מי פה?? תעשו כיף כולכם! משעמם :( תספרו משהו מענייייייייין D:
ע עופרי ג New member 26/4/06 #1 ../images/Emo55.gif מי פה?? תעשו כיף כולכם! משעמם תספרו משהו מענייייייייין D:
A A t z a New member 26/4/06 #4 חחחחחחחח צליל../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif את כזאת ייבשנית מצחיק ביותר ועופרי חמודית תרגישי חופשייה לשרשר המון המון שטויות ל"תפוז אנשים מודיע" הוא קיים בשביל ג'אנק
חחחחחחחח צליל../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif את כזאת ייבשנית מצחיק ביותר ועופרי חמודית תרגישי חופשייה לשרשר המון המון שטויות ל"תפוז אנשים מודיע" הוא קיים בשביל ג'אנק
ה הציורים של יובל New member 26/4/06 #5 ../images/Emo6.gif תודה [?!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif]
A A t z a New member 26/4/06 #6 מחמאה ענקית../images/Emo9.gifבבקשה../images/Emo80.gif אני חולה על תגובות ייבשניות מצחיק לקרוא את הדברים האלה
מחמאה ענקית../images/Emo9.gifבבקשה../images/Emo80.gif אני חולה על תגובות ייבשניות מצחיק לקרוא את הדברים האלה
M mic22 New member 26/4/06 #3 חח את חמודה ../images/Emo3.gif אבל אני לא חושבת שיש צורך לפתוח כאלה שרשורים זה סתם מציף את הפורום. אם את ממש רוצה את יכולה לנצל"ש את זה לשרשור קיים יום טוב
חח את חמודה ../images/Emo3.gif אבל אני לא חושבת שיש צורך לפתוח כאלה שרשורים זה סתם מציף את הפורום. אם את ממש רוצה את יכולה לנצל"ש את זה לשרשור קיים יום טוב