ciccio

New member
../images/Emo54.gif

i am officially openng the hollydays moaning section! so not that give a damn it's x mess eve and i am working till about half past 12... bringing a nice collections of films... gay related actually first goes velvet goldmine (i know its not that gay) and strangely enough it's marco's and its in english (he runs like crazy if there is anything in original version) great for me, but the picture jumps, no use of the treking... Second goes Hedwig and the angry inch, never seen it, sound interesting and amusing... still in a nylon wrap, put it in and the cassete is empty!!!!! nothing recorded on it... thats what you get (well, actually marco gets) for buying film in a market Third... and the time is tight cuz its a 9 hour shift and i am running out of films... so, third goes fucking amal... looking closly on the coverege it is written in swedish, looking even better on the price tag it's in korona... oy oy oy oy.... that was original version alright... ufffff it was hours and hours infornt of a chritmass eve italian telvision, do you know how bad it can get???? and my fucking computer is stil waiting for its repair that's why i have to write in english blah!​

ro99

New member
אוי מסכן... ../images/Emo24.gif

Velvet Goldmine בעל ערך נוסטלגי (לזקנות כמוני...) אבל לא מי יודע מה. אפילו קצת מצחיק לא בכוונה. ויש זיון (טוב, זה לא פורנו...) הומו אחד חטוף שאם תמצמץ אז תפספס אותו.
והשאר: תנחומי. אני דוקא כן יודעת כמה טלוויזיה איטלקית גרועה - יש לנו פה את גולת הכותרת של ברלוסקוני בכבלים ההולנדים. זה כל כך גרוע שזה כמעט טוב... אם אתה רוצה סרטים טובים, בגירסה מקורית (ולפעמים עם כתוביות בהולנדית) ואיכות סבירה, אז אולי עדיף שתזמין אצלי. אני עדיין אחת מהבודדות עם וידיאו.

ciccio

New member
../images/Emo4.gif

כזכור אני בעבודה, אין לי שם די וי די, בעצם היה אבל הוא בשימוש אחר כבר, ויש דברים מסוימים בוידאו שלך תמצא בדי וי די אתמול מזלי שפר עלי, שני סרטים, בעצם אחד וחצי I THINK I DO עוד סרט התמטיקה הומואית, אמריקאי משהו... למה כל סרטי ההומואים או לפחות רובם מבית היוצר של הדוד סם נראים כמו קומדיות רומנטיות של מג ראייו querelle de brest הסרט האחרון של פסבינדר, דמוים גרפיים מאוד מיניים ושפה שהיא חצי שירה, ולראות את זה באיטלקית אני אצטרך יותר ריכוז ומקום יותר שקט

tommer28

New member
קודם כל...

אני רוצה להבהיר שירדתי על הוידאו של RO ... מצטער אם השתמע אחרת. לא מכיר אף לא אחד מהסרטים שדובר עליהם בשרשור הזה כך שאני לא יכול לתרום את דעתי בנושא. אני יכול לספר לכם שראיתי את OCEAN 12 - סרט מיותר לגמרי!

ciccio

New member
רו רו אני יוצא לעזרתך

לא שאת צריכה... אבל לוידאו יש את היתרונות שלו על די וי די... כי רק עכשיו אחרי שנים יוצא ה DVD של סיינפלד.... ווידאו אפעס של רוב הפרקים יש לי כבר משהו כמו 8 שנים עוד לא ידוע לי DVD של אירוויזיון 91 DVD של משחק החיים? DVD של שי ודרור? DVD של ספיישל על ג'ואן קולינס בערוץ 33? DVD של מרקו מבקר בישראל? ובלי קשר, יש סרטים משנות ה 60 70 80 שאין למצוא להם DVD, לפחות עדיין לא וכן אני בעד די וי די... אני אהייה מאלה שרואים את כל התוספות ולפעמים מעיזים ורואים סרט שלם עם הערות של הבמאי התסריטאי השחקן הראשי ונערת התסריט... מסרב לראות את קיל ביל חלק 2 עד שלא יוצא מארז של שניהם בגרסת הבמאי

למעלה