אתם קולטים???!!!

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אז זהו שהגענו למצב שאי-אפשר

בלי זה. לפחות אני מנוי בחברה פחות ידועה וזולה מהמובילות. אמיגו.

Butter Boy

New member
צביעות לשמה

טלפון סלולרי, במיוחד לבני נוער, הוא שום דבר מעבר למותרות, אז תעשה לי טובה ותפסיק עם הפלספנות האידיאולוגית הזאת, שחוץ מצביעות לא עומד מאחוריה דבר. אם אותן חברות כל כך מנצלות אותך, אני בטוח לגמרי שגם אתה תוכל להסתדר בלי טלפון סלולרי.

EverMan

New member
למעשה , אצלי למשל - זה הכרח

בעיקר שאני נמצא הרבה בת"א. ובעיקר שאני בנסיעות המון. ושהמון פעמים אנשים חשובים צריכים לתפוס אותי או להודיע לי משהו מיידי. אבל אני מיוחד , רוב בני הנוער באמת לא צריכים.

אני אומר שהמחירים בשמיים

והם מנצלים את הצורך. היום היה כתוב בעיתון שישראל היא המדינה השניה בעולם במספר מנויי הטלפונים הסלולריים. שלא נדבר על כמה שזה לא בריא. יש לי צורך, יש להרבה אנשים אבל אני מאמין שלא כולם. ענבר, אני גם נוסע המון, אני גם חייב. בשבוע אחד הייתי פעמיים בחיפה, פעמיים בת"א ופעם אחת בירושלים (או משהו
)

Azazel

New member
המחירים שלנו דווקא בסדר, אם אינני

טועה. בארה"ב יותר גבוה. ( אבל שם הסלולאריים הרבה פחות נפוצים.)

אתה מיוחד? ../images/Emo6.gif

מה אתה צריך פלאפון? מופז ובוגי מתייעצים איתך לפני סיכולים ממוקדים? אתה מנהל צוות עבודה בחברה שנסחרת בנסד"ק? אתה רופא מומחה?

למעלה