שבת שלום אתמול עברנו החזרה ראשונה ..שיהיה בהצלחה..
א אמא של מורני New member 8/4/06 #5 מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo45.gif שיהיה דרך אגב איך הייתה היום הולדת ? זה היה היום ? בכל אופן מזל טוב ונראה לי שהסמיכות בין האירועים לא באה במקרה..... אז כולי תקווה שזה סימן למזל חג שמח !!
מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo45.gif שיהיה דרך אגב איך הייתה היום הולדת ? זה היה היום ? בכל אופן מזל טוב ונראה לי שהסמיכות בין האירועים לא באה במקרה..... אז כולי תקווה שזה סימן למזל חג שמח !!
מ מירבי* New member 8/4/06 #6 בשעה טובה ובהצלחה../images/Emo140.gif מאחלת לכם שההחזרה הזאת תהיה גם האחרונה. שבת שלום ורק בשורות טובות
בשעה טובה ובהצלחה../images/Emo140.gif מאחלת לכם שההחזרה הזאת תהיה גם האחרונה. שבת שלום ורק בשורות טובות
ח חדוהיוס New member 8/4/06 #7 ../images/Emo13.gifיום הולדת יום ההולדת היתה אחלה הגיעו 60 ילדים כך שהיה שווה להזמין מקום...שכנים ,משפחה,חברים,גן,והאחים...כתבתי לך מסר אישי מקווה שהוא הגיע כי משום מה בדיוק נפל לי המחשב...בכל אופן חג שמח וכשר לכולנו...
../images/Emo13.gifיום הולדת יום ההולדת היתה אחלה הגיעו 60 ילדים כך שהיה שווה להזמין מקום...שכנים ,משפחה,חברים,גן,והאחים...כתבתי לך מסר אישי מקווה שהוא הגיע כי משום מה בדיוק נפל לי המחשב...בכל אופן חג שמח וכשר לכולנו...
ח חדוהיוס New member 8/4/06 #8 ההחזרה../images/Emo57.gif תודה לכולכן על התמיכה ובשורות טובות אצל כולנו