דיון

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

אוקיי, והפעם - שמועות. אז על מה אני מדברת? זוכרות שלפני כמה חודשים מישהי פנתה לצהובון וסיפרה שם שהיא שכבה עם דני ועל כל היחס המגעיל שלו אליה? זוכרות שלפני שבוע בערך מישהי מהפורום הרשמי החליטה למתוח את כל המעריצים וסיפרה שטום התחתן? ועכשיו - שדאגי אבא... כל הדברים האלה, הם אומנם שמועות, לנו קל להתמודד עם זה - זה לא משהו שמדבר ספציפית עלינו. עכשיו תדמיינו את עצמכן במצב כזה - מפורסמות,נתונות תחת לחץ רב ובנוסף כל יומיים אתן צריכות לקרוא בעיתונים על החבר החדש [והדמיוני] שלכן. מעצבן,הא? אז מה הפואנטה של הדיון הזה? -האם אתן חושבות שאנחנו בתור מעריצות צריכות למתן את עצמנו עם כל המתיחות האלו על הבנים? נכון, זה מצחיק לראות שאנשים מאמינים לזה וכו', אבל מצד שני אנחנו מעוותות חיים של בנאדם כמונו, שגם ככה קשה לו.
אז איפה הקו האדום שלכן בכאלה מתיחות/העברת שמועות?
מה אתן חושבות על זה שבמקרים מסויימים שהבנים נניח נכנסים לפורום הרשמי שלהם וצריכים לקרוא את כל הדברים האלה ולא מאיזה צהובון עלוב, מהמעריצים שלהם - אתן חושבות שזה בסדר? [אהמ. נכון שזה חלק מהפרסום והכל, אבל אלו דברים שאמורים לבוא מהעיתונות, לא מהמעריצים שלך. אני אישית הייתי מתעצבנת, ואני מניחה שבאיזשהו שלב זה גם היה שובר אותי]
אה כן, דיברתי עם שנשן ושחר והן הסכימו שה'דיון' תהפוך לפינה קבועה, לא בזמן מוגדר [המוח שלי לא מקבל הזמנות כאלה
] אז מדי פעם יהיו כאלה דיונים
תודה לכל מי שתקרא ותגיב על המגילה שלי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifתראי שמועות זה דבר מטומטם ובעיניי הוא אף פעם לא בסדר... וברור שזה בטח קשה לבנים לקרוא על עצמם דברים טפשיים ולא נכונים באינטרנט או בצהובונים... אבל בסה"כ הכללי - הם אלה שבחרו להתפרסם... הם היו צריכים לשקול את כל ההשלכות של הפרסום - כולל פפראצי ושמועות מרושעות... ובאשר לתפקיד של המעריצים בזה... קשה לי להאשים אנשים... כאילו אתה רואה משו באינטרנט או בעיתון, וקשה לך להבחין בין כתבה שהיא סתם שמועה מטומטמת או באמת משהו אמיתי... אז לא פלא שזה מעורר דיון בין מעריצים ומתפשט... יופי של דיון../images/Emo24.gif אהה בדו, שמעתי את השירים ששרה(|סגידה|) שלחה לי, והחלטתי להצטרף../images/Emo9.gif היי כולם../images/Emo24.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif תנקיו../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif כן כי הם ממש מזכירים לי את הרוק של שנות ה-70... נגיד הוונדרז, אלה ששרים את that thing you do... ממש מזכיררררר תודע רבע בובע../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

(לא הייתה לי כותרת. אני לא יודעת אם הבנתי נכון. אבל בכל מקרה- אני אף פעם לא המצאתי שמועה או משהו כזה. אני רק מספרת עליהן שתהיו מודעות לכזה דבר ובדרך כלל גם כדי להרגיע שזה לא נכון (ע"ע באסטד). בדרך כלל אותי זה מצחיק כי השמועות הולכות על דברים כל כך לא מציאותיים (ע"ע דאגי אבא). שאלו את מקפליי באמת על כל השמועות והם אמרו שזה פשוט מצחיק אותם ואני יכולה לגמרי להבין אותם. צריך לקחת את זה בהומור כי תכלס במקומות מסוימים במיוחד בארץ - כל פרסום הוא פרסום טוב
הסאן המירור וכל שאר הצהובונים עושים מכל הדברים האלה כסף ככה שממש לא אכפת להם אם השמועה נכונה או לא וסתם מישהו ששיעמם לו המציא משהו. אבל מה שכן.. לפעמים השמועות האלה מתבררות כנכונות (ע"ע טום וחברה שלו) אבל סך הכל.. כל השמועות האלה ממש משעשעות אותי! (רוב הזמן) שכחתי משהו??

