עדכון נוסף

dana205

New member
../images/Emo57.gifעדכון נוסף

אם אתן זוכרות אותי ה- E2 שלי היה גבוה ביטלו לי את הטיפול ואז לאחר שבוע שלם של דקירות, כבר היו פעמים שלא יצא דם. אם מסתכלים על הידיים שלי חושבים שאני..... היום (יום שישי) הודיעו לי שהיום בערב עלי לקחת כוריגון ויום ראשון שאיבה. בינתיים סוף טוב... אז תחזיקו לי אצבעות שהשאיבה תניב פירות ... והביציות יהיו טובות (לאחר שבוע הפסקה ומלא ביציות הם מקווים ומאמינים שלפחות חלק יהיו טובות) ושיהיו הרבה הפריות...
ועוד שאלה האם בעקבות גירוי היתר ייתכן ולא תהיה החזרה?????

בבוצי

New member
בהצלחה ענקית../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתהיה לך שאיבה טובה וקלה עם הרבה ביציות ,שיתפצחו מהם עוברים מקסימים,ואח"כ תהיה החזרה שיגמר רק כעבור 9 חודשים יפים ועגולים.

חגית6

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif

לביציות איכותיות
לעוברים מדהימים
ולהריון מושלם

איזה יופי ,מחזיקה לך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יודעת לענות על שאלתך,אז מקפיצה
.

נועם@בת

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחזיקה לך אצבעות לשאיבה קלה. אם הכוריגון יחריף את הגירוי יש חשש כלשהו שלא תהיה החזרה, אבל נקווה שעכשיו הכל יהיה תקין
. נועם

dana205

New member
עוד עדכון....

ביום א' הייתה השאיבה, שאבו 6 ביציות והופרו 5 ביציות. ביום רביעי הגעתי להחזרה. החזירו לי 3 עוברים ע"פ הרופא 2 טובים.
ואין מוקפאים כנראה שהשניים הנותרים לא טובים או משהו כזה... אפילו לא שאלתי את הרופא. אחרי כל מה שעברתי אז אני שמחה שיש גם שלושה עוברים. ועכשיו........... אתן תמשיכו להחזיק לי אצבעות (בבקשה) כי עזרתן לי עד עכשיו וצריך לעבור לשלב ההמתנה ולחכות עוד 12 ימים עד לבדיקת הדם. תודה

למעלה