אמרתי לכם.

dbzb

New member
../images/Emo58.gif אמרתי לכם. ../images/Emo58.gif

נראה כאילו אחרי המכות שספייק דאדלי חטף בראו האחרון ובמיוחד הצ´וקסלאם מעל החבל העלין אל מחוץ לזירה אנו מתקרבים לתחזית שלי שבשנת 2002 נראה פאוורבומב ממרומי סולם או כלוב. Woohoo

TRIPLEfnH

New member
אמרת לנו ?

מבלי להתייחס בכלל לתחזית המעפנה שלך, "בשנת 2001 נראה פאוורבומב מסולם או מכלוב" (מה זה נראה לך פה סרט מצויר ?), מה זאת אומרת "אמרתי לכם" ??? מה שאמרת עוד לא קרה, כשזה יקרה (???) אז תגיד, "אמרתי לכם". ולידיעתך, זו לא הפעם הראשונה, וגם לא השניה שמישהו חוטף צ´קסלאם מעל החבל העליון אל מחוץ לזירה.

dbzb

New member
2002 . ../images/Emo55.gif

וזה יקרה. אפשר לחוש את זה. מתאבקים כמו ג´ף הארדי וספייק דאדלי שהקריירה שלהם בנויה על באמפים כאלה יצטרכו להעלות את רמת הסיכון כדי שלא נשתעמם מהם.

rshamir

New member
וזאת בדיוק הבעיה

עד שמתאבק לא ימות בזירה כתוצאה מתרגיל היאבקות שהתפקשש (לא מה שקרה לאואן הארט) אתה לא תהיה מרוצה? הרי ליכולת האנושית יש גבול, והקהל שמתלהב רק מבאמפים מטורפים לא יהיה מרוצה אף פעם. אולי רק מוות בזירה ירגיע אתכם.

כבר קרה אסון בניסיון לשפר את

ה-פאוור בום ב( תוך כדי ריצה). כרגע ברח לי השם אבל בן זוגו לשעבר של פרינס אלברט ( היה מקועקע בלונדיני ) נשאר משותק לכל חייו אחרי שספג רנינג פאוור בום מ-די לו בראון.

dbzb

New member
דוקא אישית ../images/Emo55.gif

אני בכלל לא מת על רוב המהלכים האלה. כשפולי עשה את זה, זה לפחות לא נראה כאילו ברוב טיפשותו הוא מתנדב לקפוץ מגג הכלוב אל מחוץ לזירה (למרות שזה בדיוק מה שהוא עשה). אבל אני לא מסוגל להבין למה שמתאבק טוב כמו בנואה יחליט לעשות diving head butt ממרומי הכלוב, שלא לדבר על הקפיצות המטורפות הבלתי מוסברות של ג´ף הרדי. בקיצור, אני מקוה שהם יודעים מה הם עושים ושהם חושבים טוב לפני שהם עושים את הבחירה שלהם. אני אישית יותר old school ונהנה יותר מקרב טוב של אוסטין נגד בנואה או HHH מאשר הTLC האלה ודומיהם מלאי הספוטים.

אילן די

New member
לא נכון

אין כמו TLC. בכלל ה- WWF עוברים בשנים האחרונות שינוי מהותי בצורת הקרבות. פעם היית רואה את ריק פלייר והאלק הוגאן מסובבים ידיים שעות אחד לשני והקרב היה מאד סטאטי (ומשעמם...), היום הקרבות מהירים, יותר תרגילי סיכון. אמנם פאואר בומב מראש הסולם אנחנו לא נראה (ואני מבטיח לך שלא) אבל קפיצות מהסולם כן ואולי אולי נראה את RVD עושה פייב סטארס מראש הסולם....

rshamir

New member
אם ג´ף הארדי

עושה סנטון מהסולם הענק, לא הרגיל, אני לא רואה מה יעצור את RVD. חוץ אולי מקצת שכל ישר.

rshamir

New member
זה קרה מזמן

לפני שנה וחצי או שנתיים. במהלך הקלטת סמקדאון או היט, היה קרב בין דילו לדרוז. דילו ניסה לבצע את הפאואר-בומב שלו אבל הפיל את דרוז בצורה שגויה ומאז דרוז משותק בכל הגוף. לזכותם של ה-WWF ייאמר שמעבר לתשלומי הביטוח והפיצויים הסטנדרטיים, הם מעסיקים את דרוז עד היום. הוא כותב מאמרים לאתר האינטרנט ויש לו פינה קבועה בתוכנית Byte This.

למעלה