PunK RocK 1o1

New member
אמממממ

גם היו השמועות על זה שהארי עוזב את מקפליי בשביל לינדזי כי מקפליי שונאים אותה והוא רוצה לעבור לגור איתה משהו כזה.. אמממ איכשהו כל השמועות על מקפליי היו ממש טיפשיות ולא אמינות למשל אלו על באסטד לא היה לי כל כך קשה להאמין כי לא יודעת למה.(
) השמועות על מקפליי כ"כ טיפשיות, לדאגי יש תינוק, דני בנאדם רע הוא אפילו לא הוריד את הגרביים כשהם שכבו (תודה על זה שסיפרת לנו..0_0) הקו האדום זה כשזה כבר לא מצחיק כמו שמישהו עבר תאונה או לא יודעת דברים בסגנון.. אמממ מהדרך שהם מראים את עצמם לא נראה לי שלפחות מקפליי לוקחים את הדברים האלה קשה.. זה שלדאגי יש תינוק אני בטוחה שהם צחקו מזה.. זה שדני שכב איתה הוא בטח חטף שוק כשדאגי, טום והארי צחקו סביבו..(
) זה שטום התחתן אותו הדבר.. זה שהארי חבר של לינדזי (אם זה לא נכון..) זה בטח כמו השמועה שהייתה פעם על זה שצ'ארלי יצא לדייט עם בריטני ספירס והוא חשב שהיא מגעילה ונטש אותה.. שאפילו צ'ארלי אמר שזה היה טיפשי להמציא את זה ופראן אמרה לו שהוא היה מת לצאת לדייט עם בריטני והוא אמר שכן אז זה בטח אותו הדבר.. אמממ נראה לי שזהו וסליחה על האורך..

loner in love

New member
חחחחחחחחחח מאט מת

מצחיק להגיד את זה מאט מת מאט מת (חס וחלילההההה אבל זה עדין מצחיק להגיד את זה)

just jenny

New member
אממ דעתי בעניין...

