסיקה להגיד לו "but Ridge, what about the children?" (זו הפכה להיות בדיחה בפורומים בשלב מסוים, כשכל פעם שמישהו כתב משהו ענו לו "but what about the children?" בלי קשר לכלום
. זמנים טובים). ברוק, תפסיקי להתקשר לרידג' ותקלטי את המסר - לא רוצים אותך ואת הילדים הממזרים שלך!
תגידו, הגננת של הופ לא מזכירה נורא את שילה עם המבט המרושע? אמא! משטרת האופנה של טלי עבדה שעות נוספות היום. מורגן כרגיל לבושה טיפ-טופ עם מעיל לבן חדש ומשגע (יש לי חולשה לז'קטים) וגופיה מקסימה, שמבליטה את הגוף המדהים שלה. לעומתה, את ברידג'ט מלבישים בבגדים מזעזעים ביותר שלא עושים חסד עם הגזרה האנורקטית שלה והיא גם צריכה להפסיק לגעת בשרשרת הזאת לפני שאני תולשת לה אותה דרך המסך. סטפני גדולה. פשוט ענקית. כל הזמן מאשימים אותה שהיא מתערבת בחיים של כולם, אבל בעצם כולם עולים אליה לרגל, משתפים אותה בבעיותיהם ואז מתפלאים למה היא מחטטת. אהבתי שהראו את הצד האנושי שלה היום בשיחה עם הלן - בסצינה במכונית (יגואר?) סוזן שוב הוכיחה שהיא שחקנית מצוינת; רבגונית וטבעית כ"כ. חבל שמה שיוצא מכל זה היא גבריאלה, שפתאום כולם מכירים אותה וקונים לה מתנות ליום הולדת, שרק תעיק עלינו בחודשים הקרובים. משפט מצחיק מהפרק: "את האמא הכי טובה בעולם!" (הלן לסטפני). אפילו המלכה נקרעה מצחוק. נו, ללקק לבוסית תמיד עוזר
ג'יזס, מרי אנד ג'וזף - יש שחורים ביפים והאמיצים! והם ממעמד גבוה! אני בשוק