סליחה

softy

New member
../images/Emo54.gif סליחה ../images/Emo54.gif

הייתי רוצה להתוודות, הייתי רוצה שתדעי גם את, מה שכבר יודעים כמעט כולם, אני בוגד בך! אני בוגד בך בלי סוף. אז סליחה, סליחה שאני בוגד בך, אבל – הכי קל לי, זה להאשים אותך. אבל לא! את בהחלט לא אשמה. הזיונים אתך הם הטובים ביותר שהיו לי אי פעם. יש משהו אחר שבגללו אני בוגד בך, יש משהו שהוא מעבר לכוחי, הגעתי למסקנה, היצר שלי שולט בי! כן, כן, כמה שזה ישמע מוזר, אבל כנראה שיש לו רצון משלו, והוא בכלל לא מתחשב ברצונותיי שלי. כמו החץ במצפן שתמיד מחפש את הצפון, כך גם היצר שלי, תמיד מזדקר, לחפש צפון חדש. הוא חזק ממני, עוקף את המצפון שלי, מזלזל במוסר שעליו חונכתי לא יכול עליו, האמיני לי אישתי, ניסיתי! כל מה שלא עשיתי, זה לא מצליח לי. אז היום אני מבקש ממך סליחה, סליחה על כל הפעמים שהיו וסליחה למפרע על כל הפעמים שעוד יבואו. צום קל לך אישתי. מקלעת שירה.

magy

New member
כל אישה שבוגדים בה

היא אישה חוקית...... גם אם היא לא חוקית......על פי החוק........... היא חוקית בקשר שאליו מחוייבים אליה........... מ´לעשות?????? פעם נשבענו שנהיה רק איתה...........

magy

New member
תיקון= שאליו.....צריך להיות ...שבו

אסור לכתוב כשעצבנים

למה עצבנית מגי??

שאלתי אותו כי התרשמתי מאוד מסיפורו לפני כשבועיים ושם סיפר שיש לו אהובה, ועניין אותי האם נשאר אם אשתו לאחר הארוע הקשה שחוו. גמר חתימה טובה ולהתראות.

אשתך גם קוראת כאן ?????????

כי אם לא ---------- מה התועלת בכתיבה שלך כאן ?????? אולי תגיד לה ב"פנים" וזהו. תגיד לה שאתה ממשיך לבגוד. ניראה מה תגיד. אשמח לשמוע מה אמרה. עבירות שבין אדם לחברו......צריכות להיסגר ביניהם. ביום כיפור צמים כדי לכפר על עבירות בין אדם למקום. ותחשוב על זה.

maxima

New member
היצר שולט............

בנו כשאנו מאפשרים לו יש בכוח כל אחד מאיתנו לגבור על היצר אם הוא באמת רוצה

tamnuna

New member
סופטי../images/Emo110.gif

רק שלא תחשדו בי.....!! מה שהולכת להגיד/לברך את סופטי זה לא מתוך דעות קדומות פמנסיטיות, או חלילה וחס מנקמה...רק מפירגוןןןןןןןןן !!!!! מאד, מאד, מאד מקווה שגם זוגתך מבקשת בזה הרגע סליחה...כל השאר בריא. שיחתמו לכוווווווווווווולם רק טוב ושלא יגמר לנו לעולם.

