../images/Emo57.gif
תגידו לי שמתם
כמה חדשים יש כאן????
..ממש יפה!! אני מאוד שמחה שהפורום גודל וגודל.. זה רק מראה שהולך כאן יופי!! אתם יודעים ישנם כאלו שמגיעים ונעלמים כאלו שמצאו אהבה ונעלמו, או כאלו שקצת מתבישים,או סתם כאלו שכבר אין להם מה לאמר. בכל מקרה אני נהנת מכל רגע להיות כאן.. כיף לי זה מעין רגיעה בשבילי..אחרי שעות העבודה,אחרי שהשכבתי את הילדים שלי..וכמובן בימים שיהודה לא יושב כאן לידי...(טוב נו.. זה קצת עצוב..אבל לא נורא).. רציתי ספר לכם משהו שביום שישי שעבר כמעט חטפתי
(אל תבהלו, זה התקף לב) כן, בחיי רוצים לשמוע?? אז הנה לכם: ביום שישי שעבר בשעה 15.00 הצהריי היום התקשרתי לחברה שרק ביום א´ דברנו על הא ודא. אקיצר עונה לי בחורה (שבקול שלה היה קול קצת של גבר)..אמרתי: "שלום" ענתה לי :"שלום"..כמובן שבקשתי את חברתי, וזאת אמרה לי שהיא לא נמצאת, שאלתי אותה "מי את?" והיא אמרה לי :"אני אחותה" שאלתי אותה:"ובכן איפה היא?" ולתדהמתי אמרה לי שהיא הלכה לבדיקה מסויימת, כמובן שעלתה בי השאלה איזו בדיקה בערב שישי, וזאת אמרה לי בעצב ומרירות: "בדיקת איידס" חברים לרגע התייבשתי לא ידעתי מה לאמר.ואז היא המשיכה "מה לא ידעת?? כל החברות שלה יודעות, היא נדבקה באיידס".. בחיי חברים ליבי באותו הרגע
הרגשתי פחד מסויים, לא יכולתי להוציא מילה..רק אמרתי "מה באמת?? אבל איךךךךךךךךךךך???? רק ביום ראשון דברנו בטלפון" וזאת המשיכה: "את יודעת שהיא עובדת בגן ילדים" "נו.. כן, אני יודעת" אמרתי "אז..ביום שלישי הגיעו לגן תיירים, נגועים באיידס, בכדי להתרים, ולראות גני ילדים, אז..אחד מהם נפצע, והיא טיפלה בו" אמרה. "נו.. " שאלתי ללא שאלה. ואז היא המשיכה ואמרה "היה לה פצע פתוח ואז היה נגיעה של דם בדם ויש חשש שהיא נדבקה, אז עכשיו יש בדיקה מיוחדת, בכדי לבדוק אם הנגיף נמצא אצלה או לא ואם כן, יש תרופה שקוטלת אותו ב 24 שעות ראשונות".. ושוב ליבי נצבט, כמעט
לא ידעתי מה לאמר..היא עוד הוסיפה ואמרה לי "אם את באמת חברה טובה, תקשרי אליה, תעודדי אותה, אתמול היא רצתה להתאבד" מה אני אגיד לכם חברים..קפאתי במקום,לא יכולתי לזוז אבל אמרתי שאתקשר אליה... ואז.... פתאום אני שומעת...צחוק גדולללללללללללללללללללללללללל חברה שלי היתה בבית, והחבר המלעון שלה עבד עליי, נשבעת לכם לא דעתי אם לצעוק,לבכות, או לצרוח עליו... החלטתי לצחוק, ולצחוק, ולצחוק.......... אני יודעת שזהו מעשה טיפשי, אבל כזה הוא ואני מכירה אותו כבר שנה וחצי..הוא יכול לגרום לבן אדם התקפת לב..וכמה שמכירים את השגעונות שלו עדיין לא מכירים אותו. סיפור מרתק לא??
תגידו לי שמתם