שאלון

KATYUHA

New member
../images/Emo54.gifשאלון../images/Emo54.gif

כללי
: 1.היי: 2.מה קורה? 3.מה חדש? 4.איך ישנת הלילה?
על חברי הפורם
: מי הכי עצבני בפורום? מי הכי מצחיק? מי הכי הזויי? מי הכי מטורף? מי הכי נחמד? מי הכי לא נחמד?
מה אתה יודעה על חברי הפורום
: מי ומי התחתנו לא מזמן? למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מי מאמץ
? למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? מה הכינויי של עינת? סורי מי שלא הזכרתי אותו...
אוכל
1.מה אוכל האהוב עליך? 2.מה האוכל השנוא עליך? 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?
בעלי חיים
1.יש לך בעל חיים בבית? 2.אם כן איזה? 3.מה הבעל חיים הכי חמוד? 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?
סוף
איך היה השאלון?

עונהה../images/Emo3.gif

כללי: 1.היי: היי
2.מה קורה? אחלה
מה איתך?
(ניראה לי שעדיף שאני לא ישאל
) 3.מה חדש? אמממ כלוםם
ניראה ליי
4.איך ישנת הלילה? מצויין חוץ מהשעון מעורר אני שומעת ב5 בבוקר: "אתה עליי שומר"
איך היה לך
(אממ באעצם ניראה לי שעדיף שאני לא ישאל
) על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום? קטיה
אני גם עצבנית
מי הכי מצחיק? חחחחח הדססס
ולקטיה גםם
מי הכי הזויי? אממ
לא יודעת
מי הכי מטורף? איילה
כפרעליהה
מאוהב| אני מתגעגעת
מי הכי נחמד? כולםםםםםםםם
מי הכי לא נחמד? כולםםםם
סתם סתםם
חח אפ אחדד
מה אתה יודעה על חברי הפורום:שהדס ממש מצחיקהה
ואיילה ממש מטורפת
וממש רעבה
והיא תמיד חושבת שהיה שמנה
והיא ממשש ממש לאא!!
מי ומי התחתנו לא מזמן? חחחחחחחח
יעל והדס
למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? חחחח למיכל
מי מאמץ
? רעותת
למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? שאלה קשה
שיר
מה הכינויי של עינת? אינת באנגלית ו4
ניראה ליי
אהה עינתיתי בנאגלית בעצם ניראה ליי ו4
סורי מי שלא הזכרתי אותו... ניסלח לך
אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך? פסטה
2.מה האוכל השנוא עליך? דגיםםם יאקקקק וטונה בכלל 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? שום תנאי
4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? אממ על פיתה דרוזית עם לבנה ושמן זית וזתרר
יוואוו איך בא לי עכשיו
אבל עם הייתי אוכל תבשר לפני כן?
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? לאאאא
2.אם כן איזה? אין ליי
3.מה הבעל חיים הכי חמוד? אין כזה
4מה הבעל חיים הכי מגעיל? ג'וק
סוף איך היה השאלון? נחמד בביותר

KATYUHA

New member
אני מצחיקהה????????

אמא'לה עד איפה הגענו...עכשיו אני גם מצחיקה אוי אוי ואי...

מאשה

New member
עונה

1.היי:היי 2.מה קורה?סבבה 3.מה חדש?קנו לי אוזניות ענקיות עם מיקרופון למחשב
4.איך ישנת הלילה?היה לי סיוטים
על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?
מי הכי מצחיק?הדס,שיר,איילה,יקיר,יעל,אביחי ועוד מלא
מי הכי הזויי?רעות ועינב
מי הכי מטורף?^^^^^^
מי הכי נחמד?כולם
מי הכי לא נחמד?אף אחד
מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן?הדס ויעל
למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי?איפה?
אם באייסיקיו אז אני משערת שזאת מיכל
פשוט יש לי רק מסן מי מאמץ ?רעות
למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות?שוב התחלנו עם זה
קטיה טוב..?
למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?לאהובתי
איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"?שיר
כפרה עליה מה הכינויי של עינת?עינת 4 באנגלית סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?פיצה 2.מה האוכל השנוא עליך?בצל,חצילים,עגבניה והרשימה אף פעם לא תגמר
3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?לפגוש את אגפ 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?פיצה
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?יאס 2.אם כן איזה?כלבה
3.מה הבעל חיים הכי חמוד?נמלה (חחחחחחחח שיר
) סתם..אממ דולפין וכלבים
4מה הבעל חיים הכי מגעיל?עכביש,חמור,חזיר בר,חזיר,אמו (הדס
) כי היא מפליצה,ועוד המון
סוף איך היה השאלון?קצר

יפה שלייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

מתה עליךךךךךךךךךךךך א אנ אני אני א אני או אני אוה אני אוהב אני אוהבת אני אוהבת א אני אוהבת או אני אוהבת אות אני אוהבת אותך!!
אני אוהבת אות אני אוהבת או אני אוהבת א אני אוהבת אני אוהב אני אוה אני או אני א אני אנ א
כפערלייךךךךךךךךךךךךךךך
לב|

אני../images/Emo12.gifלא../images/Emo12.gifהזויה../images/Emo12.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif

מאשה מזה צריך להיות
אם כבר אז רעות הזויה
ומה הקטע אפשר להעריץ מישהי בת 78 בארץ הזאת?

