white star
New member
../images/Emo54.gif WOW
אני מניח שאין לי דרך אחת להגדיר את זה מאשר WOW. אני וחבר שלי חגגנו חצי שנה יחד. את המאורע המשמח חגגנו אצלי. כיאות לרומנטיקן קיטצ', אבל האמא של הקיטצ', הכנתי 5 זוגות של נרות בפינות שונות של החדר - כאשר כל זוג סימל משהו שונה - זוג אחד היה בצורת כוס קפה ומשו שמזכיר סוכריה, כמו שאנחנו אוהבים לשתות יחד בבוקר אחרי שאנחנו יושנים יחד. וג שני היה שני נרות עבים מאוד, לסמל את היותינו גדולים וחובבים אחד את השני איך שאנחנו - גדולים
זוג שלישי אחד היה עם קישוטים של ירח וכוכבים והשני לבן בצורת חצי עיגול - לסמל את העובדה שכשאני ישן בלעדיו אני מרגיש חצי אדם. זוג רביעי היה בצורת ים וצבעים שונים - כי שנינו אוהבים את הים אך בדרכים שונות. והכי גבוה, הזוג החמישי היה שני נרות זהים בריח דבש - לסמל את היותינו כל כך דומים ואוהבים
הכנתי פלייליסט של שירים רומנטיים ביותר במחשב (מהסוג שהיה גורם לי להקיא לפני שהכרתי אותו) וכמובן שלושה מבערים לריח נעים (אם אתם סקרנים בכולם היה ריח זהה - ווניל-לוונדר-פטצ'וליץ למי שלא מכיר את השילוב - דחוף להכיר, זה ריח מדהים) אז באמצע היום נפגשנו, הוא היה בהלם לראות את החדר והדלקתי את הנרות והמבערים. החלפנו את המתנות שקנינו אחד לשני - אני קניתי לו ספינה מעץ שבין המפרשים שלה יש אהיל ומנורה בפנים, אם מסובבים את ההגה זה עושה מנגינה יפה והקדשה של "אל תלך בשבילים של אחרים, צור שביל משלך ותשאיר אחריך עקבות" והוא קנה לי דובי גדול עם כנפיים, הדבר שיש למלאכים מעל הראש וכמובן לב שרשום עליו LOVE ומכתב שהוא הקדיש לי שריגש אותי עד דמעות. כמובן שהוא אמר לי שאני לא נורמלי עם מה שקניתי לו
אחרי זה שמתי את הפלייליסט וככה רקדנו סלואו, הוא נורא התרגש כי אלה שירים שהוא נורא אוהב וגם אני. כמובן שהמשך הערב ברור לכם ואין צורך לפרט אבל פשוט היה מדהים. עד כמה שזה אפשר, אני פשוט מתאהב בו יותר
אני מניח שאין לי דרך אחת להגדיר את זה מאשר WOW. אני וחבר שלי חגגנו חצי שנה יחד. את המאורע המשמח חגגנו אצלי. כיאות לרומנטיקן קיטצ', אבל האמא של הקיטצ', הכנתי 5 זוגות של נרות בפינות שונות של החדר - כאשר כל זוג סימל משהו שונה - זוג אחד היה בצורת כוס קפה ומשו שמזכיר סוכריה, כמו שאנחנו אוהבים לשתות יחד בבוקר אחרי שאנחנו יושנים יחד. וג שני היה שני נרות עבים מאוד, לסמל את היותינו גדולים וחובבים אחד את השני איך שאנחנו - גדולים