נטוריזם

white star

New member
../images/Emo54.gif נטוריזם

הוא חוזר מחר!!!!!!!!!!! זהו, אחרי שהוצאתי את זה מהמערכת אפשר להמשיך
חבר שלי סיפר לי שבמהלך הטיול שלו, יצא לו להיות 3 ימים בחוף נודיסטים. לדבריו הוא מאוד אוהב את ההרגשה החופשית ולהסתובב ללא צורך בבגדים וכל זה. בלע. כשעשיתי לו קולות של שטיח בעניין, הוא אמר לי שהוא אוהב לעשות את זה ושגם אם הייתי אומר לו שאני לא מרוצה מהעניין הוא היה מגיב ב"זאת הבעיה שלך" וממשיך. העדפתי לא להגיב כי אני גם תראו, לא ממש אמרתי לו "אל תעשה את זה" אבל השמעתי לו מספיק קולות להבין שאני לא מאושר מהעניו. ובאמת, עם כל הכבוד, זה מזה לא מתאים לי שכל מי שנמצא באותו מקום רואה אותו ערום. מישהו פה יכול לסביר לי מה התענוג הגדול בעניין?! גם למען האמת התגובה שלו ממש לא תרמה. כאילו זה נורא שידר לי התנהגות של ילד קטן. עוד כשהוא היה בארץ הוא ידע שאני לא אוהב את הרעיון אבל יכול לחיות איתו ועכשיו עם התגובה הזאת. אולי אני אובר סנסטיב כי לא ראיתי אותו קרוב לחודש, אבל העניין הזה כן מציק לי.

white star

New member
../images/Emo54.gif *אני גם ככה מספיק על קוצים

זה סיום לפסקה הראשונה שתפוז החליט שזהו מספיק לכתוב. בלע, עזרה? רותם

בחוף הנודיסטים כאן בעירי

מאות אנשים נהנים להרגיש את החופש מכל מה שהוא מלאכותי, כולל בגדים נעים להרגיש את הבריזה נושבת על הביצים, את השמש שוזפת את האיבר ואת הישבנים, ואת מי האגם ניתזים על כל הגוף בלי חציצה. אבל האנושות מגוונת, ולא כל אחד חייב לחתום על מנוי לנודיזם. אם זה מפריע לך ואתם זוג, אתם חייבים להגיע להסכמה כלשהי בנושא. זה לא נכון ש"זו הבעיה שלך" - זו בעיה משותפת לשניכם, ואותה שניכם צריכים לפתור ביחד. אחרי ההיעדרות שלו, אולי כדאי שתחכה שהוא יחזור הביתה גם בגוף וגם בנפש (זה עלול לקחת שבוע, נגיד), ואז תעלה את הנושא שוב.

yosef 30

New member
חייה ותן לחיות

היי רותם ראשית אני שמח שבן זוגך חזר ומקווה שהכל טוב אצלכם. כתבת שלא מתאים לך שכל מי שנמצא באותו מקום רואה אותו ערום. למה זה לא מתאים לך
זה חוף של נודיסטים הוא לא הגבר היחיד הערוםשם, סביר להניח שיש גם נשים וכו'. אם נוח לו להרגיש ללא בגדים, שייהנה. אתה יודע בחוף געש - אתה יכול לראות משפחות שלמות יושבות ונהנות מהיותם נודיסטים. האישה בלי חזיה, הגבר ערום - שאר הנשים ובני זוגם חלקם בערום מלא וחלקם לא. בהתחלה הייתי קצת מופתע לראות את הפתיחות הזאת. אני אישית לא יודע אם אני מסוגל, אבל בהחלט למדתי שזה לא כזה נורא. אולי אני אצטרך ללמוד להיות משוחרר יותר - אך הבעלים של הנשים לא בדיוק היה נראה שמשהו מפריע להם וההפך. השאלה אם עוברת לך בראש המחשבה שהוא ערום, מישהו ילדק עליו ושהוא עלול "ללכת בשדות זרים" מזה אתה מפחד, או האם זה הפחד הראשוני שעלה בך. ובמקום להשמיע קולות - פשוט תסביר מה אתה מרגיש ולא מה לאמקובל עליך. זה ייצור ביניכם תקשורת הרבה יותר פתוחה. ברגע שתנסה לומר לו מה מותרומה אסור - אתה תתיקל בהתנגדות בחזרה. אף אחד לא אוהב שמורים לו מה אסור ומה מותר. אני מקווה שהכל הסתדר ביניכם. ו....קח אותו וסעו לחוף עתלית ותהנו ביחד מערום מלא. תחחוה את זה - ואני מקווה שתוכל להנות מזה. שבת שלום יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif כן הכל בסדר עכשיו ../images/Emo13.gif

גם דיברנו על זה, לא ממש הגענו להסכמה אז עזבנו את זה לעכשיו. וזה מפריע לי מהסיבות שמובנות לי - אני לא מוכן שהבן זוג שלי יהיה ערום במקום שרואים אותו, אפילו אם אף אחד לא באמת מתעניין. זה נורא מציק לי הרעיון

yosef 30

New member
אני שמח לשמוע שהכל טוב

היי רותם. לפעמיים לא תמיד מגיעים להסכמה, לא חייבים. מספיק שיודעים איפה זה מפגיש את כל אחד מבני הזוג. ואני מאמין שכל אחד כבר יידע בדיוק איך לעשות ואיך להגיב. אני מבין שהרעיון מציק לך. אך אולי כדאי שתשב עוד קצת עם עצמך ובאמת תנסה להבין מדוע זה מציק לך. מה יש שם שמפריע לך
האם זה נראה לך כמשהו לא מכובד
האם זה מוריד את הערך של בן זוגך בעינייך
האם אתה חושש שהוא ייבקש ממך להיות נודיסט כמוהו
אתה חושב שאתה תוכל ללכת איתו לים ושרק הוא יהיה עירום ואתה לא. האם תרגיש בנוח
שבת שלום בחור
יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif אהם

הייתי משתמש בביטוי "צנעת הפרט" אבל זה מזכיר לי דברים דתיים אז אני אחסוך את זה
אני לא רוצה שתהיה לאף אחד חוץ ממני את האופציה לראות את כולו בעירום (פרט למקרים רפואיים ע"י אנשי מקוצוע כמובן). אני גם חושב שככה כל אדם היה מרגיש לגבי בן\בת זוגתו אה גוטן שעבס
רותם

זו השפעה מוסלמית? ומה עם הפנים שלו?

והזרועות, והחזה שלו? אני לא לועג. אני סקרן לדעת אם מישהו יתקע מבט ברגליים השריריות שלו, גם זה יגרום לך עגמת נפש.

למעלה