|
חדשה באתר

מצב
הנושא נעול.

adiyyy

New member
|../images/Emo57.gifחדשה באתר

|
חדשה באתר
שלום לכולכן, אני נמצאת כרגע לאחר החזרה של מוקפאים(מחזור שני),המחזור הראשון נכשל. הוחזרו לי שלושה עוברים יפים.המחשבות שלי נוטות לכיוון השלילי,בגלל הפעם הקודמת.אני כל כך רוצה שיצליח ,האם יש סימנים מסויימים לפני הבדיקה הביתית המעידים על השתרשות? יש לי בן מקסים שחר עוד מעט בן ארבע ואני כל כך רוצה להעניק לו אחות או אח.מחכה לתשובות שלכן,וכבר אני מאחלת שכולכן תהיינה בהריון בקרוב מאוד.

העין ה 3

New member
שלום עדי וברוכה הבאה!

|
חדשה באתר
שלום לכולכן, אני נמצאת כרגע לאחר החזרה של מוקפאים(מחזור שני),המחזור הראשון נכשל. הוחזרו לי שלושה עוברים יפים.המחשבות שלי נוטות לכיוון השלילי,בגלל הפעם הקודמת.אני כל כך רוצה שיצליח ,האם יש סימנים מסויימים לפני הבדיקה הביתית המעידים על השתרשות? יש לי בן מקסים שחר עוד מעט בן ארבע ואני כל כך רוצה להעניק לו אחות או אח.מחכה לתשובות שלכן,וכבר אני מאחלת שכולכן תהיינה בהריון בקרוב מאוד.
שלום עדי וברוכה הבאה!
ראשית אני מאחלת לך שהות קצרצרה אצלנו בפורום ומעבר מהיר לפורום "הריון לאחר טיפולים". את המחשבות רצוי להטות מהר מהר לכיוון החיובי, כי גם להן יש כוח. ואין, אין, אין סימנים מוקדמים - רק בדיקת הדם. היו כאן בנות שהרגישו המון סימנים והתשובה היתה שלילית והיו כאן בנות שלא הרגישו כלום וקיבלו תשובה חיובית. מחכות להודעתך על הבטא החיובית. באיזה יום הבדיקה?

adiyyy

New member
תשובה

שלום עדי וברוכה הבאה!
ראשית אני מאחלת לך שהות קצרצרה אצלנו בפורום ומעבר מהיר לפורום "הריון לאחר טיפולים". את המחשבות רצוי להטות מהר מהר לכיוון החיובי, כי גם להן יש כוח. ואין, אין, אין סימנים מוקדמים - רק בדיקת הדם. היו כאן בנות שהרגישו המון סימנים והתשובה היתה שלילית והיו כאן בנות שלא הרגישו כלום וקיבלו תשובה חיובית. מחכות להודעתך על הבטא החיובית. באיזה יום הבדיקה?
תשובה
בדיקת הדם תהיה ב1-2-04 יום ראשון בעוד שבוע וחצי.מקווה לבטא חיובי|

MIF2002

New member
הי עדי

|
חדשה באתר
הי עדי
אנחנו פחות או יותר באותו שלב, גם אני אחרי החזרת מוקפאים השבוע. שיהיה לך המון המון בהצלחה !!!!

ברוכה הבאה, עדי

הי עדי
אנחנו פחות או יותר באותו שלב, גם אני אחרי החזרת מוקפאים השבוע. שיהיה לך המון המון בהצלחה !!!!
ברוכה הבאה, עדי
גם אני באותו מצב, אחרי החזרת מוקפאים שניה, לאחר שהראשונה נכשלה, הילדה שלי כבר בת 5 ומייחלת מאד לאחות. תחשבי חיובי, והעיקר שיהיה לך המון הצלחה.

ברוכה הבאה

|
חדשה באתר
ברוכה הבאה
אני מאחלת לך שהות קצרצרה ומחכה לשמוע בשורות טובות. בהצלחה

הי עדי ברוכה הבאה

|
חדשה באתר
הי עדי ברוכה הבאה
אצלי אף פעם לא נשארים עוברים להקפאה, אבל לצערנו הסימנים של המחזור ושל ההריון מאוד דומים אז עד הבדיקה בעצם אי אפשר לדעת בוודאות מקווה שאכן תהייה הצלחה במחזור הזה ושלבן שלך יהייה כבר במי להתעלל, אני מתה לעוד אחד אבל כמו שאני מכירה את הפולניה הקטנה שלי מי שיבוא אחרי חודש יבקש העברה ושוב בהצלחה

adiyyy

New member
../images/Emo39.gifתודה לכן

|
חדשה באתר
תודה לכן
קראתי את התגובות שלכן ואני שמחה שיש אתר כזה שאפשר לשפוך בו את הכל. אני יודעת שהתשובה להריון היא עוד שבוע אך אין לי סבלנות.אני לא מנקה את הבית כי אני מפחדת להתאמץ,ואני כל כך רוצה שהתשובה תהיה חיובית. האם אתן עושות מאמצים ומנקות את הבית,כיצד אתן מעבירות את הזמן? שבת שלום ושבוע פורה לכולכן.

