אתם קולטים???!!!

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אני ממש ממש קולטת שגם אני

לא קולטת ואפילו אין לי סלקלום יש לי אורנג'חדש חדיש ומחודש והקליטה שלו בכלל בלתי קליטה, או שזאת רק אני שלא קולטת?

פפו

New member
אנחנו קולטים חמש חמש רק

שאף אחד לא משדר. בדקתם לו את האנטנות לשחורי הזה?

ברוך בא ../images/Emo65.gifפפו

האורח הכל עובר חביבי מילים ולחן: נעמי שמר אם בשער יש אורח שנחת מעבר ים מה נציע לאורח בבואו משם. טנא ירוק, פרח לבן יין אדום, פת במלח זה מה שיש שב איתנו כאן. שב איתנו זה הבית תריס פתוח למדבר שב איתנו כבן בית לא כהלך זר. טנא ירוק... והלב הזה הפתי שאף פעם לא יחכים שוב נדלק ושוב הריע אל המרחקים. טנא ירוק... האורחים הולכים הביתה תריס פתוח שוב נסגר השולחן נעור וריק וזה מה שנשאר. טנא ירוק...

פפו

New member
תודה על קבלת הפנים

ועל השיר המקסים חוטאת במילים כיף לחטוא אתכם

elninyo

New member
../images/Emo19.gifקולטים ומוקרנים../images/Emo42.gifתודה...

תשתיות סלקום מדירים שינה מעיניי לפחות ופרט שטויות החברות האחרות... ומה הקשר שלנו לעתיד סלקום
רוצים עתיד של 0 קרינה ושיחות זולות ב-70% לפחות אשר משקף את המחיר הריאלי לשיחות המייצרות כסף בחלקיקי השנייה,ולאות הוקרה מקבלים מסלקום
חינם... מחלקים לנו כוכבים ואנו מבסוטים...העם היחיד שהוא מטומטם, קוטף כוכבים ונהנה...
ערב טוב.

דייג ../images/Emo19.gif ואם יפול הכוכב שלי ?

מעניין אותי דייג מה יקרה אם יפול הכוכב שלי? אם יפול הכוכב שלי אילנית מילים ולחן: יאיר רוזנבלום אם יפול הכוכב שלי המון חברים יהיו איתי במקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי שירי תהילה אקח איתי למקום בו יפול הכוכב שורות שורות הם שוב באים אלי שורות שורות של כוכבים והם רבים והם גדולים עלי כל כך אור כוכבם שוב לא יזרח כי הם פשוט נחים שורות שורות אני שוזר אותם שורות שורות של חברים והם קרבים אליי שקטים פרועי זקן הם בלי תמרור ובלי הילה כגיבורי התהילה, התהילה אם יפול הכוכב שלי המון חברים יהיו איתי במקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי שירי תהילה אקח איתי למקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי רבים מרעיי יהיו איתי במקום בו יפול הכוכב שלי שורות שורות הם שוב באים אלי שורות שורות של כוכבים והם רבים והם מושכים אותי כל כך כוכבם שוב לא יזרח כי הם פשוט נחים שורות שורות הן שוב באות אלי והשורות טורים טורים של סיפורים ומיתרים באלפים וחלילים אז יכו בצלילים אלוהיים באוזניכם כמו תפילה את כל שירי התהילה אם יפול הכוכב שלי המון חברים יהיו איתי במקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי שירי תהילה אקח איתי למקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי רבים מרעיי יהיו איתי במקום בו יפול הכוכב שלי אם יפול הכוכב שלי תרועת מנצחים אקח איתי וכל אחיי שם ישירו עימי במקום בו יפול הכוכב שלי. לה לה לה...

ועוד שאלה דייג../images/Emo140.gif את הכוכבים שאתה

האם גם אתה מעביר למלכת החרמון? מלכות החרמון מוצי אביב מילים: יובב כץ לחן: אפי נצר כל המילים השמחות פרצו שוב כהורה סוערת. טיפסנו עם כל הרוחות, אל פסגת החרמון הזוהרת. עם שחר הלילה נמלט, טובע העמק באור, דמשק באופק נבלעת, גלבוע נושק לתבור. לו היית לידי, לו את כאן - לו את כאן, הייתי נושאך על כפיים מעל ערפילים, ערפילים בענן, לקטוף כוכבים בשמיים. אילו היית כאן איתי - הייתי נותן לך מזכרת, את כל האורות חמדתי, מהבניאס ועד הכינרת. הייתי מגיש לך מלכות טובלת בים של זהב, משלג הייתי תופר לך שמלה לבנה כשנהב. לו היית לידי... היינו גולשים במדרון, היינו שוטפים עם הרוח, שותקים בחדוות תימהון ונושקים זה לזו לקינוח. אך את לא נמצאת לצידי ורק המקלע בידי - נשבעתי אבנה לך ארמון, ארמון במלכות החרמון. לו היית לידי...
אךךך לו היית ליידי לו....

