שבוע בלעדיו

white star

New member
../images/Emo54.gif שבוע בלעדיו

למי שלא זוכר, הבייב שלי נסע לאירופה לקרוב לחודש למטרת טיול משפחתי. מטעמים שונים אני לא באתי איתו, ככה שהוא שם ואני פה. אז מה שלומי? האמת שאני מתגעגע אליו רצח. אומנם זה "רק שבוע בלעדיו" אבל אני חושב על זה שיש לי עוד 19 יום לא לראות אותו ואני מרגיש מזה מבואס. כאילו, אנחנו מדברים כל יום אבל מזה חסר לי לראות אותו, להרגיש את החיבוק שלו עוטף אותי. געגועים
תוד'ה למי שקרא
רותם

yosef 30

New member
היי רותם ידידי הייקר

כמעט והעלתי שרשור שעמד לקרוא לך להגיע להנה מייד
שבוע לא משעתי ממך, כבר חשבתי קנית כרטיס וטסת אליו. ואני שמח לראות שבחרת להישאר גם איתנו - ככה אנחנו מרגישים שווים
. אני כלכך מבין אותך שחסר לך המגע, החום, הריח, הליטוף של שניכם ביחד אחד עם השני. אתה יודע ברגעים האלה פתאום מבינים כמה באמת זה משמעותי עבורנו, מבינים איזה ריפוי לגוף ולנשמה להיות מאוהב ומחובק בידי מי שאתה אוהב. אני מתאר לעצמי שאתה מודע לאהבתך ולאהבתו שלו אליך, אך הזמן לבד הזה, מאפשר לראות ולהעריך מעוד צדדים את הזוגיות. אני יודע שלא קל להתגעגע, שבא לך להיתפנק עליו קצת. אתה כזה מתוק בדרך שאתה כותב את הרגשות שלך בימים מלאי געגועים. ידידי עוד 19 יום זה בקטנה. אני סומך עליך שאתה מספיק חזק ושתדע איך להעסיק את עצמך בכל מיני דברים שאולי כשאתם ביחד לא היית עושה. כמו לצייר על פלקט שלט
אני מתגעגע
. אני צוחק -
מה אתה הולך לעשות בסופ"ש. חיבוק גדול
יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif איזה חמוד אתה ../images/Emo24.gif

הצלחת להעלות לי חיוך על הפנים

yos1976

New member
../images/Emo24.gifעוד קצת עוד קצת

הגעגועים המשותפים מוכיחים את אהבתכם הגדולה האחד לשני.. 19 יום חולפים מהר... רק אהבה ! יוסי

למעלה