שמת
ש.......

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifשמת ../images/Emo23.gif ש.......

כמעט בכל איזכור של טב"ע מזכירים את עפר (ותמיד זה יהיה עם שגיאת הכתיב עופר) שכטר וטלי שרון כמובילים של הטבלנובלה? לעיתים רחוקות ראיתי איזכורים של יב"ז. למשל: בשאלון שראיתי הייתה שאלה "האם היית במפגש המעריצים של טב"ע?" ואחת התשובות הייתה: "הסתננתי אל מאחורי הקלעים ונגעתי במרפק של טלי שרון" (לא היה שום איזכור ליב"ז! ובקושי חצי מילה על עפר) עוד דוגמה: היה איזה משהו ב
על כוכבים ראשיים בטלנובלות. הזכירו את בר רפאלי, נינט ואת טלי! שוב לא היה איזכור ליב"ז! אני יכולה להביא עוד מלא דוגמאות אבל זאת לא הפואנטה! יב"ז אמורה להיות הסטאר של הטלנובלה! ובכל זאת טלי בכותרות! למה ואיך אתם חושבים שטלי הגיעה למצב שבו יב"ז (שהיא אחת הסלבס הכי גדולים של ישראל) נדחקת הצידה בשבילה? דיון חדש בשביל כל החפרניות!

Lilo the fairy

New member
לא יודעת למה, לדעתי אין לזה ../images/Emo141.gif

אפשרות להתפתח לדיון. אין על מה להסכים\לא להסכים כאן. אבל זה פשוט עובדות נכונות ומעניינות. סוגשל נקודות למחשבה.

כי טלי כבשה את הצופים.

זה קיטשי להגיד את זה, אבל זה נכון. בכל הפרסומים לפני הטלנובלה דחפו במיוחד את יב"ז ועפר - למיטב זכרוני רננה/טלי בכלל לא הופיעה בפרומואים שהיו בטלויזיה לפני, לא? אני זוכרת דנה וכפיר, שון ושירה, אבל לא את רננה... טלי הגיעה בתור שחקנית טובה שהוכיחה את עצמה במיכאלה והתחבבה על צוות ההפקה והכתיבה, אבל היא לא הפכה לכוכבת. ואז הגיעה טב"ע, וטלי פשוט כבשה את הצופים עם הכשרון שלה, בשילוב עם דמות מעוררת הזדהות כמו רננה. יב"ז, לעומת זאת? קודם כל, היא קיבלה דמות שממש, ממש לא קל לחבב. מעבר לזה, היה בלבול גדול בקשר לאיכויות המשחק שלה - אני זוכרת ביקורת אחת שבה כתבו שאי אפשר לדעת אם היא שחקנית טובה שמשחקת שחקנית גרועה, או שחקנית גרועה שמשחקת את עצמה. אני כן חושבת שהיא הוכיחה את עצמה כשחקנית טובה בסופו של דבר, בעיקר לקראת הסוף, אבל עד אז אנשים כבר התאהבו בטלי והיא הפכה להיות הכוכבת של הסדרה.

שירוש1989

New member
לא מדויק...

עם כל הכבוד לכישרון המשחק של טלי, ויש הרבה כבוד, בואי נגיד ש"עזרו" לה להגיע למצב שהיא הגיעה אליו מהטלנובלה כנראה שהם לא קיבלו מספיק "באזז" מעפר ויב"ז, אז הם התחילו לקדם גם אותה הסצינה המדוברת מפרק 52 יכלה לעבור הרבה יותר בשקט לולא התקשורת, זה הכל וצריך להיות ברור לך שגם במיכאלה היו לה סצינות חזקות כאלה, אולי פחות אבל היו, ומספיק אחת כדי להחדיר לנו מישהו לתודעה. אם ככה למה היא לא נהיתה "כוכבת" של ממש כמו בטלנובלה בע"מ? (בין השאר, כי היא לא הייתה שחקנית ראשית,=פחות פירסום) עוד משהו, טלי שיחקה את דמות הטובה המובהקת בטלנובלה בע"מ, יעל שיחקה את המכשפה, את הפארודיה אם זה היה להיפך, בחיים טלי לא הייתה מגיעה מטלנובלה בע"מ לכזה "מעמד" היא יכלה להיות שחקנית מאוד מוערכת, אבל עם קהל מעריצים, הרבה, הרבה יותר מצומצם ואני מדברת גם על אנשים בתיכון+ כאן שטחי, עצוב, אבל פשוט נכון

