אתם קולטים???!!!

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Shazamit

New member
ניצלו"ש! ג'יטי...

למה לסורפרים קאי ולקאביטו-קאי (או איך שלא קוראים לו
) אין את העגילים של הפיוז'ן על האוזניים?? (והייתה לי עוד שאלה אבל שכחתי אותה...
)

sonkun

New member
כי הוא הביא אותם לגוקו ווג'יטה

בקיד בו סאגה

ashkeloni

New member
המממ......דבר ראשון....

זה היה בפיוזין סאגה... ודבר שני...רק האלדר-קאי הביא להם את העגילים....שיביטו-קאי (השם של קיביטו ושין אחרי הפיוזין שלהם) לא נתן להם את העגילים שלו...אז כנראה שזאת טעות של המאיירים...

sonkun

New member
ראית את הסידרה עד הסוף?

בפיוזון סאגה האלדר קאי מביא להם את שלו, ואז הם מתאחדים לוג'יטו, ואז כשהם חוזרים לכוכב המקודש של הקאי שנייה לפני שכדור הארץ מתפוצץ, קיביטו קאי מביא להם את שלו כדי שהם יתאחדו לוג'יטו שוב פעם, אבל הם לא רוצים. ראה פרק true saiyans fight alone.

URNFS

New member
צודק.

אבל משהו שהטריד אותי: בזמן שלגוקו היתה רק פוטרה אחת על האוזן,אז דאי קאיו שין (אלדר קאי? אני לא זוכר) אמר לקיביטו להוריד את אחת מהעגילים שלו וכך גם לקאיושין (סופרים קאי),אז למה בזמן שקיביטו הוריד את העגיל שלו,הוא לא התאחד עם גוקו שבאותה שניה גם לו היה רק עגיל אחד?

sonkun

New member
שתי סיבות

מבחינה הגיונית: יכול להיות שגם לגוקו וגם לקיביטו היה על אוזן שמאל, או לשניהם היה על אוזן ימין. מבחינת מעשית: כדי שלא ייצא לנו גוקיביטו מוזר

bebi vegeta1

New member
זה שאלה ששאלתי את עצמי אז...

גם אם תחשוב על זה גם קאיושין הוריד אז קקרוטו היה חייב "לנתמזג" עם אחד מהם...

למעלה