אני בכלל שונאת שמועות. ואני יודעת שאני לא היחידה. אני יודעת שכמעט כל המעריצים שונאים שמועות. אז אם המעריצים שונאים שמועות, למרות שאלו לא החיים שלהם וזה לא אמור לפגוע לא בהם ולא בחייהם הפרטיים אז אני מתארת לעצמי איך הסלבס מרגישים כאשר יוצאת עליהם שמועה שהם אפילו לא חשבו עליה. אממ ולדעתי לא צריך ישר להאמין לכל דבר, אולי זה ישמע מגוחך אבל כשאת מעריצה להקה כלשהי, שומעת את המוזיקה [שהיא כתבה] ורואה מלא ראיונות בטלוויזיה ובמחשב, אפשר להגיד שאת כבר כמעט מכירה את אותם האנשים שבה, רואים לפי הראיונות איך הם מתייחסים, אם הם אוהבים לצחוק, אם הם כבדים, אם הם נחמדים או מגעילים וכ'ו... וכשיוצאת שמועה שכביכול מישו מאותה להקה [במקרה שלנו זאת מקפליי] עשה משו, או קרה לו משו.. אפשר כבר בערך להחליט האם את לוקחת את זה כשמועה או האם זה נשמע דיי אמיתי.. למשל מה שעכשיו היה עם המקרה של דאגי באמת אתן המעריצות מאמינות שדאגי ישכב ככה עם מישהי [כן דאגי!] ולא ידע שיש לו תינוק??
לעומת המקרה עם טום.. שזה דווקא נשמע יותר אמיתי.. כי כתבו שהם היו חברי ילדות והכל.. ולטום מה אכפת לו? אם הוא כביכול אוהב אותה אז למה לא להתחתן איתה? יש לו כסף והכל... אז יש שמועות שנשמעות הגיוניות, ויש שמועות ש... פשוט צריך לחשוב פעמיים לפני שמוציאים אותה..
ואם אני הייתי סלבריטאית והיו מוצאים עליי שמועה איומה והייתי נכנסת לפורום הרשמי שלי וקוראת את זה ממעריץ/ה זה היה יכול להיות נורא מבחינתי!! כי לראות משו שמעריצים קראו ושחלק מעריצים יכול להיות האמינו לזה.. אז.. זה נורא לדעתי!! ככה זה בדיוק יכול לקרות לדאגי עכשיו.. שהיה לו יום נפלא ופתאום הוא פותח עיתון, או נכנס לפורום הרשמי [הם באמת נכנסים לשם??
] וקורא דבר כזה.. אז לדעתי הוא יזדעזע! ופשוט לא ידע איפה לקבור את עצמו!! זה לא רק כולל את זה שכל המעריצים שלך ידעו את זה אלה, זה גם יכלול שאלות מביכות בראיונות שאתה מתראיין בהם, כתבות ענק בעיתונים וכ'ו.. ולפי דעתי זה לא כזה נעים.. טוף אני אמרתי את דעתי.. כל מי שהגיע עד לכאן בקריאה כל הכבוד לה!!=]] חחח... ומסר לכל המעריצות שביננו- אל תאמינו לכל שמועה ואל תלחצו כל פעם שאתן קוראות משהו!! תנו קודם כל למקור להוכיח או תתנו לאותו סלב שהוציאו עליו את השמועה לאשר אותה!! ובהצלחה עם הפינה ענבלי
חח זהו נגמר
.

beyonce3

New member
אמ...

אני חושבת ומאמינה שתמיד יהיו רכילויות על מקפליי.בין אם הן נכונות או לא.האמת אי אפשר להתחמק מהרכילות...ומישהי פה אמרה שהם היו צריכים לקחת את זה בחשבון,אם הם הולכים להתפרסם,ואני לא כ"כ מסכימה....רכילות יש בכל העולם.מי מבינינו לא ריכל מדיי פעם,ומי לא אוהב לרכל גם?בין אם זה נכון או לא,תמיד יהיו רכילויות בעולם,על מקפליי,וכל אחד אחר....אמ...ואני רואה את עצמי בערך במצב שלהם...בואו לא מפורסמת,למרות שפעם היו לי בדיוק שבועיים של פירסום,שחצי מת"א וצפונה זיההו אותי,כי הופעתי בטלוויזיה...ואני פחות או יותר למדתי להסתדר עם השטויות האלה..כי מה לעשות,כל אחד מגיב בתגובה שלא כ"כ שולטים בה,כשרואים מישהו מוכר מהטלווויזיה...ובקשר לרכילויות....אם אומרים עליי משהו לא נכון,זה לא ממש איכפת לי...מי שיירצה להאמין לשטויות האלה,שייאמין,הוא לא ייקבל שום הערכה ממני...ומי שלא מאמין כי הוא לא שמע את אותו הנושא שדיברו עליו יוצא מהפה שלי,מה טוב?...כל עוד אני יודעת מהי האמת,ממש לא איכפת לי מה אחרים אומרים.האמת אני חושבת שבקטע של מפקליי יש כאלה שקצת הגזימו....הארי עוזב?דני לא מתייחס יפה לבנות?טום התחתן?לדאגי יש תינוקת?הכל זה בחירה שלנו אם להאמין או לא...ולפעמים הדברים האלה יכולים להיות דווקא נכונים...או לא..אין לדעת לעולם...אף אחד לא מושלם!אבל א-ף א-ח-ד!כולל הארי,דאגי,דני וטום!רכילויות יכול להיות משהו בשביל להעביר את הזמן,אבל לפעמים הוא גם מאבד את הטעם....ובוא נודה,מי מבינינו לא האמינה לפעמים לחלק מהדברים?אפילו ההכי חסרי היגיון..לפעמים פשוט לא שולטים על המוח,והוא גורם לנו לכמה דק' להיות מחורפנים לגמריי מידיעה מסויימת,כמו שקרה לי הרגע עם דאגי....טחחחח.ונגיד הבנים קוראים על עצמם דברים שהם לא נכונים,אני לא חושבת שהם מתייחסים לזה,כי אין להם מה להתייחס...לא זכור לי שדני הגיב בקשר למה שקייסי אמרה,או הבחורה שהוא שכב "וניצל" אותה....אני לא חושבת שיש לו מה להגיב....ובקשר לשמועות שמעריצים ממציאים?זה היה רק פעם אחת ל-1 באפריל,שאחת הבנות רצתה למתוח ת'פורום,ואמרה שטום התחתן...זייהו..בד"כ לא זכור לי שמעריצים של מקפליי המציאו עליהם שומועות.מקפליי אוהבים את המעריצים שלהם,והמעריצים אוהבים את מקפליי...לא בעיה...וקבלי ח"ח על היוזמה של הדיון... זייהו...עשיתי קצת מגילה..אבל זה מה שאני חושבת...חעחעחעחעחעחע