אניני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif

כללי: 1.היי:היוש
2.מה קורה?הכל טוב
3.מה חדש?אינחדש
4.איך ישנת הלילה?גרוע מאודדד אני חלמתי על נתיבההההההההה
זה היה ממש מפחידדדדדדד על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?אמממ עדיף שאני לא אגיד,היי
מי הכי מצחיק?כולם פה מצחיקים בטירוף
מי הכי הזויי?אממ הי
מי הכי מטורף?היי
מי הכי נחמד?היי
*מע* מי הכי לא נחמד?
מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן?יעליי ודדסעעע ((שגם היתגרשו
)) למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מי מאמץ
?רעותתת האכלניתת למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות?
קטיה
למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?לאביחי
איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? שיררקושששש
מה הכינויי של עינת? einatit4 סורי מי שלא הזכרתי אותו...לא נשכח ולא נסלחח גגגרר אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?סלטטטטטט וטילון עם פיתההה((ביחד
)) 2.מה האוכל השנוא עליך?טונההה איייככ בעע אני בחיים שלי לא אכניס את זה לפה שלי 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?אינסיכוי 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?סלט
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?כע
2.אם כן איזה?תוכים((קוקי וטופי שיחיו בעזרת נתיבה((כפרעליה)) בן יהודה)), והיום דגגגג
ואממ דגים וכנר כזה
3.מה הבעל חיים הכי חמוד?חתולללל ותוכיייי 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?אין מגעיל אבל אני לא יגע בחיים שלי בבואש נמיה ונחשש סוף איך היה השאלון?חאאמוודדדד
תודה

../images/Emo205.gif

1.היי: הייי
2.מה קורה? הכל טוב, מה איתך
3.מה חדש? דיברנו [אני ועינב] עם נתיבה
4.איך ישנת הלילה? טוב:p על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום? שומרת לעצמי:p מי הכי מצחיק? מממ, ואי כולם:p מי הכי הזויי? מאשה:p מי הכי מטורף? ^^^^^ ואיילה:p מי הכי נחמד? כולם
מי הכי לא נחמד? יקיר
כי הוא לא שמע אותנו בסוף|בוכה| טוב, נוותר לך כפרעליך
מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן? אני וחבול
+ יעל והדס
למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מיכי
מי מאמץ
? אנייייייייי
כפרעליו
למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? קטיההה
למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? שיר:p איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? שיר:p מה הכינויי של עינת? einatit4 סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך? על האש
2.מה האוכל השנוא עליך? טונה
3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? *אממממ* 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? במבה אסם
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? כן
2.אם כן איזה? אח שלי הקטן
3.מה הבעל חיים הכי חמוד? כלב:] 4מה הבעל חיים הכי מגעיל? ג'וק + עכבר:p סוף איך היה השאלון? נחמד מאוד

KATYUHA

New member
עונה

.היי:היי 2.מה קורה?אחלה 3.מה חדש?אין חדש 4.איך ישנת הלילה?כמעט ולא ישנתי.. על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?לא יודעת... מי הכי מצחיק?יש הרבה! מי הכי הזויי?כנ"ל מי הכי מטורף?אני{?} מי הכי נחמד?כולם! מי הכי לא נחמד?אף אחד! מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן?הדס ויעל למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי?מיכל מי מאמץ
?רעות למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות?לי!!! למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?שיר איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"?שיר מה הכינויי של עינת?עינתיתי 4 באנגלית סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?סלט 2.מה האוכל השנוא עליך?יש מלא 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?אני לא אוכלת אפילו שתציעו מיליון 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?כלום בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?כן 2.אם כן איזה?כלב 3.מה הבעל חיים הכי חמוד?כלב 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?לטאה סוף איך היה השאלון?אחלה

blue and pink

New member
../images/Emo68.gif

כללי: 1.היי:שלום
2.מה קורה?הכל טוב מה אצלך? 3.מה חדש?כלום 4.איך ישנת הלילה?בסדר,תודה
על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?יקירP: מי הכי מצחיק?רעות ועינב מי הכי הזויי?הדס מי הכי מטורף?המממ נראלי מאשה
מי הכי נחמד?מיכל,רעות,עינב,הדס,שיר,אורלי,טל ועדי.. מי הכי לא נחמד?כולם נחמדים
מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן? למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי?למיכל במסנג'ר. מי מאמץ
?רעות ה
ה
למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות?לקטיה
למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?לשיר איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"?שיר מה הכינויי של עינת?einatit4 סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?שניצל
2.מה האוכל השנוא עליך?המבוגר
3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?שום תנאי. 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? עוגה
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?לא 2.אם כן איזה?^ 3.מה הבעל חיים הכי חמוד?
,
4מה הבעל חיים הכי מגעיל?
סוף איך היה השאלון?מקסים

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo25.gifתביאי את המסן שלך../images/Emo3.gif

למעלה