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאז נשיר ../images/Emo79.gif ../images/Emo140.gif

בלדה בין כוכבים
/מילים: יענקל'ה רוטבליט /לחן: שלום חנוך הנגה שלחה אל צדק חיוך הי, יופיטר בו ונצאה. בשביל החלב כוס קפה הפוך נראה מה שלום קסיופאה נתפוס עגלה, קטנה או גדולה הלילה הזה משגע. זה לא מעט, שצדק וונוס לבד, יוצאים לבלות יד ביד, יד ביד, יד ביד בשמיים. נקפוץ לשעה אל כוכב הצפון, עם רוח קלילה מנשבת רק אל תתנהג לי כמו פלטון, כאלה אינני אוהבת על זנב השביט, כשהוא לא יביט, נתפוס לנו רגע לשבת. זה לא מעט... הצדק וונוס הרקיעו שחקים קרצו כוכבים בשמיים הכסיל לבדו שח ללא פקפוקים הביטו זה זוג משמיים ורק מאדים, בצד האדים גם לו היא תצמיח קרניים. זה לא מעט...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהכוכב של גוש דן ../images/Emo23.gif

הכוכב של גוש דן
/מילים: אהוד בנאי /לחן: לא ידוע ברחוב קטן, במחוז גוש דן בקיץ שעבר נערה יפה בדרכי חלפה ושלחה לי חיוך קצר מכפות רגליים יחפות עד שיער חום אגוז זוהר חיזיון מתוק, רק צריך לבדוק אם הייתי ישן או ער מנהר ירקון עד הסמבטיון מגליל עד לראש שטן לא תמצא תמה, כמו אותה עלמה היא הכוכב של מחוז גוש דן האם אני מביט, בכוכב שביט? נשארתי עומד המום אז שאלתי זר, שברחוב עבר, מי זו היא, הפייה בחום הוא חייך אלי ואמר לי, זוהי פרח ארגמן אבן הספיר, שושנת העיר, הכוכב של מחוז גוש דן מנהר ירקון עד הסמבטיון... אחפש בין הסימטאות, בסתר המדרגות אחרי כוכב חום אגוז זוהר שיאיר לי בלילות מקטרתי כבויה, נשמתי שבויה, עד שהיא תחזור לכאן עד ששוב יאיר, מעל העיר, הכוכב של מחוז גוש דן מנהר ירקון עד הסמבטיון...

elninyo

New member
../images/Emo19.gif כוכב נופל

כוכב נופל
/מילים: אהוד מנור /לחן: מתי כספי אם תראה כוכב נופל נמוג לאט, בתוך האופל, אור כוכב נודד בליל, אבק זוהר בקו האופק. עצום עיניים ובקש ימים טובים, לילות שלווים אם תראה כוכב נופל בנגב או על חוף המים, בגליל או בכרמל, בעמקים, בירושלים. עצום עיניים… אם תראה כוכב נופל נוגע שוב בשערייך, שם ידך ביד הצל, ואל תשכח את חבריך. עצום עיניים… אם תראה כוכב נופל קווים בערפל צובע, אל תחמיץ כוכב צולל, בקש לפני שהוא גווע. עצום עיניים…

elninyo

New member
../images/Emo19.gifכוכבי לילה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifז'וז פואה ../images/Emo3.gif

כוכבי לילה
/מילים: שלום נחום /לחן: דה לזרו כוכבי לילה יזהירו על רומא ככתר ובליבי היתום אכזבה עד אין תום והוא שר במחשך ומזרקת אילמת מול חלון יפתי הו גיטרה בת רומא נא לווי שירתי לי נגני נגני גיטרה והניחי ללבבי למות כי בודד הוא וגם גלמוד מבלי בית אהבה לי נותרת רק את בחלד נא לווי נא בדממה קולי מיקלנה יפתי שלי בחלון כבה האור מה אהבתי הנחל עת מימיו עת יזרמו ועיני רק אליו מלוות את גליו וליבי שט עימו וצללית נעלמת מול חלון יפתי הוי גיטרה בת רומא נא לווי שירתי לי נגני נגני גיטרה...

למעלה