זה או זה

../images/Emo55.gifזה או זה

פעם היה את המשחק הזה בפורום אבל משום מה הוא כבר הפסיק.. המשחק: אז כל כמה ימים אני אפתח שירשור עם 2 דמויות\שחקנים\מושגים.. שקשורים לשמיניה ואתם תגידו את מי אתם מעדיפים.. איך בוחרים
אני משרשרת תמונה של כל אחת מהמתחרות ואתם משרשים
או
לתמונה של מי שבחרתם.. אז הפעם:
לילי או דגנית
שתיהן היו עם דד\יעמוס, שתיהן חיו עם איה וניני... אז את מי אתם מעדיפים
לא לכתוב עד שאני שמה את 2 התמונות...

../images/Emo23.gifלילי דביר../images/Emo23.gif

אמם של איה וניני, הגיעה כדי לנקום בעמוד ובאבנר, לא תפגע בילדים שלה, לקראת סוף העונה היא הופכת לטובה וגם מצילה את איה וניני מהעקרב אם אתם מעדיפים את לילי, שרשרו לכאן

../images/Emo127.gif לילי..למרות ש...../images/Emo127.gif

בעונה הזאת [לעומת העונה הקודמת]אהבתי ממש את לילי.. למרות שאם הייתם שואלים על העונה הקודמת היתי עונה דדגנית!

../images/Emo127.gif לילי לשלטון!

ואז מה אם יש לה בעיות נפשיות קלות? גם לי יש *רק שאצלי הן לא קלות..* והיא הפכה להיות ממש חמודה בעונה השנייה! רוחמה!

Rioter

New member
../images/Emo45.gif

לא משהו נגד אדית, פשוט הדמות הזו הרבה יותר קורצת לי מדגנית.

../images/Emo23.gifדגנית דרור../images/Emo23.gif

אמא של בןבן, חברתו של דדי\עמוס היתה המורה של השמיניה.. אם אתם מעדיפים אותה, שרשרו לכאן

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif

והיא מעבר ל"חברה של דדי" או "המורה של השמיניה"! הדמות שלה מדהימה! היא טובת לב, מקסימה, מיוחדת! הכל! היא אמיצה ומעניינת! (עזבו את דגנית מהעונה השניה...אני מדברת על דגנית מהעונה הראשונה)

yaki123

New member
../images/Emo45.gifדגנית../images/Emo9.gif

אל תשכחו שלילי איימה על כולם באקדח,והיא הייתה מוכנה להרוג מישהו!!

נעמקה19

New member
זה לא קשור בגרוש

(לדעתי) לילי היא דמות הרבה הרבה הרבה יותר חזקה מדגנית. אבל בעונה הראשונה, יותר אהבתי את דגנית מלילי. בעונה השניה לילי עולה על דגנית בהרבה מאד. כי בעונה השניה לא השקיעו בדמות של דגנית, ואין לה אופי בכלל. לעומת העונה הראשונה, שהיא היתה תפקיד די מרכזי

DoRiNuS sMiNiA

New member
נעם קיבלתי התקף לב!../images/Emo6.gif

להגיד כזה דבר על דגנית!
...סתם, סתם אני אוהבת מעריצות אובייקטיביות שתמיד אומרות את האמת לגבי המוערץ שלהם גם אם האמת לפעמים קצת לא נעימה.

נעמקה19

New member
אבל גם על אדית אני יכולה להגיד

דברים שהם פחות טובים אצלה.. כי כמו כל בנאדם גם אצלה יש דברים פחות טובים יותר טובים.

DoRiNuS sMiNiA

New member
וזה מה שיפה בך!

שאת אובייקטיבית,גם אני לפעמים אומרת דברים לא כל כך טובים על ידידיה (למה אני תמיד דוחפת אותו לכל מקום?!
) כי לכל בן אדם יש את הדברים הטובים והרעים וזה מעריץ אמיתי.

למעלה