ועוד משהו בקשר לדמות של דגנית../images/Emo9.gif
יש הרגשה שהיא תקועה. בין כל המתח, והצחוקים והדרמה... תוקעים קטעים של דגנית. ואני מאד אוהבת אותם בגלל האהבה והערכה שלי לאדית. אבל אני מתארת לעצמי שאם לא הייתי מעריצה את אדית, לא הייתי מתעניינת בקטעים האלה. יש לה קטעים חמודים, אבל יש גם תקועים. בעונה הראשונה, היא היתה מיוחדת ומדהימה. היה קל לאהוב אותה. בנוסף לכל, היא גם היתה המורה של השמיניה שזה בכלל עוד כמה נקודות לזכותה, כי היא קרובה לשמיניה ויש לה הרבה מאד סצינות איתם. וגם, היו לה קטעים של ההפנוט וכל זה. היו פרקים שהיא ממש היתה המרכז בפרק. עכשיו כבר בחיים לא יהיו כאלה. בינתיים דגנית היא סה"כ החברה של דדי. אין לה שום דבר מיוחד. האופי שלה כבר בכלל לא חזק ולא מורגש כמו בעונה הקודמת. לדגנית אמור להיות ביטחון עצמי ואסרטיביות. זה לא מה שראיתי שיש לדגנית בעונה השניה. איך אתם מסבירים את זה שבעונה הראשונה דגנית כעסה על דדי עשרה פרקים, והוא היה צריך לעבוד מאד מאד קשה בשביל להשיג בחזרה את האמון שלה בו. ולעומת זאת, בעונה השניה דדי כל הזמן מעצבן את דגנית, והיא כועסת עליו, ובוכה בגללו, אבל עדיין עושה כל מה שהוא אומר לה. תקלטו שהיתה סצינה בערך כזו: "לא אני לא מסכימה!
כמה פעמים אפשר להגיד לך?!" "נו דגנית..." "טוב בסדר אני מסכימה
" "ועוד משהו" "מה?" "חיבוק ונשיקה" *מתנשקים* כמובן שזה לא מה שהם אמרו...אבל זה בעיקרון מה שהלך שם. היא ממש כעסה, ולא הסכימה לקחת חלק בניסוי והכל, ואחרי שניה היא הסכימה. בלי קשר, ובלי הגיון. ועוד שניה אחרי זה הם מתנשקים
פעם היא היתה אסרטיבית! היא כעסה כשהיה צריך! היא עמדה על שלה כשהיה צריך! אבל מה עכשיו? הכשרון אבד לה? עכשיו היא בוכה. וזה מראה לנו שהיא חלשה. כי דמות שבוכה, זו דמות חלשה יותר. אולי פשוט מנצלים את כישורי המשחק של אדית..
... אם הייתי דגנית, מזמן הייתי עוזבת את דדי. וזה מה שמתאים לה לעשות. אבל זה מתאים לדגנית מהעונה הקודמת. לא לדגנית מהעונה השניה. סליחה על החפירה, אבל... הייתי חייבת
אה, ובקשר ללילי. היא כל העונות נשארה חזקה, אמיצה, חכמה ומדהימה כמו תמיד. היא לא השתנתה, וזה מה שיפה בה. היא הדמות הכי מדהימה בסדרה לדעתי.