קלף יומי

perlapearls

New member
../images/Emo57.gif קלף יומי

השאלה ששאלתי את עצמי " על מה אני מודה " קלף ראשון שיצא - "אהבה" קלף שני - "נתינה" קלף תמונה - ידיים לשות בצק... אני מודה על האהבה שמקיפה אותי כל חיי אני מודה על היכולת לתת למרות שלא תמיד יש והלוואי והיה רק בכדי שאוכל לתת יותר. אני מודה לאלוהים על שבירך אותי בזוג ידיים שמעולם לא נחו ויצרו בכל רגע ורגע. בשבילי, הידיים זה אני והבצק זה החיים שלי ואני מודה לאלוהים שנתן לי את היכולת ללוש וללוש וללוש וללוש.....ועוד לא אמרתי "די" אני לא רוצה לעייף אתכם בסיפורים אבל אני יכולה לומר שאילו יכולתי לחיות את חיי מחדש, אלו ההורים אלו הילדים זו המשפחה שהייתי בוחרת לחיות איתם עוד כמה גלגולים. אני מודה לאלוהים שנתן לי כל כך הרבה אהבה בחיים תודה

אותי הקלף הזה לקח למקום של אהבת האפייה

זוהי אהבה שגיליתי רק אחרי היציאה מבית הוריי-זה כל כך מרגיע אותי ומרגש אותי. וגם לוקחת את זה לכיוון קצת אחר-זה מרגש אותי לראות כל פעם מחדש איך אני מעצבת את הילדים הקטקטים שלי בגן, הם לומדים כל כך הרבה וצמאים לידע כבר מגיל כל כך צעיר וזה מקסים בעיני. אני לפעמים מסתכלת עליהם ונפעמת מהגדילה והצמיחה שלהם, ומהתבונה שלהם.

perlapearls

New member
יש יותר יפה מלעבוד עם ילדים???

איזה כיףףףףלדעת שאת עושה את מה שאת אוהבת...תודה ששיתפת

מאקי

New member
על הסרט שלוהקתי בו.

כל בקר מחדש... מודה למי שאחראי על הליהוק.. על הסרט עם העלילה הכל כך מרתקת.. עם דמויות המככבות בו.. ועם השמש הזורחת. וחלקת האלוהים הקטנה שקרויה המשפחה הגרעינית שלי.... ושיר בשבילכם... תקשיבו.. זה קלף בשבילכם.. שיר

dify

New member
יש רשימה ארוכה!

אני מודה על כל כך הרבה דברים! פעם הייתי משתעשת ברעיון שאני אעמיד בטור את כל האנשים שאני מודה להם בחיים, ואעבור אחד אחד ואגיד להם תודה :) התחלתי לפרט, אבל אז זה הרגיש לי קצת כמו רשימת שוויץ
אז אני רק אגיד שאני מרגישה שפגשתי הרבה אנשים טובים בדרך, שלמדתי המון מהם, שהשפיעו רבות על חיי, שאני מקווה שאני מצליחה להחזיר לעולם שבריר ממה שקיבלתי ממנו :)

perlapearls

New member
חחח את יודעת שגם לי זה קרה כשכתבתי ?

הודיתי לאימא שלי ואבא שלי והילדים שלי והאבא של הילדים שלי וווווווו ובסוף החלטתי שזה יעייף אתכן אז מחקתי הכל וכתבתי מה שכתבתי אבל את יודעת איזה כיף היה לי לכתוב אפילו למגירה או לאויר? תרפיה...אז באמת תודה על הכל לכולם אבל הכי חשוב על זה שאנחנו יכולים לומר תודה.

../images/Emo23.gifעל מה אני מודה?

אני מודה על הזכות שקבלתי להיוולד בחלק הזה של העולם החופשי והשבע
על היכולת לקום בבקר ולהתנהל לפי ערכים מוצקים גם כאשר מנסים לנפץ לי אותם לעיתים: אותה מציאות אותם שדונים אותם אנשים או מוסדות מודה על היכולת לבחור בעצמי כל יום מחדש וגם אם מעונן או קצת כואב לדעת שמחר יהיה בהיר. והשמש...... תקיץ לראותני זורחת
תודה לך יקרה.

perlapearls

New member
תודה לך על שאת תמיד מגיבה...אני למדה ממך ומכל

האחרות. מה את חושבת? אני באה בהפוכה
ותודה על הפורום הזה שבזכותו אני מכירה אנשים כמוך

sivi massivi

New member
אני מודה..

מודה לאמא שלי שהיא עוזרת לי ותומכת בי וסולחת לי. מודה לאחותי, שתומכת וילדה שני נסיכים שגורמים לי, גם ברגעים הכי קשים, לאושר. מודה לבחור אחד, שסיכן את חייו כדי להציל אותי ממות מודה לבחור נוסף, שהציל לי את החיים מודה לבורא עולם, שברא עולם עם נקודות חן מדהימות ואנשים שיודעים לתת ויקום שמכיל ..המון

למעלה