לא יודעת לגביי התקשורת ופרק 52

כי לא ממש עקבתי אז אחרי כתבות אז אין לי מושג איזה קידום עשו לזה... אבל תראי, מבחינתי העובדה שאנשים שאני מכירה שראו את הפרקים ולא מעבר לזה מאוד מעריכים את המשחק של טלי מוכיחה שגם בלי הפוש הזה היא הצליחה להתחבב על אנשים. וכן, ברור שלהיות דמות ראשית עוזר - אבל גם יב"ז הייתה, לפחות בהתחלה, ועדיין ההתלהבות הייתה מטלי. לא יודעת מה היה ההיקף או האופי של התפקיד שלה במיכאלה, אז אני לא יכולה לתת לך תשובה אמיתית, אבל בסה"כ - תפקיד ראשי פותח את הדלת, אןי מה לעשות. ואממ אמרתי לגביי הדמות שקל לחבב... אבל אני לא חושבת שזה לבד קונה.

שירוש1989

New member
הקטע של מעריכים אותה אפילו מהסצינה

הזאת וכדומה.. גם מוטל בספק, תשמעי דבר ראשון המון חברות שלי שאני מחשיבה כאינטיליגנטיות, בוגרות (ומחוברות להוטXD אז אין כאן בעיה כזאת) ראו את הסצינות נוסח 52 והמוות ל אפרת כהשתוללות אחת גדולה ואיומה של השחקנית\דמות, לא מעבר גם כשסיפרתי את העלילה, גם כשהדגשתי דברים מיוחדים.. לא כולם חושבים שזה כזה כישרון משחק לבכות קצת ולצעוק הרבה ותכלס יש בזה משהו, כי הסצינות האלה הן אמנם נורא קשות (בחיים אני לא אומר שזה קל לבכות ולרגש בצורה כזאת, בחיים) אבל יש אתגרים הרבה יותר גדולים שנדרשים משחקן, כי בכאלה הוא צריך לדרוש מעצמו משהו אחד וספציפי, ומשהו שהוא יכול לרגיש בנוח יחסית לעשות אותו גם(שוב הכל יחסי נו אבל למה להכנס עכשיו לכל דבר ודבר,חפירה אבל בכל זאתXD) גם לי נפל האסימון סופית בפרק 52(למרות שגם ב51 לא היה חסרXD), זה היה הפרק שבאמת הבנתי שמדובר בשחקנית גדולה, ולא בעוד סתם כוכבת טלנובלות, אבל עדיין.. בקשר לפירסום שעשו לזה- תשמעי מספיק זה שעשו מרננה קורבן ומסכנה לכמה פרקים טובים כדי שהקהל יפרסם אותה.. זה גם סוג של פירסום אחרי הכל ובקשר למשהו ממש גלוי, אמת שאני לא זוכרת.. פשוט דיברו על טלי יותר ולמה יב"ז כבר מההתחלה לא השחקנית האהובה? שוב, בגלל התסריט את לא יכולה להמנע מדברים כאלה בטלנובלה, ז"א לא בקטע של "לאהוב" שחקן. בטח לא הסוג אהבה הזאת, שהיא יותר מהערכה(לא מתחילה ויכוחים עכשיו על סוג האהבה הערצה ושיט, רק אומרת שעם כל הבגרות שלנו עוד 10 20 שנה אנחנו נאהב יותר גם שחקנים שמשחקים את ה"רע", וגם סביר להניח שלא נפתח לאף אחד אתר או משהו[לא שאני מזלזלת באתר
אני פשוט רוצה לומר שדברים משתנים עם הגיל, לא משנה כמה בוגרות אנחנו חושבות שאנחנו עכשיו{סוגריים בתוך סוגריים בתוך סוגריים.. *אחח שירוש את מדרדרת**אחלה עכשיו גם כוכביות**עככשיו גם לדבר לעצמך?*}]) ביי

