שאלון

../images/Emo57.gifשאלון

שנגנב מפורום.. שגנב מפורום..
בקיצור תתחילו לענות
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? 3. האם אתה אוהב את השם שלך? 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? 8. אתה אדם עם שמחת חיים? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? 11. יש לך חלום? 12. אתה חושב שהוא פרקטי? 13. חלום שהגשמת? 14. השיר הכי הכי אהוב? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך? 16. הדבר הכי משמח בעיינך? 17. מילה אהובה: 18. מילה שנואה: 19. אומן אהוב: 20. אומן שנוא: 21. דיסק שאתה שמח שרכשת? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? 23. עונה אהובה? 24. סוג של סטייה? 25. שברו לך פעם את הלב? 26. השלם : אני אדם _____? 27. השלם : אני לא אדם ____? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...? 29. בא לי לצרוח: _____ 30. החיים הם:____ תהנו..

אני אענה עכשיו..

כי בטח לכולכן יש חיים ואתך עסוקות בשעות האלה
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?
נשואה עם 2 ילדים וחיה ועושה את מה שאני אוהבת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה?
דולפין - הוא חברותי, כחול ואני פשוט אוהבת אותו 3. האם אתה אוהב את השם שלך?
לא ממש אבל סבתא בחרה
4. אם לא, איזה שם היית רוצה?
שקד/טל/אור 5. מה בחיים לא תעיז לעשות?
לבגוד (נראה לי..) 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב?
דיאטה, דיאטה, דיאטה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני?
תלוי בתקופה.. נראה לי שיש לי משהו.. 8. אתה אדם עם שמחת חיים?
בעיני הסובבים שלי כן (אני סופר שחקנית) 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)?
גג עד גיל 26 (ונקווה שזה יהיה עם הנוכחי) 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך?
אור/אושר/שקד 11. יש לך חלום?
ברור!
12. אתה חושב שהוא פרקטי?
כן 13. חלום שהגשמת?
עדיין לא.. 14. השיר הכי הכי אהוב?
גלי עטרי "תעשי רק מה שאת אוהבת" 15. הדבר הכי עצוב בעיינך?
אובדן של מישהו אהוב 16. הדבר הכי משמח בעיינך?
לידה וחתונה 17. מילה אהובה:
תינוק 18. מילה שנואה:
19. אומן אהוב:
שלמה ארצי/גלי עטרי ויותר מכל יאיר לפיד
20. אומן שנוא:
רון פרשט משישי עם מיכל
21. דיסק שאתה שמח שרכשת?
מזמן.. רמי וריטה בהופעה 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת?
אין כזה דבר.. 23. עונה אהובה?
חורף 24. סוג של סטייה? חולה על תינוקות! חולה!!!! 25. שברו לך פעם את הלב?
ברור!! מי שאומר לא אז הוא שקרן 26. השלם : אני אדם _____?
כמו כולם 27. השלם : אני לא אדם ____?עם אופטימיות נצחית 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...?
הייתי מגשימה לכל אחד שהיה מבקש לראות שוב את יקיר לבו שהלך.. 29. בא לי לצרוח: _____
שאני אוצה לסיים את התואר כבר!!!!!!! 30. החיים הם:____
הם המבחן האמיתי שלנו וואי.. בהחלט שאלון מעניין.... עכשיו נשמע אתכם

i love עדי

New member
אני

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?
סוד
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה?
אין לי מושג 3. האם אתה אוהב את השם שלך?
כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה?
5. מה בחיים לא תעיז לעשות?
לא יודעת.. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב?
אומר שאני אוהבת. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני?
יש לי תקופות 8. אתה אדם עם שמחת חיים?
כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)?
גג גיל 22 , אני רוצה להמשיך את המסורת המשפחתית... 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך?
סוד 11. יש לך חלום?
כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי?
תסלחו לי אבל אני לא יודעת מה זה פרקטי . 13. חלום שהגשמת?
אם יש לי? כן.. 14. השיר הכי הכי אהוב?
אין לי אחד... הם כל הזמן משתנים אבל בעיקר גלי עטרי . אני אוהבת את השירים שלה. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך?
מוות.. 16. הדבר הכי משמח בעיינך?
חיוך של תינוק 17. מילה אהובה:
אהבה.. 18. מילה שנואה:
לא יודעת 19. אומן אהוב:
עדי כהן 20. אומן שנוא:
המזרחיים למיניהם 21. דיסק שאתה שמח שרכשת?
מירי מסיקה 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת?
אין לי 23. עונה אהובה?
סתיו 24. סוג של סטייה?
גרביים 25. שברו לך פעם את הלב?
עוד לא 26. השלם : אני אדם _____?
טוב לב.. 27. השלם : אני לא אדם ____?
יבש 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...?
שיהיה לה טוב... 29. בא לי לצרוח: _____
שאני מבואסת עכשיו נורא. 30. החיים הם:____
מורכבים

