WOW

white star

New member
../images/Emo54.gif WOW

אני מניח שאין לי דרך אחת להגדיר את זה מאשר WOW. אני וחבר שלי חגגנו חצי שנה יחד. את המאורע המשמח חגגנו אצלי. כיאות לרומנטיקן קיטצ', אבל האמא של הקיטצ', הכנתי 5 זוגות של נרות בפינות שונות של החדר - כאשר כל זוג סימל משהו שונה - זוג אחד היה בצורת כוס קפה ומשו שמזכיר סוכריה, כמו שאנחנו אוהבים לשתות יחד בבוקר אחרי שאנחנו יושנים יחד. וג שני היה שני נרות עבים מאוד, לסמל את היותינו גדולים וחובבים אחד את השני איך שאנחנו - גדולים
זוג שלישי אחד היה עם קישוטים של ירח וכוכבים והשני לבן בצורת חצי עיגול - לסמל את העובדה שכשאני ישן בלעדיו אני מרגיש חצי אדם. זוג רביעי היה בצורת ים וצבעים שונים - כי שנינו אוהבים את הים אך בדרכים שונות. והכי גבוה, הזוג החמישי היה שני נרות זהים בריח דבש - לסמל את היותינו כל כך דומים ואוהבים
הכנתי פלייליסט של שירים רומנטיים ביותר במחשב (מהסוג שהיה גורם לי להקיא לפני שהכרתי אותו) וכמובן שלושה מבערים לריח נעים (אם אתם סקרנים בכולם היה ריח זהה - ווניל-לוונדר-פטצ'וליץ למי שלא מכיר את השילוב - דחוף להכיר, זה ריח מדהים) אז באמצע היום נפגשנו, הוא היה בהלם לראות את החדר והדלקתי את הנרות והמבערים. החלפנו את המתנות שקנינו אחד לשני - אני קניתי לו ספינה מעץ שבין המפרשים שלה יש אהיל ומנורה בפנים, אם מסובבים את ההגה זה עושה מנגינה יפה והקדשה של "אל תלך בשבילים של אחרים, צור שביל משלך ותשאיר אחריך עקבות" והוא קנה לי דובי גדול עם כנפיים, הדבר שיש למלאכים מעל הראש וכמובן לב שרשום עליו LOVE ומכתב שהוא הקדיש לי שריגש אותי עד דמעות. כמובן שהוא אמר לי שאני לא נורמלי עם מה שקניתי לו
אחרי זה שמתי את הפלייליסט וככה רקדנו סלואו, הוא נורא התרגש כי אלה שירים שהוא נורא אוהב וגם אני. כמובן שהמשך הערב ברור לכם ואין צורך לפרט אבל פשוט היה מדהים. עד כמה שזה אפשר, אני פשוט מתאהב בו יותר

איחולי, כוכב לבן,שיהיו לכם חגיגות רבות../images/Emo141.gif

ביחד עד מאה ועשרים שנה.
שלכם פורטי

../images/Emo34.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

כיף לקרוא את מה שכתבת
הצלחת להעביר את ההתרגשות, האהבה, האושר שהקשר בינכם, האהבה, והזוגיות רק ימשיכו, יתחזקו ויתעמקו
שיהיו לכם עוד הרבה סיבות לחגוג
איריס

מתקתק99

New member
אהבה ורומנטיקה...כיף לקרוא...../images/Emo23.gif

בוקר טוב כוכב לבן
טוב לדעת, שיש עוד אהבה ורומנטיקה בעולם. זה לא, שאני לא מאמין... אבל כיף להיתקל בזה מדי פעם. מעין משב רוח חמים ומרענן... שילוב של אהבה ורומנטיקה
אני מאחל לכם, זוגיות פורה וטובה, הרבה אהבה \ הבנה ואושר. שתדעו להעריך את הקיים ושתדעו להעריך האחד את השני ושתדעו עוד שנים רבות וטובות... מאחל לכם, זוגיות מתוקה כדבש...

בופיק

New member
wow זה באמת wow

זה בהחלט נשמע מדהים, ואיזה כיף זה שאתם כאלה רומנטים אחד לשני... הנה, אתה בעצמך אמרת ששירים כאלה כמו שעשית לו היו גורמים לך להקיא, היום הם גורמים לך להיות הכי קרוב אליו, הכי מאושר ושמח.... אני מאחלת לכם עוד הרבה אהבה ואושר... עוד מיליון ימים מלאי רומנטיקה... כיף לשמוע על כך... אז רק תמשיכו ותמשיך לספר על כך ולשתף אותנו... בופיק

tomeriko t

New member
חמודים, איזה חיוך העלית לי : )

אני שמח שלפחות אצל חלק מהזוגות כן עובדת הקיטשיות הזאת ולא הורסת חחח: ) מאחל לכם עוד הרבה חצאים ושלמים כאלה, מכל הלב, תומר

white star

New member
../images/Emo54.gif תודה לכולם על האיחולים ../images/Emo13.gif

בהחלט ייתן לו משו לחשוב עליו לקראת הנסיעה הקרובה

למעלה