"אני אפסיק לכתוב בסוגריים עכשיו"../images/Emo6.gif

לא דיברתי רק על הסצינה הזו, אלא בכלל אנשים שאני מכירה שראו טב"ע אבל לא התעסקו במסביב יצאו מהסדרה כשהם הכי מתלהבים מטלי ומאורי וזה אנשים שלא קראו כתבות/ראיונות, ראו אירוחים וכאלה, אלה נטו ראו את הפרקים. אני לא זוכרת מתי נפל לי האסימון בקשר לטלי... אני יודעת שמהפרק הראשון אהבתי אותה, אבל מתי ממש התחלתי להעריך את היכולות שלה אני באמת לא זוכרת. ולגביי לאהוב את הרעים - אני אישית ממש אוהבת דמויות רעות. להיפך, אני חושבת שאם שחקן באמת מצליח לגרום לך לכעוס על הדמות, 'לשנוא' אותה, אז הוא שחקן טוב. למשל פול מקריין ששיחק את רומנו בER - דמות צינית, מרושעת שכל המזן פוגעת באנשים... ובכל זאת, אחת הדמויות האהובות עליי, והוא שחקן שאני מאוד מעריכה, כי הוא עשה את התפקיד שלו כמו שצריך. כנ"ל לגביי שרון מלכי שמש - נכון שלטליה יש את התירוץ שהיא פשוט פסיכית ללמה היא רעה, אבל עדיין... שרון הייתה כ"כ טובה במשחק שלה שהיא גרמה לי לאהוב ולהעריך אותה ואת טליה.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifחשבתי שאת אומרת שרון

בכוונה של טלי שרון-שרון טלי,כמו כל הכתבים המתחנגלים האלה שחשים את עצמם וקוראים לטלי "שרון"

שירוש1989

New member
נממ

ברור שזאת לא הסצינה שגרמה לי לאהוב את טלי, זו לא הייתה הכוונה שלי. זו פשוט הסצינה ש.. את יודעת, הכניסה חצי עולם לשוק כזה. אחרי הכל לא רגילים לסצינה כל כך טובה (וארוכה
) בטלנובלות אנשים שראו ת'טלנובלה בלי כל הטרררם מסביב? נו מה דיברנו, התסריט.. אחרת איך את מסבירה את זה שהם לא אמרו כלום על שרון מלכי שמש או על אדון "דודעעעע"?XD שזה מה שמעביר אותנו לפיסקה האחרונה- אני גם מעריכה ת'משחק של שרון מלכי שמש, ואני גם אוהבת שחקן כשהוא עושה דמות של רע כמו שצריך. זה גורם לי להעריך אותו הרבה יותר וזאת אחת הסיבות שאני כבר מתה לראות את טלי עושה איזו ביצ'ית מהגייהנום, אבל- תראי כמה את מעריכה את המשחק של שרון מלכי שמש, ובכל זאת את לא מדברת עליה הרבה ולא פעילה בקומונה שלה. הסיבה לכך פחות משנה(ואנילא אתחיל שוב עם עשרות סוגרייםXD) ולאהוב את טליה? עדיף לכתוב עם סוגרייםXD

../images/Emo27.gif

אני בכל זאת רוצה לענות על למה אני לא כותבת בקומונה של שרון, למרות שאמרת שזה לא משנה
מעבר לזה שאני מאוד מעריכה את טלי כשחקנית, היא יצרה אצלי עניין גם בתור בנאדם, ובגלל זה כן מעניין אותי לנהל פורום עליה ולדבר עם אנשים אחרים עליה... שרון לא עשתה את זה. ראיתי את האירוח, אפילו נהנתי וחשבתי שהיא פשוט מקסימה, אבל האירוח נגמר ולא נשארתי עם רצון לדעת עוד עליה, לשמוע אותה יותר. זה לא אומר שהיא לא בנאדם מעניין, היא פשוט לא עניינה אותי ספציפית. וטליה אדירה.
אני חושבת שלשרון יש חלק גדול בזה שאני אוהבת אותה, כי אם היא לא הייתה שחקנית טובה הייתה יוצאת דמות מאוד קריקטוריסטית [שזה לא בהכרח רע, קייזרמן כזה למשל], אבל היא עשתה ממנה יותר לדעתי. והיא פסיכית, נו, אני אוהבת פסיכים - נדמה לי שגם אמרתי את זה באחת המגילות שלי.

