מצטרפת^^ האמת שתמיד קראתי פה אבל לומשנה^^ כרגע נמצאת בפרק 61^^ () גין הוא אדיוט. איזאן בכלל.
I I SanGo I New member 14/12/05 #1 ../images/Emo54.gifמצטרפת^^ האמת שתמיד קראתי פה אבל לומשנה^^ כרגע נמצאת בפרק 61^^ ( ) גין הוא אדיוט. איזאן בכלל.
../images/Emo54.gifמצטרפת^^ האמת שתמיד קראתי פה אבל לומשנה^^ כרגע נמצאת בפרק 61^^ ( ) גין הוא אדיוט. איזאן בכלל.
K keep smiling New member 14/12/05 #2 ברוכהבאה..[[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מתקפת חדשים. 0ס אני קיפי. נעים. ^^
ברוכהבאה..[[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מתקפת חדשים. 0ס אני קיפי. נעים. ^^
R RaVeN IYI New member 14/12/05 #4 קודם כל, גין לא אידיוט. :}~ קפיש? רייבן להיות שמח שהעניין ברור 3: ברוכה הבאה או משהו P: ורק בגלל שאת שונאת גין צ'אן.. X3 קבלי תמונע בוחעחעחעחעחעעעעעע :}~ ניא~ P:
קודם כל, גין לא אידיוט. :}~ קפיש? רייבן להיות שמח שהעניין ברור 3: ברוכה הבאה או משהו P: ורק בגלל שאת שונאת גין צ'אן.. X3 קבלי תמונע בוחעחעחעחעחעעעעעע :}~ ניא~ P:
R RaVeN IYI New member 14/12/05 #10 רייבן לא לכתוב לך ביאקויה/רנג'י!!!! ~מוחק קובץ~ ~מרוקן פח~ בוחעחע >.<"~!
D dark max New member 14/12/05 #11 מה?! ../images/Emo11.gif לאלאלא! אני לוקחת אזה חזרה ;; גין הוא בישי עם 'ביי-ביי' סגיד ^_^' ...
R RaVeN IYI New member 14/12/05 #12 X3 בוחעחע that's more like it :}~ קיל צ'אן לא לדאוג 3: רייבן לא מחק שום פיק P: קבלי תמונע סגידע של גין *-* רק כי הוא כזה מדהים ~פאפיאייז~ ניא~ :}~
X3 בוחעחע that's more like it :}~ קיל צ'אן לא לדאוג 3: רייבן לא מחק שום פיק P: קבלי תמונע סגידע של גין *-* רק כי הוא כזה מדהים ~פאפיאייז~ ניא~ :}~
D dark max New member 14/12/05 #15 יש לו עיניים סגידות *_* ../images/Emo11.gif מה דעתך על השיפ ביאקויה/גין/היטסוגאיה?
D dark max New member 14/12/05 #19 כתבי אזה בדרגת R ושלחי לי *_* ../images/Emo11.gif נכון שאת הולכת לכתוב כבר עכשיו, נכון? ^O^
R RaVeN IYI New member 14/12/05 #20 XD לא, כי אמא שלי לידי XDDDDD פלוס אני, לכתוב R?? מפורט?? איך עושים דבר כזה XP
R RaVeN IYI New member 14/12/05 #26 אתן באמת רוצות תיאורי סקס? XX; כיכי.. רייבן יכול לעשות גם את זה! ~מבט נחוש של הונדה טוהרו~