לוח מודעות

yr4u

New member
מזל טוב

לק"י שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת עלה לאויר האתר החדש הו"ד (הומואים דתיים) זוהי תחילת דרך חדשה למעננו, מקווים לשיתוף פעולה בהמשך הדרך בברכת שבוע טוב. הרב רון וצוות האתר מי אנחנו? אתר הו"ד הינו האתר העצמאי הראשון, שנבנה על ידי הומואים דתיים בשביל הומואים דתיים, ואינו שייך לשום ארגון או תנועה פוליטית. אנו 'חלוצים' ההולכים בדרך לא סלולה, אשר לא מוותרים על זהותם הדתית, וגם לא על זהותם ההומוסקסואלית, החיים בתוך החברה הדתית ובוחרים להמשיך להיות איבר חי מאיבריה. אנו מלאי תקווה, כי האתר ישמש צוהר לעולמם של הומוסקסואלים דתיים החיים בחברה הדתית, ויוביל לפיתוח שיח סובלני יותר בחברתנו, לקבלת הווייתו של אדם באשר הוא אדם. למי מיועד האתר? אליך הבחור בעיר, בהתיישבות, בקיבוץ, ביישוב הקהילתי, בבני עקיבא, בישיבה, במכינה, החייל, הסטודנט, הנשוי לאישה, הרווק, האב, הרב, אנו קוראים ' אתה לא לבד'. אנו כמוך, חיים יומיום את הקונפליקטים הפנימיים של כפילות זהויות זו, ואת הקונפליקטים החיצוניים של החיים בתוך החברה הדתית והישראלית. אין בידינו להציג פתרון יחיד לסוגיות, אלא באתר תוכל למצוא מידע רב- תחומי ( הלכתי, כללי, פסיכולוגי) אשר אנו מלאי תקווה, כי יסייע לך בשמחה, בכאב ובהתמודדות. אליכם ההורים, הרבנים, הציבור הדתי ומנהיגיו, אנו קוראים 'אנחנו אותם הבנים האהובים שלכם', אנחנו אותם הבנים שצריכים עוד את אהבתכם ותמיכתכם, גדולתכם נמדדת בין היתר ביחס אל ' האחר'. אנו סבורים שחלק ניכר משנאת החינם המופנית כלפינו נובע מתוך בורות וחוסר מידע נגיש של החברה הדתית על התופעה החברתית הזו והיקפה. לכן, באתר תוכלו לשמוע את קולנו, לראשונה שלא מתוך עמדה שיפוטית, ולקבל מידע רב על התופעה החברתית שקיימת, אך לא הייתה מדוברת עד כה. מה היא מטרתנו? אנו מעוניינים לעורר בקרב ציבור שומרי התורה והמצוות, מנהיגיו, רבניו, ההורים והחברים, שיח ציבורי, הלכתי וחברתי, להכרה בהומואים הדתיים כתופעה חברתית הקיימת ממילא בחברה הדתית, אשר לא ניתן להתעלם ממנה עוד. שיח שיוביל לריכוך המתחים, למציאת מקום חברתי ולשיפור מצבו הקיומי והחברתי של אדם הומו ודתי, בחברה הדתית. " ואהבת לרעך כמוך"

kid18

New member
אירוח צוות בית דרור ../images/Emo34.gif

ביום רביעי הקרוב (ה-5/3) בשעה 18:30, יארח פורום ``גאווה צעירים`` של "נענע" את שרית מאירוביץ`, מנהלת בית דרור, ומדריך נוסף מן הבית. בית-דרור הוא בית מחסה לנוער הומולסבי, ביסקסואל וטרנסג`נדר במשבר ובסיכון. המקום מציע קורת גג לנערים שאינם יכולים לגור בביתם בשל נטייתם המינית. ביום רביעי יענה הצוות על שאלותיכם בנושא פעילות הבית וההתנהלות בתוכו, ובכל נושא אחר שנראה לכם רלוונטי. אם אינכם יכולים להכנס לפורום ביום האירוח, ניתן לשלוח שאלות אלי למייל ([email protected]), ואני אפרסם אותן בשמכם. כולכם/ן מוזמנים/ות! בר.

אפריל80

New member
הזמנה להתבוננות../images/Emo47.gif

שלום לבאי הפורום, שמי לידר, אני מציעה טיפול פרטני באמצעות פסיכודרמה- שיטה קסומה להתבוננות מודעת מזוית קצת אחרת, טיפול פסיכולוגי באמצעות דרמה. הטיפול כולל תהליך של הכרות עצמית מעמיקה עם החלקים השונים באישיותנו, הבנה של השינויים שאנו רוצים לחוות, בדיקה של הדרך שעלינו לעבור על מנת לצמוח.. כל זאת על ידי שיחות עומק, פסיכודרמה, מדיטציות וכמובן הכלה גדולה. כמו בכל טיפול, הקצב הינו של המטופל, אני שם על מנת לשמוע, להכיל, להציע ולאפשר תהליך. הטיפול מתקיים בתל אביב. ליצירת קשר ניתן לפנות אלי במסר אישי, כמו כן ניתן לכתוב לי ל- [email protected]. מברכת את כולכם בשבוע של אור

mamayoyo

New member
אמא או אבא לגאים גאות

שלום רב בימים אלו אני עורכת סדרה של כתבות ב"לאשה" שנקראות "לכל אדם יש סיפור". בכל פעם אני מראיינת איש או אשה על חוויה מיוחדת שהיתה להם בחיים, לא במובן של סיפור חיים אלא במובן של משהו שאי אפשר לשכוח. זה יכול להיות קשור בכל דבר שרק עולה במוח, במשפחה, בסיפור בגידה, באהבה, באורח חיים שונה של ילדים, במשהו קומי, במשהו מטורף, משהו אישי . אני מחפשת את הרגש, את המשהו הזה שעשה שינוי באדם. ומעבר להכל - מדוע בחר דווקא בסיפור הזה מכל הסיפורים אנחנו מצלמים ונותנים שם מלא ותיאור עיסוק של האדם. אם מישהו או מישהי מעוניינים לשוחח במייל, אשמח: שירלי [email protected]

yr4u

New member
אתר הו"ד

שלום לכולם נשמח לקבל את תגובותיכם והערותיכם לאתר הו"ד (הומואים דתיים) האתר קיבל פרסום נרחב לשמחתנו ואנו מקווים שיחל דיון ענייני ראוי וערכי על מצבם של הומ' דתיים בחברה הדתית והישראלית יש מה לקרוא - נשמח אם תגיבו שיהיה לכולנו חג פורים שמח ובשורות טובות אמן

למעלה