שירוש1989

New member
XDבדיוק בגלל כל מה שאמרת בפסקה

הראשונה, שהיה ברור שתאמרי, אמרתי שזה לא משנה
וארר אין לי כוח להסביר עכשיו למה בנוגע לטליה, היא דמות מצחיקה, חזקה, מפתיעה, כזאת שאוהבים לשנוא, ואיפה שהוא אנושית, שזה מה שאהבתי בה ושהיה חסר בקייזרמן, ואלי בגלל זה הוא ויתר נחשב כאיזו פארודיה *קוראת ת'מגילה*

mor the only

New member
נממ...../images/Emo85.gif

אולי בגלל שיב"ז כבר בתחום הטלויזיה יותר שנים מנינט,טלי בר וכו' זה לא אומר שהיא לא שחקנית טובה או משהו פשוט רוצים לתת צ'אנס לשחקנים החדשים יותר בשוק לא חייבים להזכיר אותה כל הזמן.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

כמה שיב"ז הייתה צריכה להיות הדמות הראשית,זה אולי מה שהקהל פחות חיפש. טלי הוכיחה את עצמה ובענק,ולדעתי זה מה שרובנו אהבנו. וזה גם כל הקטע של הדמויות,אלה שאהבו פחות את יב"ז והזדהו עם רננה-זה גרם להם לאהוב יותר את צורת המשחק של טלי כי הם אולי שמו לב אליה יותר כי הם מזדהים איתה,עצם זה שהם מזדההים איתה מושך אותם יותר. טלי הייתה מוכרת ישר אחרי מיכאלה,ויש את אלה ששמו עליה עין אחרי מיכאלה ואולי זה מה שגרם לה להתפרסם יותר מיב"ז. יב"ז עשתה את רמת אביב ג' ואחרי זה ישר הלכה לפוקס-היא לא עשתה עוד טלנובלה עד שהיא הגיעה לטב"ע ואולי זה הוריד/הפחית קצת את המעמד שלה כשחקנית-ובעצם גרם לטלי להתבלט יותר ולמשוך את הכתבים. בקשר למה שאמרו פה-שטלי שיחקה את הדמות הטובה/הטראגית/הסובלת ויב"ז ההפך,ושאם זה היה הפוך אז טלי לא הייתה מגיעה למעמד שלה-אני מסכימה אבל גם לא.מי שלא שם לב לטלי במיכאלה היה מגיע למצב שהוא מעדיף את הדמות של רננה אבל כשיב"ז משחקת אותה[כמה לא מתאים..
],אבל אלה ששמו לב לטלי עוד במיכאלה ראו שלאישה הזאת יש פאקינג כישרון!ואז גם אם טלי הייתה משחקת את דנה זה לא היה מפריע להם להמשיך לאהוב את הדמות הזאת אפילו אם היא רעה-כי מי שמשחקת אותה משחקת אותה בצורה הכי טובה שיש. עוד צורת חשיבה-טלי הייתה אנונימית לפני שהיא התחילה את מיכאלה,ואולי אחרי החשיפה הזאת ואחרי שהיא הגיעה לטב"ע החליטו אולי להתמקד בה יותר[?] מבחינת כתבות-אולי כדי שהיא תוכל להשאר במעמד מכובד[!?!?!?!] בתעשייה... נראלי שדיי חפרתי

