מומלצים!

menori

New member
../images/Emo55.gif מומלצים!../images/Emo55.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה: שבוע טוב לכולם

menori

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? "מושך אותך"
מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? Evanescence לדורותיו חח
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: המ..
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאת צוחקת אני חי(ה) כשאת בוכה עצוב מידי אני פותח(ת) ת'ידיים לחבק אותך.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מה עובר על בריאן אקסטרה הוט יום שישי בצהריים ספיישל 4פרקים
! ושעות אפלות בAXN יום רביעי 22:00
משהו שהרס לכם את השבוע: יותר מידי סידור של החדר
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: משו מיוחד מאוד- אמא עושה לי קעקוע של סינרגיה (לא אמיתי
) אבל עדיף מכלום
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לזוהר, לליאור, לעומר, לנועה ולאמיר
!!
מסר לאומה: I HATE SUPER MARIO!!

שלומיתת

New member
פאף

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?להשלים, לא הספקתי לומר, צועקים, לחבק אותך, לקבל ולשתוק וכו' וכו' וכו' חח מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)?שום דבר לא יפגע בי-כנסיית השכל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה וחמישי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע:מתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:ההופעה, לסיים עם מתמטיקה סופסוף ורביעי חמישי במרכז אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאור
מסר לאומה: כל הכבוד למי שלא נטש את תפוז!

../images/Emo204.gifממליצה

מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)? להשלים, עד אלייך מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? נועם פנחסוב - בורח בהופעה
כנסיית השכל - היינו עושים אהבה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> חח תמונה מלפני כמה ימים במגדל האופרה
אני כזו ילדה מפגרת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שנגמר המלווה
ובכלל היה אחלה שבוע! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אתה רוצה לבוא מסיבת נשים?"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: שהברלה התבטל. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לעבור תבגרות במתמטיקה, הופעה של אביב, הופעה של זבל, ועוד דברים טובים. אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאור הילדת יומולדת
ולכל מי שעוד פה
מסר לאומה: שבוע טוב!

שלומיתת

New member
יווו איזה תמונה!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

מיותר לציין שאני גם רוצה סיבוב על היצורון הזה..חחח

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifאני יכולה להגיד לך מי צילם../images/Emo13.gif

בובון הקטן..אתה ילדה מפגרת וחמודה!!
לא אני לא חובבת סינרגיה.. נכנסתי כי אמרו לי שהשתמשו במשפט שלי לציטוט השבוע
ואז גיליתי שגם ביכולת הצילום המופלאה שלי מתרברבים פה! רתמותק

../images/Emo204.gifבובון../images/Emo2.gif

אני קולטת את המומלצים שלך וכולי כזה "מה?! מי גנב לה אותם?!"
לא קלטתי שאת פה.. ואל תשקרי, את כן חובבת סינרגיה
מי שרה לי אתמול בלילה את 'להשלים', אה?!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

-------------------------------------------------------------------------------- מה שיר השבוע שלכם (של סינרגיה)?הכלהכלהכל וכמובן שיום יפה מה שיר השבוע שלכם (לא של סינרגיה)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->מה שיש לי במצלמה של ההופעה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה המדהימה הזאת! ולראות אנשים פה ולעבור את הבגרויות ולקבל תעודות ולצאת לחופש!(עלק חופש) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה יום יפהההה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו בחוץ כבר שמששששש" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ואוו ואואו כמה היו בהופעה..משפטים שנשארים איתי לנצח
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע:לא נראלי שהיה משהו כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:יומולדת לאח היפה שלי (ולאבא של ליאוריק) ולהתחיל את הקייטנה אתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:לכל האנשים המדהימים פה שאני כ"כ אוהבת..ולכל מי שראיתי וכמובן שלאור מסר לאומה:הכל זה לטובה __________________

למעלה