nutmeg

New member
פרפרזה

הייתי רוצה להתוודות, הייתי רוצה שתדעי גם את, מה שכבר יודעים כמעט כולם, אני מכה בך! אני מכה בך בלי סוף. אז סליחה, סליחה שאני מכה בך, אבל – הכי קל לי, זה להאשים אותך. אבל לא! את בהחלט לא אשמה. חיי אתך הם הטובים ביותר שהיו לי אי פעם. יש משהו אחר שבגללו אני מכה בך, יש משהו שהוא מעבר לכוחי, הגעתי למסקנה, היצר שלי שולט בי! כן, כן, כמה שזה ישמע מוזר, אבל כנראה שיש לו רצון משלו, והוא בכלל לא מתחשב ברצונותיי שלי. כמו החץ במצפן שתמיד מחפש את הצפון, כך גם היצר שלי, תמיד מזדקר, לחפש צפון חדש. הוא חזק ממני, עוקף את המצפון שלי, מזלזל במוסר שעליו חונכתי לא יכול עליו, האמיני לי אישתי, ניסיתי! כל מה שלא עשיתי, זה לא מצליח לי. אז היום אני מבקש ממך סליחה, סליחה על כל הפעמים שהיו וסליחה למפרע על כל הפעמים שעוד יבואו. צום קל לך אישתי. ====================================== פתאום זה די מזעזע, לא?

magy

New member
מזעזע ומציאותי

הולך ביחד......? הביטוי הזה? הולך....... הייתי כותבת במקומה........ "סליחה שאני נשארת איתך......למרות שאני יודעת סליחה שאני פחדנית ולא מסוגלת להשאר בלי מסגרת סליחה שאני פוחדת מירידה דרסטית במצבי הכלכלי אם אשאר לבד סליחה שאין לי אומץ להפסיק להתבזות בכל יום כשאתה חוזר אליי רטוב.....ולהעמיד פנים שאני לא יודעת סליחה שחונכתי שזוגיות , אפילו גרועה.....היא הנורמה סליחה שאני לא מסוגלת להחזיר לך מנה אחת אפיים שתרגיש פעם מה זה להכנס למקום, שכבר היו בו קודם, אחרים סליחה......"

RUTYAN

New member
../images/Emo3.gif או..סליחה שאני מתעלמת במכוון

מבגידותיך כי זה נוח לי... סליחה שאני אפילו מעודדת אותך ללא מילים להמשיך... סליחה שאני נהנית מכל דקה בלעדיך... סליחה שאני מנצלת אותך מתחת לאפך... סליחה שאני מעודדת את רגשי האשמה בך... סליחה על הפחד הגדול שתפסיק לבגוד...ואוו... כי אז... ראשך יתפנה... זמנך בידך...לגלות חלילה מה מעשי בזמן שאתה בוגד... ועוד עם מי?! אתה יודע? אם רק תפסיק עם הבגידות כמה אני מפסידה? הדבק היחיד שמחזיק את נישואינו זה הבגידות שלך! כי בלעדיהן לא היה לי את כל ההטבות מסביב שמתבטאות "בעידוד, תמיכה, אוזן קשבת,"ולא היו לי זרועות לפול עליהן... ואיזה זרועות...חבל על הזמן אפילו בדמיוני אני לא משווה אליך... ועל כל זה סלח לי, בעלי, על שאני כל כך נהנית כשאתה בחברתה ,בלי שום רגשי אשמה ובלי שום יסורי מצפון. כל ראש שנה אני מבקשת מחדש שחלילה לא תפסיק לבגוד. כאמור, חיי נישואינו תלויים בבגידות שלך. סליחה סליחה סליחה.....................ועוד פעם סליחה.. לכל חברי הפורום זה תרחיש שקיים במציאות. לא אצלי!אני לא נבגדת (לפחות לא עד היום) ולא בוגדת
צום קליל ומנקה... רותי

טוסקה

New member
|ככה ייעשה לאיש...

נאמר ב (כ)פורים... אהבתי את התגובה, כל הכבוד, רותי

רותי ../images/Emo110.gif

כבר אמרו לך שהוצאת, לפחות לחלק מאתנו, את המילים מהמקלדת?????

סליחה עלק....../images/Emo31.gif

עשתה לי עור ברווז "הסליחה" שלך. איש, לא מגיע לה שתבייש את רעייתך שחור על גבי פורום. ארץ קטנה, כולם מכירים את כולם, מילא ניפנפת באהובה שלך כמו איזה תרנגול, אבל בקשת הסליחה המתחסדת הזו?? האמת? גם עשרה תרנגולי כפרות לא יוכלו לנקות את העוולה. פחחחחחחח

למעלה