תם הניסוי |אזהרה| ../images/Emo6.gif

טוב אהובותיי ואהוביי... למי שלא ידע\שמע\שם לב... הייתי בתקות נסיון לעצמי של מעל לשבוע ולא כתבתי כאן בפורום מעל לשבוע... האמת שעברו עליי מלא דברים מוזרים השבוע אבל זה כבר לדיון אחד
...אני מקווה שנחתם קצת בלעדיי... ותמשיכו לנוח כי אני מפסיקה לחפור לכם כמו פעם... אבל אני לא יכולה להעלם לכם, אני יותר מידי אוהבת וקשורה לכולם כאן
ובקשר לדיון: אז ככה אני כן חושבת שהמפיקים של טב"ע לא העלו בדעתם כמה השפעה עצומה תהיה לטלנובלה הזאת ולפידבקים שיקבלו מהקהל כנ"ל לגביי טלי... תראו במקור הדמות של רננה היתה אמורה להיות הדמות הרעה ויעל ועפר היו אמורים לשחק את דנה ושון (שלא אמור היה היות הומו) שהם נהיים זוג במציאות ורננה (טלי) התסריטאית מתאהבת בו ומנסה לגנוב אותו... אז נכון שהיה היפוך דמויות...וטוב שכך
וטלי קיבלה את הדמות המתוסבכת והעמוקה כמו שרק היא יודעת לעשות הכי טוב
אבל עדיין אני לא חושבת שזה מה שגרם לה לפרוץ ככה. טלי בשונה ממיכאלה קיבלה פה הזדמנות לעשות לא רק דמות ראשית אלה דמות שכתובה בצורה מצוינת. שאלתם למה דורין לה גרמה לה לפריצה? התשובה פשוטה, דורין לא איפשה לטלי להוציא את כל הכשרון שלה החוצה הן מבחינת בעיות תסריט, בימוי, עומק הדמות, והשקעה. אני יכולה להרשות לעצמי להגיד את זה כי ראיתי בשבוע האחרון כמעט את רב קטעי טלי כדורין ורואים את השינוי הזה. אני לא חושבת שרננה היתה דמות שקל לאהוב ובגלל זה טלי נהיתה הכוכבת הראשית. רננה לא דמות אהובה... הי דמות לא קלה ואני מאמינה שאם לא טלי היתה משחקת אותה לא בטוח שהייתי מתחברת אליה כל כך. רננה היא דמות עצורה, צינית, אובדנית, כוסעת...מיזנטרופית...לא דמות הבייב שקל לאהוב. וגם רואים שבהתחלה טלי בעצמה לא ממש מסתדרת איתה. אבל בניגוד לכך הדמות הזאת איפשרה לטלי להוציא את כל כשרון המשחק שלה החוצה ולהוכיח לכולם ששחקן טוב זה שחקן עם בסיס, שיש אחריו אי כמה שנות לימוד וכישרון מובנה. תראו גם בטי לא היתה אמורה להיות דמות לכל הסדרה אבל ההצלחה של הדמות (בעיקר בגלל מיכל המדהימה) השאירה אותה בסדרה. כולכן דיברתן פה על סצינה 52, הסצינה הזאת לא היתה שונה מבחינת תסריט מסצינות דרמתיות אחרות בטלנובלות דומות... אבל מה שייחד אותה ובמקביל גרם לנו להתאהב בטלי היה שטלי לקחה את הטקסט לכיון אחר לגמרי. לעומק אחר... היא הפכה את זה לסצינה שלא היתה מביישת סרט הוליוודי טוב. תראו אי ספק שנתחבר יותר לרננה טלי הפכה אותה לדמות אמיתית... קחו לדוגמא את סצינת הכעס של יב"ז ועפר. אחרי שכפיר נשאר לישון אצל רננה... היא הפכה לסצינה קומית. אי אפשר להשוות אותה לסצינה של פרק 52 למרות שהרעיון של שתיהן דומה יחסית מעצם העובדה שיעל לא מסוגלת לשחק את רמת הדרמה הזאת. אז לקחו את זה למקום יותר קליל של זריקת תפוזים וכאלה. אין ספק שנתחבר לעומק יותר מאשר לקלילות...ככה נולדנו. בקיצור מה שאני מנסה להגיד שזה לא היה ברור מההתחלה אבל טלי עשתה את זה בגדול והפכה את היוצרות והכל בזכות ההשקעה, נתינת כל כולה והכשרון העצום שרק הולך ומתחזק... ואני יסיים בציטוט שהכי מתאים לנושא: "איך זה שיב"ז לא עלתה לחמישיה הפותחת של השחקניות למסך הזהב?" טלי: "הקהל בחר" אכן הקהל בחר... ובחר טוב.
אוהבת
זוביק...

חח כמה שאני אוהבת את המגילות שלך..

מסכימה עם הכל חוץ מזה שרננה היא דמות שלא קל לאהוב.. אולי זה רק אצלי אבל התחברתי אליה והתאהבתי בה די מהר.. לדעתי דנה היא דמות שהרבה יותר קשה לאהוב..

וגמני כתבתי מגילה אבל המחשב שלי לא

מאפשר לי לשלוח אותה.. חח כמו תמיד.. |ייאוש|

לא אמרתי שלא אוהבים אותה

אלא ניסיתי להראות שלמרות שהיא לא דמות קלה (דמות שמכוונת לאהבת הקהל) עדיין אנשים "התאהבו" בה והתחברו אליה... והכל בזכות טלי... לזה התכוונתי.... הרעיון הכללי הוא שלמרות הסיכויים הקלושים טלי עשתה את זה בגדול... גם לי...

למעלה