כנסו..

../images/Emo55.gifכנסו..../images/Emo210.gif

העונה השניה ממש משעממת
אני הייתי צופה מושבעת ומכורה לפלוריסיינטה
לא הפסדתי שום פרק, שהייתי צריכה ללכת למקומות ב-7 לא הלכתי רק כדי לראות פלוריסיינטה
אבל עכשיו זה כבר התחיל ממש לשעמם.. ואני כבר לא ואה באופן קבוע- מעניין למה הרייטינג בארגנטינה ירד
- הכל חוזר על עצמו, נמתח כמו מסטיק, יש סתם שטויות ולא קורים כמעט דברים חדשים
כמה זמן יכולים למשוך עד שמקסימו ופלור יתנשקו
כל הזמן אותו דבר עם מללה והילדים: הילדים עושים תעלולים למכשפות ולמללה או דלפינה קורה משו בפנים או בשיער.. זה כבר ממש משעמם ותינוקי
והעונה השנייה היא בדיוק כמו העונה הראשונה- פלור אוהבת את מקסימו ודלפינה רוצה אותו בגלל הכסף והיא מעמידה פנים שהיא טובה וכל זה.. כמה סתימות בבן אדם
איך פלור יכולה להאמין לה אחרי כל מה שהיא עשתה
אלוהים
והם ממש מגזימים עם הדמות של פלור- איך אפשר להיות כאלה ילדותיים ומעצבנים
תגיבו... ועוד משו שהוא
עוד פעם דלפינה תעמיד פנים שהיא בהריון- כמה פעמים אפשר לחרוש על אותו דבר?| ועוד פעם פלור תאבד את הזיכרון...

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהיי סתיו מה את עושה כאן../images/Emo35.gif

שאלה רטורית

doll 4 ever

New member
../images/Emo20.gif תגובהה ../images/Emo20.gif

לדעתי העונה השנייה יותר מעניינת כי אני את העונה הראשונה לא ראיתי בקביעות. והיום, כל פעם אני רוצה לראות את התוכנית.. אולי בגלל מקסימו המושלםם
אני פשוטט מטורפת עליוו ולא מפסיקה לחשוב עליו =]] למרות שהכל חוזר על עצמו.. אבל מה לעשות זאת כריס מורנה... לאבב יוו..
דולב

LemonLimeLilach

New member
אני מאוד מסכימה

בשבילי העונה ה 2 הרבה יותר מעניינת... ונראה לי שמי שלא התרגל לחזרה הבלתי נלאית של כריס על כל רעיון היה צריך לפרוש מהסדרות שלה כבר בקטנטנות

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאצלי בדיוק ההיפך...

מאמצע העונה שהנייה בערך התחלתי להתחרפן וחשבתי שזה נמתח... הפרקים של העונה השנייה נכון לעכשיו מעולים, מעניינים והרבה יותר טובים משאר העונה הראשונה. אפשר להשתמש ברעיונות עוד פעם כל עוד זה נעשה בטוב טעם, אולי אצל כריס זאת הגזמה, אבל אנחנו עדיין לא רואים את זה פה. זאת בכל מקרה רק הדעה שלי.

אני מסכים איתך לגמרי אבל...

אם העונה הראשונה או השניה(למרות שזה אותובבר) אז השניה כי זה יותר מעניין ויותר מרגש כי לזה יש עלילה מפדריקו וזה...

MOTEK2006

New member
אמממ../images/Emo4.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo192.gif

מסכימה חלקית !! כי העונה הראשונה אמנם לא ראיתי בקביעות אבל היא הייתה משגעת ! וגם ה-2 , את ה-2 לא ראית עד הסוף אז אין לך מה לשפוט ... ה-1 וה-2 מהממות !

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifלא מסכימה....

