הפסקת הנקה

../images/Emo57.gif הפסקת הנקה

היי בתי בת שנה וחודש והיא עדיין יונקת בקרוב אני רוצה לחזור לעבודה ולכן הייתי רוצה להפסיק את ההנקה וגם בגלל שהיא תלך לגן אז ככה... איך? כמה? מתי? .... בבקשה אני ממש רוצה עזרה בנושא כי לבד לא נראה לי שאני מצליחה
תודה

אמאלניא

New member
תשובה להפסקת הנקה

סמדר של נעמה כל הכבוד על הנקה עד גיל זה! האם חשבת להפסיק הנקה באופן חלקי? אמהות רבות חוזרות לעבודה אבל ממשיכות להניק בשעות שהן נמצאות בבית עם הילד. בגן של בני יש 4 פעוטות יונקים!! אם תוסיפי פרטים על מתי בתך יונקת - אפשר יהי לעזור האופן ספציפי

הפסקת הנקה

נעמה יונקת כל רגע שהיא רוצה אני נמצאת איתה 24 שעות ביממה לכן תהיה לי בעיה. אני מקווה שתוכלי לנמליץ לי על דרך קלה להוריד את קמות ההנקה אחר כך נחשוב איך להפסיק תודה אמא הכי מאושרת בעולם

אמאלניא

New member
לסמדר של נעמה

גילי נתנה באמת מספר עצות טובות. במקרה שהיא מבקשת אפשר להציע שתיה מכוס או אוכל. להמנע מלהמצא במקומות שבהם היא רגילה לינוק( כורסה שבה תמיד יונקת, מיטה וכו) האם את חוששת מהפרידה ממנה לשעות רבות? היא הרי רגילה המצא איתך 24 שעות ביממה? מה קורה כשאת משאירה אותה למספר שעות עם אבא או סבתא?

גילי51

New member
את הגמילה שלנו התחלנו לפני

כחוד' ימים.עכשיו טל יונקת רק בבוקר ובערב (לפני שינה ).הורדתי בהדרגה את הנקות על מנת לא לגרום נזק ,לא לה ולא לעצמי.הוספתי יותר מוצקים , ארוחות צהריים יותר עשירים (מבחינת ערך תזונתי - פסטה,קטניות ) וגם העיקר -הסחת דעת מהנקה ע"י משחקים ,טיול בחוץ,לקרוא סיפור כל דבר שעושים אותו יחד בא בחשבון.וכך לאט לאט ...צריך רק לזכור דבר בסיסי שלעתים מותר לשבור מוסכמות ועם בא פתאום לינוק ,אז יונקים...תינוקות גדלים ואז מזון מוצק תופס יותר מקום בתפריט עד שהם מוכנים לוותר על הנקה כלל.בנוסף,המלצתי היא לשוחח עם יועצת הנקה מוסמכת על מנת לקבל תמיכה והסבר ראוי. בהצלחה !

למעלה