29.5 מומלצים

ה מוזה

New member
מכתב לחבר שהיה ואיננו

אני לא זוכרת מי אמר את המשפט הזה "חברים הם הדרך של אלוהים להתנצל על המשפחה" במקרה שלך זה היה כ"כ נכון, רק שאני בתור אחת מהחברים שלך לא הצלחתי להראות שלך שאלוהים מתנצל על המשפחה שלך......... התחלתי ללמוד באוניברסיטה לפני שנה, אני לומדת פסיכולוגיה- אני מקוה שיום אחד אני אתקבל ללמודי פסיכיאטריה, אולי יבוא יום ואני אשב באיזה משרד עם תמונות נחמדות על הקיר ויבואו אלי בני נוער כמוך, כמו שהיית, מבולבלים מפוחדים ובדיוק כמוך לא רואים את הדרך החוצה, ואני מקוה שכשהם יגיעו אלי אני כבר לא אהיה אותה בחורה בת 15 שלא יודעת איך לעזור, אלה מישהי בעלת תואר שלמדה ויש לה את הכלים המקצועיים לעזור, אני יודעת שאותך זה כבר לא יחזיר, ושום דבר לא ישנה את זה, אבל אולי אם אוכל לעזור למישהו אחר לראות שדברים יכולים להשתפר, שדברים יכולים להראות אחרת, שזה לא חייב להסתים בהלויה......." הוא התאבד והיא רוצה להגשים משאלה,להציל ולו רק נער אחד מכתב לחבר שהיה ואיננו
[מומלץ באישור הכותבת]

../images/Emo73.gifרוצים כבישים לרוכבי אופניים

נמאס לשמוע על רוכבים הנהרגים ונפצעים בכל שבוע. אנו רוצים שבילים לרוכבי אופניים, ואתם מוזמנים לתרום.

לרדת בגדול- ניתוח מעמיק

תגובות גולשי פורום שמנות ויפות על התוכנית . "אין מוטיבציות פנימיות. הכל חברתי, הכל נובע מהסובבים אותנו. המסר שיוצא מן התוכנית הוא כניעה לתכתיבי החברה, ושהחברה לא תקבל אותך אם אתה שמן. במקום להסביר שאסור להפלות, שיש לקבל את כולם כמות שהם, מעבירים את המסר שהמתמודדים ישתלבו מחדש בחברה רק כאנשים רזים. "

המראה ואני- על היחסים שלנו עם המראה

"מדוע המראה משפיעה כל כך? מה הקשר שלכם עם המראה? האם היה עדיף בעולם ללא מראות?" בואו לחוות את דעתכם, שמנים ורזים כאחד.

תינוקת בת שנה נפטרה

ההורים לא חיסנו אותה, ולא נתנו לה אנטיביוטיקה, למרות הוראת הרופא. אחרי שבוע של חום גבוה ושיעול - החידק הכריע אותה. המשטרה ביקשה לקחת דגימה לבדיקת דם. העיניין הגיע לבית המשפט, אשר אישר לקיחת דגימה, ואסר על ניתוח. החרדים בירושלים נזעקו (בטלפון) והגיעו בהסעות מאורגנות לאשדוד. התחילו התנגשויות עם משטרה. נזרקו אבנים, בקבוקי זכוכית. קצין משטרה ושני שוטרים נפצעו, אחרי זה נפצע קשה שוטר נוסף. רבנים ידועים מבקשים מהמתקהלים להתפזר. לאברכים שהגיעו בהסעות - אין לאן להתפזר, כי אין אוטובוסים הביתה. בשלב הזה, גופת התינוקת נחטפת ונעלמת. החשודים בחטיפת הגופה נעצרים, אך לא משתפים פעולה..... כל העדכונים - בפורום אשדוד (707)

למעלה