אמבר

girlontop

New member
../images/Emo58.gif אמבר

תהרגו אותי, אבל אני לא מבינה את הראש של בראדלי. אוקיי, אז עכשיו הוא שולח את אמבר להתנקם ברידג' (רעיון מעולה!), אבל למה בצורה כ"כ פתאטית ולא אמינה? כלומר, למה שרידג' ייפגע מפרסום תמונה שלו מחבק את ברידג'ט? מילא, אם אמבר היתה משיגה תמונה של רידג' מנשק את ברידג'ט או אפילו שוכב איתה (
) הייתי מבינה את האפקט שזה עשוי ליצור, אבל חיבוק? פליז, ברוק כבר התגברה על דברים מחרידים יותר שקרו בין בן זוגה ובתה; חיבוק קטן עליה. מאוד אהבתי את הדרך בה אמבר מצלמת אותם מתחבקים - עם הפלאפון. הכי שנות האלפיים!

rachelMcfadden

New member
אווווווווווווו

איזה מתוקהה שהיאאאא
באמת אדיוטי שזה רק חיבוק
כמה חבל שאני לא אוכל לראות את הנקמה

Shiri from the block

Active member
מהה??? מזה?? כולם מתגייסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בכל פורום שאני נמצאת בו כולם נוטשים../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

rachelMcfadden

New member
סורי...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Shiri from the block

Active member
יאאאא מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif גו אמבר!! אולי בהמשך היא תצלם יותר מחיבוק../images/Emo123.gif

sashkashurik

New member
בסוף נראה

שתומאס בכל זאת מעדיף את קייטלין, אז מה זה משנה אם אמבר תנקום ברידג' או לא.

girlontop

New member
לפחות יהיה קצת אקשן בדרך ../images/Emo3.gif

חוצמזה, כל עלילה שרידג' סובל בה היא ראויה מבחינתי.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מהההה??? באמתתתת?? לאאאאאאאאא למההה?? וואיי אם תומאס יעשה את אמבר עצובה אני אשנא אותוווו אוףףףףףףף למה?? איך אפשר העדיף את הסוסה הזאת
על פני הנסיכה
??

יניב1

New member
אמבר פשוט צריכה עלילה חדשה

שונה לגמרי. רבות דיברנו כאן בעבר על כך שהדמות שלה לא מוצתה ושהפוטנציאל שטמוןן בה לא מנוצל. בקלות היא יכולה היתה להפוך לברוק פורסטר הבאה. ראינו בשבוע האחרון סצינה לא רעה בכלל בינה לבין ברוק, דוגמא ליריבות שיכולה היתה להתפתח בכיוונים אחרים לגמרי. תחשבו מה היה קורה אם ריק (לא עם ג'סטין אלא עם מחליף שיהיה יותר כריזמטי ומספיק חזק בשביל לבסס מחדש את דמותו של ריק, ג'ייקוב יאנג למשל שיחזור) ואמבר היו חוזרים להיות ביחד. ברוק היתה עושה כדי למנוע את זה כמובן ומחפשת לבן שלה מישהי אחרת שתתאים לו יותר, נניח, קייטלין. נכון, הדמות שלה לא בדיוק אחת שיכולה להחזיק סיפור מרכזי, אבל זה רק בגלל שבראד בנה אותה לא נכון. זה בהחלט היה יכול להיות המשולש החזק הבא של היפים, אם בראדלי רק היה בונה אותו ואת הדמויות בו בצורה אחרת לגמרי. אבל הוא עקשן, חושב שהדרך שלו נכונה ממחזר סיפורים על ימין ועל שמאל ונופל על הקרשים כל פעם מחדש. אני לא אתפלא בכלל אם בקרוב או שסי.בי.אס ייתנו לו אזהרת ביטול או יעשו משהו דראסטי אחר (פיטורים? הלוואי, למרות שזה לא הכי הגיוני, בכל זאת מדובר בבל ג'וניור...). סתם חומר למחשבה.

girlontop

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד

אני דווקא חושבת שהרעיון לעמת אותה מול רידג' הוא רעיון מצוין - הגיע הזמן שתהיה אישה שלא תיפול שדודה מול "קסמיו" של הנבל ותעמיד אותו במקומו. מתאים לי שאמבר תפתח את הפן הביצ'י שלה ותעשה בלאגנים בחיים המושלמים של רידג'. היא בילתה קצת זמן עם שילה, לא? שתראה לנו מה היא למדה מהכוהנת הגדולה

girlontop

New member
ובקשר לעתידו של בראט -

קראתי הרבה שמועות בחודשים האחרונים שביל בל מתערב יותר ויותר בעבודה של ג'וניור, כי הוא לא מרוצה ממה שקורה בסדרה. אבל מפה ועד פיטורים? בכל זאת, הוא הבן שלו והסדרה דווקא מצליחה לא רע ברייטינג לאחרונה ושומרת על המקום השני בקביעות - לא נראה לי שאנחנו כ"כ ברי מזל.

למעלה