סלינוש

New member
אוהבת שאלונים ../images/Emo13.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? אני מאוד משתדלת לא לחשוב על התיד, עמכם הסליחה.. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? אריה כנראה..? זה גם המזל שלי, ואני אריה טיפוסי, יודעת לשאוג... :) 3. האם אתה אוהב את השם שלך? אני מסתדרת איתו 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? תמר 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? להיות רקדנית אירוטית
6. מה תעשה שוב ושוב ושוב? אבכה על מר גורלי...? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? אממ, זה לא ברור..? 8. אתה אדם עם שמחת חיים? לא 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)? עד גיל 30 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? תמר/רות/יואב/איתי 11. יש לך חלום? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי? לא יודעת 13. חלום שהגשמת? אין כזה..? אולי הירידה במשקל (60 קילו), אבל זה לא חלום שהתגשם כי הדרך עוד ארוכה מאוד 14. השיר הכי הכי אהוב? JUST WALK AWAY של סלין דיון אלילתי 15. הדבר הכי עצוב בעיינך? כשילד אומר על עצמו דברים רעים 16. הדבר הכי משמח בעיינך? תינוק שאך נולד 17. מילה אהובה: תקוה 18. מילה שנואה:כאב 19. אומן אהוב:סלין דיון 20. אומן שנוא:לא עולה לי כרגע... 21. דיסק שאתה שמח שרכשת? כל הדיסקים של סלין דיון
22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? דיסקים של הבקסטריט בויז (בזמנו הייתי מעריצה מופרעת, אבל זה כל כך מודחקקק) 23. עונה אהובה? קיץ 24. סוג של סטייה? אחת רק?
25. שברו לך פעם את הלב? לא באופן רומנטי 26. השלם : אני אדם __מקולקל___? 27. השלם : אני לא אדם __מוצלח במיוחד__? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...? לילדים חולים, מה שירצו.. 29. בא לי לצרוח: _אני דבה!____
30. החיים הם:_מאבק___

עדן גפן

New member
הנה../images/Emo9.gif:../images/Emo190.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? על הבמה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? כנרית
(הציפור ששרה
)} כי היא שרה כל הזמן
3. האם אתה אוהב את השם שלך? אוהבת, אוהבת. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה?
5. מה בחיים לא תעיז לעשות? לאכול סלט חצילים
, בנג'י, צניחה ושאר הדברים של אנשים לא שפוים
6. מה תעשה שוב ושוב ושוב?יצא לקורס מד"צים. חוויה. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? כן
8. אתה אדם עם שמחת חיים? הייתי, פעם. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)? תמיד היה לי חלום להתחתן בגיל 16. אבל בגלל שאני בת 14.5, זה כבר לא יקרה. אז ככה בגיל 25
10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? בילי. כי זה לא ישראלי וזה יפה=] (במקרה הצורך- בילי ג'וניור
) 11. יש לך חלום? המון 12. אתה חושב שהוא פרקטי? לא 13. חלום שהגשמת? היו כמה, לא זוכרת. 14. השיר הכי הכי אהוב? השיר שלנו-אביב גפן (רק בביצוע שלו!) ו- Brian Adams - Everything I Do I Do It For You 15. הדבר הכי עצוב בעיינך?החיים 16. הדבר הכי משמח בעיינך?החיים 17. מילה אהובה:it's like 18. מילה שנואה:שנאה 19. אומן אהוב:אביב גפן 20. אומן שנוא:אין שום אמן שאני מכירה אישית, אז אני לא אשנה אף אחד
21. דיסק שאתה שמח שרכשת? הו הו.. אני שמחה על כל הדיסקים שלי. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? אין=] 23. עונה אהובה? חורף 24. סוג של סטייה? אוהבת להיות עצובה? 25. שברו לך פעם את הלב? ברור 26. השלם : אני אדם חולמני. 27. השלם : אני לא אדם שתקן. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...? הייתי צריכה לבחון כמה חלומות ורק אז להחליט למי באמת ראוי בעיניי להגשים משאלה. 29. בא לי לצרוח: "אעאעאעאאאאאאההההההההאעאעאעא" (כי לצרוח זה אחת מהאהבות הגדולות שלי) 30. החיים הם: זכות

mooshki

New member
שאלון קצר ולעניין, אוהבת:]

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? מאוהבת, לומדת, הלוואי שזה יקרה בנגב. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? המממ... קוף, אחרי בנאדם. 3. האם אתה אוהב את השם שלך? כן, הוא בסדר. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? להשתמש בסמים. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב? אוהב, אתמסר, אחלום, אתרגש, אשמח, אעזור לאחרים לעשות את אותם דברים, אקריב. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? כשמתחשק. 8. אתה אדם עם שמחת חיים? המון. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)? לא 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? נועה. 11. יש לך חלום? כל מה שכתבתי עד עכשיו. 12. אתה חושב שהוא פרקטי? בהחלט. 13. חלום שהגשמת? אם כבר קרה שהגשמתי חלום? אמממ כן, אבל נראה ליש בלי לתכנן את זה מראש... הכל נראה לי כמו חלום אחד ארוך, עם הטוב ועם הרע. 14. השיר הכי הכי אהוב? קשה לי להחליט, במיוחד כשיש שיר שנכתב בשבילי, ממש עליי... כרגע עולה לי "גאולה" של חמי רודנר. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך? אנשים שלא נותנים לעצמם. 16. הדבר הכי משמח בעיינך? אנשים שלא חושבים על הסוף. 17. מילה אהובה: חיבוק 18. מילה שנואה: אלוהים 19. אומן אהוב: היהודים 20. אומן שנוא: אביב גפן 21. דיסק שאתה שמח שרכשת? long gone before midnight - the cardigans 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? הדיסק של פינק. אין לי מושג מה עבר במוחי. 23. עונה אהובה? זה משתנה. נראה לי הסתיו הכי טוב. 24. סוג של סטייה? אני סטייה אחת גדולה. 25. שברו לך פעם את הלב? כן. 26. השלם : אני אדם _שלם בחתיכות____ 27. השלם : אני לא אדם _חסר משמעות(?)___ 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...? למישהי שלא מסוגלת להגשים לעצמה את החלומות שלה בעצמה ומסתפקת בחלומות אחרים. 29. בא לי לצרוח: __צאי מזה!___ 30. החיים הם:_אוסף של דברים חסרי הגיון לחלוטין לצד דברים חסרי כל חוסר הגיון. (זה מה שקורה כשמבקשים ממני לחשוב עמוק.)___

למעלה