אמבר

girlontop

New member
../images/Emo58.gif אמבר

בהנחה שבראדלי לא ייפטר מהדמות של אמבר, איך היא תוכל לכפר על מה שהיא עשתה לרידג' וברידג'ט? 1. הכל היה חלום. פתרון קל ומרגיז, אבל הוא בין היחידים שיוכלו להוציא את אמבר מהבוץ שהיא נמצאת בו. בובי יואינג, מאחורייך! 2. שילה השתילה לאמבר צ'יפ במוח ובעצם שלטה בהתנהגות שלה. מה, לא?
3. זאת לא אמבר, זו אפריל! הרגישו חופשיים להתפרע בהמצאות וסיפורי אלף לילה ולילה.

יש לי, יש לי!

מורגן השתחחרה מהכלא והחליטה באמצעות אמבר להתנקם ברידג'. אז היא התחילה להוסיף איזשהו כימיכל מסוכן לתוך השתיה של אמבר וזה גורם לה להתנהגות מופרעת.

sashkashurik

New member
למה...

אפריל?
הן בעצם היו שלישיה. יש עוד אחות שקוראים לה ANNIE והיא זו שעשתה את כל הטריקים. האימא שלהן לא ידעה שהייתה לה שלישיה כי היא ילדה ברגע אחד בלי אפידורל, וברגע שנולדו שתיים, היא חשבה, אוי ואבוי, מה אעשה, אז היא מסרה אחת לאימוץ וכשהיא הייתה מוסרת, היא בעצם, ילדה בת שלישית, אבל כיוון שכבר הכל היה פתוח שם, היא לא הרגישה את זה, התינוקת נפלה ממנה והיא המשיכה בחייה כרגיל. אנג'לה פורסטר מצאה את התינוקת וגידלה אותה עם שנאה נוראית כלפי הפורסטרים ובמיוחד ת'ורן, אבל כיוון שהתינוקת קצת נחבלה בראשה כשהיא נפלה בלידה, היא התבלבלה בין ת'ורן לרידג' והחליטה להתנקם בו! נו, נראה אתכם ממציאים משהו עוד יותר הזוי.

girlontop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי!

אני חושבת שאין עוד פורום היפים בו אנג'לה פורסטר היא דמות מפתח מרכזית כמו אצלנו

אני רואה שדאגת לבחור רק...

את התמונות שבהן אני הכי פוטוגנית. תודה, טלי!!!! אין עליך!!!

girlontop

New member
את תמיד פוטוגנית ../images/Emo99.gif

למרות שלא נראה שאחותך חושבת כך

Guy K

New member
../images/Emo6.gif

כל שרשור רק מוכיח לי - אתם באמת פורום מטורף

לינה18

New member
גם לי יש רעיון

זאת בכלל היתה טיילור בעולם הבא, שהחליטה לנקום בריג' וברוק. בריג' על כי החליף אותה מהר מדיי ועוד החליף במי-בברוק,שנואת נפשה! ובברוק מהסיבות הידועות. טיילור פשוט לא יכלה להבין איך ריג' לא בחר בבריגי'ת, שדומה לה, לטיילור כשתי טיפות מים מבחינת הנפש המוסרית הנעלה שלהן. אז מה יותר טוב מאשר לשדך אותו לבריג'ית ועוד באמצעות כך לנקום בברוק אחת ולתמיד דווקא כשהיא בטוחה כל-כך שסוף-סוף אין מי שיפריד בינה לבין ריג'? אבל מה, בגלל שטיילור לא יכלה לעשות את הכול בעצמה, שהרי היא, מן הסתם, מתה, היא פשוט בחרה בקורבן פוטנציאלי שתוכל להישתלט על גופו ולבצע באמצעותו את נקמתה. והיא בחרה לא אחרת מאשר... כן-ניחשתם נכון, באמבר! היא הישתלטה לה על הגוף וגרמה לה קודם כל לצלם את התמונה שבה ריג' ובריג'ית היתחבקו, וכשזה לא הספיק כדי להגשים את תוכניתה, היא גרמה לאמבר לגרום לריג' ובריג'ית להיתקע באותו המקום שבו הם ניתקעו בביג-בר. הרי לא באמת האמנתם שאמבר בעצמה היתה מספיק אינטלגנטית כדי לחשוב על התוכנית הזאת, וגם להוציאה את הפועל, נכון?

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח אהבתי../images/Emo6.gif נאשים את הכל בטיילור../images/Emo70.gif ככה לפחות היא תפסיק להיות קדושה משעממת../images/Emo3.gif

Guy K

New member
ואנחנו באמת צריכים דמות מרשעת

אז למה בעצם שזו לא תהיה טיילור? הרי כבר ראינו שהרוח שלה עוד עוקב בעניין אחרי ההתפתחויות בלוס אנג'לס - ואנחנו יודעים שלהאנטר אין בעיה עקרונית לעשות הופעות אורח.

למעלה