loner in love

New member
בקשר לטום

זה היה אחרי ה1 באפריל.. סתם מתיחה לא קשורה ודני כן הגיב, על שתי השמועות וגם הארי הגיב על השמועות שהוא כביכול בכה כי הוא התבלבל בטקסט מול לינדזי לוהאן אני ארחיב הכל יותר מאוחר, אין לי כוח לכתוב מגילות

may90

New member
הדעה שלי:

לדעתי הדבר הזהז דווקא מחמיא למפורסמים.... נכון שזה מלחיץ ומרגיז אבל לפחות ככה הם יודעים שהם רשמי מפורסמים! יש לך שמועה? אתה סופרסטאר (איכס רוני..) אממ... אזל דעתי כשהם קוראים את זה הם לוקחים בסבבה! יש כאלה שמתחילים בעצמם את השמועות *אהמ-בריטני* זה לא משו רע בעולם ה"זוהר" הם יודעים שאנשים נורמאלים לא יאמינו לזה... הכתבה נראת מזוייפת כמו ברכה ליומולדת (WTF?) אם הייתי במקום דאגי זה היה נורא מחמיא שאישה יפה אומרת שיש לה ילד ממנו-נכון מעצבן והוא בטח יחשוב מה החברים והמשפחה יחשבו אבל הוא יודע שזה לא נכון והוא יודע שממציאים ולא נראה לי מזיז לו משו! זייהו-אני לא ילדה שרושמת הרבה

