סיכומ"ש D:

0verpr0tected

New member
../images/Emo55.gifסיכומ"ש D:

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציטוטים ציטוטים: תמונת השבוע: שיר השבוע: אומן השבוע: אלבום השבוע: איש השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: בכללי איך עבר השבוע? השבוע מ1 עד 10:
.

Aliska7

New member
עונה :)

דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי כמה ציונים טובים :) דבר רע שקרה השבוע: כאבה לי הבטן כל השבוע =.=" ציטוטים ציטוטים: "ציטוטים ציטוטים" תמונת השבוע: ~אין לי כוח לתמונה~ שיר השבוע: Hilary Duff - Gypsy woman אומן השבוע: הילארי :) אלבום השבוע: Dignity איש השבוע: סבא שלי P= התחדשות השבוע: אין :S תוכניות לשבוע הבא: אין לי ממש תוכניות...אני לא בנאדם שמתכנן הרבה מראש D: בכללי איך עבר השבוע? ממ...בסדר השבוע מ1 עד 10: 7 שבת שלום לכולם 3>

hilary4ever

New member
מסכמת..[=

דבר טוב שקרה השבוע: הפסדתי יומ שלם של 7 שעות ..[= (הייתי בחזרות לטקס..) דבר רע שקרה השבוע: כל החברות שלי רבו ]= (לא היה נעים לראות את זה.. כולם בכו ..) ציטוטים ציטוטים: אין לי ממש..*-* תמונת השבוע:בהמשך תבינו למה..[= שיר השבוע: Hot&Cold.. אומן השבוע:קייטי פרי.. אלבום השבוע: Don't forget - דמי לובאטו איש השבוע: חברות שלי.. [חיימשלי..] התחדשות השבוע: 3 קפוצ'ונים מהנס.. תוכניות לשבוע הבא: 2 חברות באות לראות אצלי סרט [ANOTHER CINDERELLA STORY ] סרט יפה! ומומלץ! בכללי איך עבר השבוע? ככה - ככה השבוע מ1 עד 10: 8.5

עונה

דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בסמינר יהודים-ערבים. נסענו לחוף דור ופגשנו ערבים ודיברנו איתם והיה ממש כיף. זו פשוט חוויה. וגם יצא האלבום החדש של בריטנוש וקניתי אותו סופסוף
היא פשוט מלכה. וגם יצאתי לעיר ביום שישי אחרי מלא זמן שהייתי במקומות אחרים XD והיה סוף סוף כיף. כי בד"כ חלש. דבר רע שקרה השבוע: האמ..אין לי כל כך זמן ללמוד למבחן בפסיכולוגיה. \: שיט. ציטוטים ציטוטים: "It'll all get better in time" תמונת השבוע: תמונה של הקבוצה שלנו ועוד כמה נדחפים. D: שיר השבוע: Britney Spears - Circus, Im a Slave 4 U אומן השבוע: בריטני! אלבום השבוע: CIRCUS! איש השבוע: לודע התחדשות השבוע: 2 עותקים של סירקס תוכניות לשבוע הבא: ת"א...ללמוד למבחן במת' >< בכללי איך עבר השבוע? א-ש השבוע מ1 עד 10: 9.5

למעלה