ויהיי.. תודה לכולם איזה נחמדים אתם חחחח
A Aline In Chains New member 31/8/06 #19 ../images/Emo55.gifויהיי.. תודה לכולם ../images/Emo24.gif איזה נחמדים אתם חחחח
A archer girl New member 31/8/06 #21 אלין! ../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif שאלום אותי את כבר מכירה ^-^ תהני *___*
S S u p e r S h e e p New member 1/9/06 #24 היי היי אני מכירה אותך!../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif נפגשנו פעם במפגש נירוונה.. זוכרת אותי? נועה הג'ינג'ית ופעם אחרונה שנפגשנו נועה בלונדינית עם ג'ינג'ית?D: ברוכה הבאה^_^
היי היי אני מכירה אותך!../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif נפגשנו פעם במפגש נירוונה.. זוכרת אותי? נועה הג'ינג'ית ופעם אחרונה שנפגשנו נועה בלונדינית עם ג'ינג'ית?D: ברוכה הבאה^_^
A Aline In Chains New member 1/9/06 #26 ../images/Emo55.gif חחחחחח במפגשפורום נירוונה בפסח ראיתי אותך נראה לי.. המממ, היית עם כובע כזה או מש'ו?!:] אבל אח"כ לא היית איתנו, ברחת לאנשהו ;[ נוטשת!!
../images/Emo55.gif חחחחחח במפגשפורום נירוונה בפסח ראיתי אותך נראה לי.. המממ, היית עם כובע כזה או מש'ו?!:] אבל אח"כ לא היית איתנו, ברחת לאנשהו ;[ נוטשת!!
S S u p e r S h e e p New member 2/9/06 #27 חחחח כן.. ../images/Emo163.gif נבהלתי קצת מהאנשים, ולא הרגשתי נוח כ"כ..