דעתי../images/Emo9.gif

האמת - שאין לי מושג איך הסלבס מתמודדים עם כל החרא הזה מסביבם. ואני ממש ממש לא מסכימה עם המשפט ''זה חלק מהפרסום - היו צריכים לשקול את זה.'' או ווטאבר. רוב המוזיקאים נכנסים לעסק כי הם אוהבים מוזיקה ורוצים ליצור מוזיקה ולהתפרנס מכך. וזה הכול. זה לא אומר שיש זכות לתקשורת להמציא עליהם שמועות מרושעות ופוגעות ושלפפראצי יש זכות להתקיף אותם בכל מקום עם הפלאשים. יש שמועות שלא כ''כ פוגעות ואני בטוחה שפשוט צוחקים עליהם, כמו שקרה עם החתונה של טום, או המערכת יחסים של הארי ולינדזי. אני בטוחה שעל זה הם פשוט גיחחו ובכך נסגר העניין. אבל, לפעמים הצהובונים ממש אבל ממש מגזימים, לדוגמא מה שקרה עם אמא של מאט - שצהובונים כתבו שהוא נטש אותה אחרי שהיא עברה התקף לב והכול, ומאט פשוט נפגע מזה ברמות[ובצדק]. או שהמקרה עם דני.. לדעתי זה גם פוגע. כלומר, היא הלכה וסיפרה לצהובונים כמה שהוא מגעיל והכול, ואני בטוחה שזה ממש ממש קשה לקרוא בעיתון שאתה בנאדם מגעיל וכו' - כשבעצם אתה ממש לא. אני אקח למשל דוגמא יותר כללית - ג'ניפר לופז. תמיד מפרסמים עליה בעיתונים כמה שהיא דיווה והכול, שהיא מפונקת, דורשת דברים, זורקת דברים על אנשים,אלוהים יודע מה, וכל מי שאי פעם עבד איתה או קרוב אליה אמר שזה ממש לא נכון, והאמת, למרות שאני לא ממש צעריצה שלה, זה נראה לי שטויות, כי לפי דברים שאני ראיתי היא דווקא נראית ממש נחמדה ועממית. ולדעתי שמועות כאלה פוגעות, ומאוד. כי תמיד יהיו אנשים שיאמינו לזה ויחשבו ''איח,ג'ניפר לופז דיווה מסריחה אני שונא אותה.'' למעשה, אני אפילו זוכרת שאני שנאתי אותה בילדותי בגלל השמועות המטומטמות הללו. אני בטוחה שזה ממש ממש קשה לקרוא בעיתון על כמה שאתה בנאדם מגעיל, מפונק, טיפש או משהו בסגנון. זה לדעתי הקו האדום. ואמ, עזבו שמועות רגע, אני ממש לא יודעת איך הסלבס מתמודדים עם צלמי הפפראצי הארורים האלו! אני כבר הייתי משתגעת - ואין פלא שהרבה סלבס כבר הרביצו לכמה מהם[לדעתי מגיע להם]. הם פשוט מגזימים ברמות. באים אלייך הביתה ומצלמים מהחלון, שותלים מתקני ציטוט וכו'. כשבנאדם אומר לך שהוא לא רוצה להצטלם - זה אומר לא! אני בכלל שונאת להצטלם - ואם פתאום היו באים אליי ומצלמים ככה בלי הפסקה הייתי משתגעת. אמ,זהו. כל הכבוד למי שטרחה לקרוא ת'מגילה שלי

T a l14

New member
דעתי

לדעתי, שכשאתה הולך להיות מפורסם אתה צריך לקחת בחשבון שגם דברים כאלה יגיעו. לא צריך להקדיש לשמועות האלה זמן בכלל, כי אתה יודע שהם לא נכונות.וכמו שרוכם אמרתם-זה די מחמיא לפעמים, ואני מקווה שמקפלי באמת לוקחים את כל השמועות עליהם בצחוק. מצד שני-נראה לי שדווקא בגלל שזה בא ממעריצים-ככה זה יותר כואב, גם אם אתה יודע שזה לא נכון. זה כמו שיותר כואב כשמישהו שקרוב אלייך פוגע בך מאשר מישהו שלא מכיר אותך. אני לא ממש מכירה מעריצים של מקפליי שכותבים עליהם שמועות-ואם זה באמת ככה, זה ממש לא יפה מצידם(חוץ מבאחד באפריל-שם מותר
). בקשר לקו האדום(-ואני מדברת על אנשים אחרים, מהסיבה שאני לא המצאתי שמעות עליהם) אני חושבת שברגע שאתה ממציא שמועה, אתה כבר פוגע באנשים. זה לא תמיד חייב לפגוע שאנשים שהמועה עליהם, אלא גם באנשים שקרובים אל אותו בנאדם. לםפני שמפיצים שמועה (דבר שבכלל לא צריך לחשוב עחליו מההתחלה), צריך לחשוב אם אתה באמת מוכן לפגוע שכ"כ הרבה אנשים. נגיד ומישהי ממציא שמועה על שהיא שכבה עם אחד מהלהקה-ונגיד ועכשיו הוא נמצא בקשר עם מישהי, לדעתי זה ממש יעליב את המישהי הזאת ואפילו יגרום לכך שהיא תפרד ממנו (נגיד
). זיהו בעיקרון.

T a l14

New member
תיקונים

שרוכם*-שרובכם שמעות*-שמועות שהמועה*-שהשמועה לםפני*-לפני עחליו*-עליו שכ"כ*-בכ"כ

למעלה