וזה תלוי בעצם....אני אישית אוהבת ת'סגנון היצירתי של כריס,אז כל דבר שיצא ממנה אני אוהב!ככה זה,לא איכפת לי אם היא תמחזר ת'רעיונות הכי דפוקים והכי קיטשים אני פשוט אוהב את זה כי אני אוהבת את הסגנון שלה את הרעיונות שלה,וזה רק גורם לי לאהוב יותר ת'עונה השניה-ולדעתי היא יותר מוצלחת מהראשונה

didalf

Well-known member
מסכימה במה שכתבת על פלור

"מגזימים עם הדמות של פלור- איך אפשר להיות כאלה ילדותיים ומעצבנים"

uoston

New member
גמאני חושבת ככה על הדמות של פלור

אבל אני חושבת שהעונה בינתיים, הפרקים עכשיו באמת מעולים וזה גם תלוי איזה סגנון את אוהבת, וגם אפשר לעשות אותו דבר אבל כמו שאמרו פה, בטוב טעם. אני גם אוהבת את הסגנון של כריס ולכן אין לי בעיה עם העונה השנייה, חוץ מזה אני גם אוהבת את השחקנית הראשית (פלור) אז אני יכולה לראות פרק משעמם והעיקר לראות אותה משחקת-ככה זה היה אצלי בעונה הראישונה,אבל עכשיו בעונה השנייה למרות שיש רעיונות חוזרים (וזה נשמע ממש טיפשי לעשות אותם שוב) אני אוהבת עוד שחקנים חוץ מפלור וגם קווי העלילה שונו אז כל פעם אני פשוט אוהבת לראות אותם וגם כמובן לראות איך מתקדמת העלילה!

didalf

Well-known member
הפרקים מעניינים ויפים

אני לא יכולה להגיד שלא, אבל בניגוד לעונה שעברה העונה אני מתעניינת בעיקר בפרנקו וממש לא אכפת לי מה קורה עם פלור.

doll 4 ever

New member
בעונה הזאת..

בעונה הזאת אני דווקא מתעניינת במקסימו.. בסוף העונה הקודמת אמרתי שהוא מכוער ושהוא מגעיל וכל הזמן שאלתי למה הרגו את פדריקו בשביל המגעיל הזה.. אבל גיליתי שהוא כזה חתיךך ומתוק.. אני דווקא לא סובלת את הקטעים עם מללה ובוניז'ה וגם כל הקטע הזה של מרטין.. כאילו מה נסגר איתו?? בקיצור מקסימו הוא הכי מושלם ורק בגללו אני רואה את פלורר.. כפרעע על פאביו.. מואאההה.

קמילעעע

New member
לדעתי את ממש צודקת..

אני לא רואה בקביעות עכשיו.. כי זה פשוט חוזר על עצמו.. וזה כבר מעצבן ת'צורה עם הפלור הזאת.. דיי כבר כמה אפשר? לטחון בשכל כל הזמן עם השטויות המטומטמות שלהם? ת'אמת אני ממשיכה לראות רק בשביל לראות מה קורה עפ פרנקו ואולי.. וכל הקטע שיתגלה שפרנקי מאומץ. זהו.. נמאס כבר הקטע הנדוש הזה.. וכל הזיוני שכל האלה עם העץ,והקמעות,והפיות והבלע בלע בלע בלע.. מעצבן לראות את זה כבר. לכל דבר יש גבול, אני מבינה שהם רוצים לשלב ת'קסם בסדרה ולהראות כמה פלור מיוחדת וזה אבל יש גבול זה כבר עולה ממש ממש על העצבים מעלה ת'פיוז.

לדעתי....

העונה השנייה יותר טובה מהשנייה! אולי לפעמים זה באמת מתחיל לשעמם אבל זה ממש יפה! אני צופה מושבעת של הסדרה מהעונה הראשונה והכל היה מהמם!!!!

FaZuSh

New member
ילדותית ומעצבנת כבר

נמאס לראות את הקטעים האלה..הקטע עם העץ לדעתי היה ממש מטומטם!

למעלה