הי עדי

תודה לכן
קראתי את התגובות שלכן ואני שמחה שיש אתר כזה שאפשר לשפוך בו את הכל. אני יודעת שהתשובה להריון היא עוד שבוע אך אין לי סבלנות.אני לא מנקה את הבית כי אני מפחדת להתאמץ,ואני כל כך רוצה שהתשובה תהיה חיובית. האם אתן עושות מאמצים ומנקות את הבית,כיצד אתן מעבירות את הזמן? שבת שלום ושבוע פורה לכולכן.
הי עדי
אני יודעת שהנחית הרופאים היא לחזור לפעילות מלאה אבל לא להתאמץ יותר מידי אבל הנטיה הטבעית שלי זה לא לעשות כלום לשמור עד כמה שאפשר, כמובן שיש ילדה בבית זה כבר יותר קשה אבל אני משתדלת לא להשתולל לנוח הרבה אולי זה רק פסיכולוגי כי עובדה שבנות נלקלטו גם בלי לא לזוז שבועיים, אז תעשי איך שאת מרגישה קבעי את הגבולות שלך הכי חשוב להעביר את הזמן ולא לחשוב על זה כל הזמן ואני יודעת שזה נורא קשה , תהייה עם חברות לכי לסרט או תביאי הביתה תבלי תעשי מה שאת אוהבת. לי ממש לא משנה שהבית יחכה שבועיים וחוץ מזה יש עוד משהוא בבית שיכול לעשות ולנקות לא?

adiyyy

New member
../images/Emo15.gifתגובה

הי עדי
אני יודעת שהנחית הרופאים היא לחזור לפעילות מלאה אבל לא להתאמץ יותר מידי אבל הנטיה הטבעית שלי זה לא לעשות כלום לשמור עד כמה שאפשר, כמובן שיש ילדה בבית זה כבר יותר קשה אבל אני משתדלת לא להשתולל לנוח הרבה אולי זה רק פסיכולוגי כי עובדה שבנות נלקלטו גם בלי לא לזוז שבועיים, אז תעשי איך שאת מרגישה קבעי את הגבולות שלך הכי חשוב להעביר את הזמן ולא לחשוב על זה כל הזמן ואני יודעת שזה נורא קשה , תהייה עם חברות לכי לסרט או תביאי הביתה תבלי תעשי מה שאת אוהבת. לי ממש לא משנה שהבית יחכה שבועיים וחוץ מזה יש עוד משהוא בבית שיכול לעשות ולנקות לא?
תגובה
אשתדל לחשוב על דברים אחרים. לגבי הבעל הוא עשה קניות היום והוא עושה למעני המון. מאחלת לך בהצלחה בטיפולים. התחלתי שיאצו לפני מספר שבועות ,ממש מומלץ.

וואי נשמע מה זה כייף

תגובה
אשתדל לחשוב על דברים אחרים. לגבי הבעל הוא עשה קניות היום והוא עושה למעני המון. מאחלת לך בהצלחה בטיפולים. התחלתי שיאצו לפני מספר שבועות ,ממש מומלץ.
וואי נשמע מה זה כייף
איך זה מסתדר עם הטיפולים? את עושה משהו מיוחד לנושא או שזה בשביל הכייף? אני הכי אוהבת עסוי הודי אירוודה אני חושבת שככ רושמים אבל הפינלה של העיסוי זה מזיגת שמן על המצח דבר שגורם לי לרחף ואני לא מגזימה - ממולץ בחום

adiyyy

New member
../images/Emo108.gifתשובה

וואי נשמע מה זה כייף
איך זה מסתדר עם הטיפולים? את עושה משהו מיוחד לנושא או שזה בשביל הכייף? אני הכי אוהבת עסוי הודי אירוודה אני חושבת שככ רושמים אבל הפינלה של העיסוי זה מזיגת שמן על המצח דבר שגורם לי לרחף ואני לא מגזימה - ממולץ בחום
תשובה
אני עשיתי את השיאצו לפני החזרת המוקפאים,שבוע הבא אעשה טיפול. מקווה שהוא יעזור להשרשה המיוחלת. שחר הבן שלי הכי מדהים בעולם הוסיף את האיקון,שבת שלום.

עמית@

New member
אני עושה הכל (אם אני יכולה)

תודה לכן
אני עושה הכל (אם אני יכולה)

anguly

New member
קודם כל בהצלחה.

תודה לכן
קודם כל בהצלחה.
אני משתדלת לנוח - עד כמה שאפשר כשיש ילדה בבית! ניקיון זה לא מנוחה - זה מאמץ מיוחד - לא לנקות! מגיע לנו איזה תשופר על הסבל לא??!

adiyyy

New member
בוקר טוב../images/Emo85.gif

|
חדשה באתר
בוקר טוב

ישנתי רע הלילה,המחשבות כל הזמן בראש.בדרך כלל אני ישנה טוב,אך הלילה לא. דרך אגב האם היתה לכן תחושה של כאב בין החזה באמצע לאחר החזרת מוקפאים? שלום מעדי אמא של שחר שיושב לידי עכשיו.

anguly

New member
ברוכה הבאה - בהצלחה.

|
חדשה באתר
ברוכה הבאה - בהצלחה.
כמו שהבנת אין סימנים מוקדמים - במיוחד במוקפאים. (במחזור רגיל של IVF טרי - אני בד"כ יודעת - אם נשאר גירוי יתר - אז זה בד"כ חיובי - אם הוא נעלם - ירדה הנפיחות בבטן - אצלי זה בטוח שלילי). מחזיקה אצבעות להשתרשות מוצלחת, בטא יפה והריון קל ומשעמם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה