סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo11.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
22. אתה נרדם עם מוזיקה
23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
25.אוהבים מיקסים
26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
29. ישראלי / לועזי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע

scoobysnax

New member
נושא להודעה

הדוביז- chardona# 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
הממ.. קשה מידי.. נלך על אחת- בת' גיבונס 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
אפרת גוש רינה קינן טוב אני אחזור לזה עוד מעט 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
משתנה כל חצי שעה בערך 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
כן, סיגר רוס וכו' 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
לא ממש.. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
הסולן של הליברטינז, מה שאל יהיה השם שלו.. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
דווקא פה כשיש לי מה להגיד? טוב אני אכתוב פה 4 דניאל קורן יוני בלוך עברי לידר ערן מדר 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
זה יהיה חייב להיות פורטיסהד בהופעה בניו יורק 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
לאדע, אני לא טוב בשירים רומנטיים במיוחד.. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
זכיתי לאהוב/עברי לידר only you/portishead 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
דכאונית 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)
אני אוסיף אותו להולדן[הMP3] ואחרוש עליו 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)
אממ.. "מוות בכאבים" לא השתתף באפחת מהעונות, נכון? 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
קשה מידי 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
בריטרוק 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
"אוווו אוווו שמייח" 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
שהייתי או ששמעתי? שהייתי זה אפרת גוש ששמעתי זה פורטיסהד 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
אמנים שאני אוהב יותר משני שירים שלהם אני קונה את הדיסק וגם כאלה שלא, אני פשוט אוהב דיסקים את מטרופולין קניתי על סמך לא אומרת כלום. ראיתי את הקליפ פעם אחת, והתחלתי לספור את הימים עד שהדיסק ישוחרר לחנויות 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
אדם ירוק/ערן מדר 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
רובן 22. אתה נרדם עם מוזיקה
לפעמים.. אבל בדר"כ א אני שומע מוסיקה אני לא יכול להרדם, כי אני מקשיב 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
שירי מאסיב אטאק
פשוט הקצב שלהם יכול לשגע 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
invisible insensible של מנדליי 25.אוהבים מיקסים
לא ממש.. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
מטרופולין, וסיגר רוס 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
די שונא מחזות זמר 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
תלוי איזה שני אמנים.. 29. ישראלי / לועזי
לאחרונה ישראלי אבל בדר"כ לועזי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע
אותו שיר

scoobysnax

New member
תיקון עצמי קטן-

השיר של הדוביז נקרא sharlonda# chardona זה משהו אחר בכלל

scoobysnax

New member
../images/Emo6.gif אז זה משו אחר ../images/Emo3.gif

אבל כן, שרונה נסטוביץ'

dsol

New member
../images/Emo79.gif אחלה שאלון ../images/Emo79.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו - בית הבובות - בית הבובות
2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) - לא שומע לועזי
3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) - אפרת גוש, איריס פרחי, ענבל פרלמוטר, אמילי קרפל ולא זוכר עוד כרגע
4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) - מטרופולין - מלאכים
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... - אממממממ לא נראה לי
6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית רוק ישראלי קלאסי נחשב ?
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) - לא שומע לועזי
8. הזמר האהוב עליכם (עברי) - למה לרמוז לאנשים לרשום את עברי ?! טוב אז... עברי לידר , אביב גפן , עמיח אברהמי
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם של NOVA !
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר רוק ישראלי קלאסי שקט יפה
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם לא חשבתי על זה אז לא יודע....
12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה אמממ באמצע ?!
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אני ישמע אותו בלופ... לא סתם אני ישים אותו בפלייליסט כל כמה שירים כדי שלא ימאס לי ממנו יותר מידי מהר
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) לא ראיתי ממש... אז שיהיה נינט
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם אמממממממממממממממממ לא יודע
16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון רוק !
17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) שיר של אביב גפן
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם ששמעתי או הייתי ? שמעתי - אביב גפן , הייתי - עברי לידר
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב לקנות- נובה , אפרת , איריס פרחי, מטרופוילן , עברי (אבל לא הכול) , אביב גפן (גם כן לא הכול) לצרוב - סינרגיה , בית הבובות , עברי לידר , אביב גפן , דודי לוי, דניאל סלומון
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) בית הבובות - הציורים של יובל
21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה כמה שיותר
22. אתה נרדם עם מוזיקה רק שאני ישן צהרים אני שם מוזיקה בשביל להירדם יותר בכיף
23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם לא יודע אני יבדוק מתישהו
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע אפרת גוש - טוב לבד
או שייגעצ - עושה ביד
חעחחח אמממממממ משהו שקט רגוע שיזרום
25.אוהבים מיקסים לא תמיד
26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם אממממ לא יודע
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר לא ממש
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל אם זה טוב אז למה לא....
29. ישראלי / לועזי רק ישראלי !
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע בית הבובות - אישה כנענית (נו מה שמתי את הדיסק לשמוע ...)

Ma E

New member
גם אני גם אני../images/Emo70.gif

מטרופולין - מטרופולין 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
מדונה, פינק, נטלי אימברוליה, אלניס מוריסט ומלאני סי 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
מטרופולין - איזה עתיד 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
קשה לבחור.. לא יכולה 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... אניגמה 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
ג'ורג מייקל המלך 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
התשובה בגוף השאלה
עברי לידר
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
יש הרבה.. עברי מטרופולין אפרת לא חסר 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? שירים רומנטיים? 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? יש כל כך הרבה.. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? תלוי מתי 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) בטח! 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? שירי מימון
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? עברי לידר - בוא (רמיקס) 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? לא רוקדת במועדונים 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
מטרופולין - מלאכים.. חחח סתם אמממממ משהו שקט או של אפרת או של עברי משהו טוב
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? אפרת גוש בבארבי בכפר סבא 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב? קונה רק ישראלים טובים
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)? שוב מטרופולין - מטרופולין 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? כמה שיותר 22. אתה נרדם עם מוזיקה? לרוב כן 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? ואאאווו המון שקטים 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? זורקת מלח על פצעים אה?:\ המון.. יש לי רשימה שקטה
25.אוהבים מיקסים? תלוי 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? העטיפות של אניגמה מגניבות 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? מרי לו זה טוב! 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? בעד.. 29. ישראלי / לועזי ? ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? אפרת גוש - כמו שזה היה

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifאנוכי

. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו ? spanish song birs -keren ann 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) ? ג'וס סטון, אלישיה קיז, כריסטינה אגילרה (אל תצחקו! היא זמרת מעולה!) איימי לי, בילי הולידיי. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)? אפרת גוֹש
,מיקה קרני, דנה ברגר 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)? ג'ורג'יה - אפרת גוֹש 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... לא אוהבת 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? לא ממש 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)? קורט קוביין 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)? דניאל "אליל מין" קורן, ויוני בלוך 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם? תלוי במצב רוח.... אחד הטובים חייב להיות האנפלגד של נירוונה ואפרת 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? מה שהוא יבקש... 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? three doors dowm - here without you 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? שניהם 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אוריד ישר את הלירקס ואשיר עד אור הבוקר. 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? לא רואה כוכב נולד. כוכב נולד פויה. איכסה. פויה. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם?bowling for soup - baby pne more time 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? לא אוהבת לרקוד. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)? לא יודעת.... 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? אפרת גוֹש במעבדה ירושלים. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב? אני קונה הכל, למה שאני ארצה דיסק שאני לא אוהבת.... 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)? not going anywhere - keren ann 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? 26 22. אתה נרדם עם מוזיקה? לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? אמממממ.... צונזר? 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? אותו שיר ממקודם... זה שצונזר.... 25.אוהבים מיקסים? לא 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? של אין יוטרו של נירוונה 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? יאפ 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? תלוי מי 29. ישראלי / לועזי ? שניהם 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? אותו שיר

למעלה