מומלצי השבוע
.

אוקי דוקי

1. אסור זה אסור 2. הוא ואני- ארקדי דוכין 4. משו שעשה לי וכו'-הדוויג והשארית העצבנית זה ה-סרט. 5. היה לי שבוע טוב(-: 6. שום דבר מיוחד 7. אל תשכחו את יופיים, הוא גלוי רק לנו

punk bubbles

New member
../images/Emo192.gif או יה.

מה שיר השבוע שלכם (של שילה): אני מנחה ש"רק לנו" כי שמעתי את הגירסה של הדיסק וזה גרם לי להתגעגע לגירסה הקודמת.
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה): השיר של השבועיים האחרונים שלי הוא "קיץ" של איה כורם.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: לא נתקלתי.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "כמעיין המתגבר". ספר שכל מילה עליו מיותרת. פשוט תקראו. והחלטתי לקנות את הדיסק של קרן אן.
משהו שהרס לכם את השבוע: הייתי חולה בערך 4 ימים עם הרבה הקאות. לא כיף.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין לי שמץ.
מסר לאומה: דונט דרינק אנד דרייב. אנד דונט דו פסיכומטרי.

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של שילה): איזה זהב, אסור זה אסור
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה): רואים רחוק רואים שקוף - הגירסא של מאיר בנאי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק השלישי של אביתר בנאי משהו שהרס לכם את השבוע: התרסקתי ונקעתי את הרגל
משהו אתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שהיא תחזור כבר מהצבא.. מסר לאומה: כשאתם יורדים במדרגות, תעשו את זה לאט.. לעולם לא תדעו מתי תחליקו ותנקעו את הרגל.

Margarita chum

New member
עכשיו תורי!!

מה שיר השבוע שלכם (של שילה): יום שישי, ואיזה זהב. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)תחת אש- פורטיסחרוף, ערפד - המכשפות ... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: תמונה שלי ושל הגר... סתם היה בא לי.. אני השמאלית!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר- "תאונות" של יעל הדיה - הספר הכי בעולם:) משהו שהרס לכם את השבוע: בחור.....
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : הבחור יחזור מפולין
מסר לאומה : בנות הןזונות, בנים עוד יותר!! תהיו צמחונים, שימו קונדום, ותראו איך הכל מסתדר
:)

Margarita chum

New member
יוו איזה בנזונה!!

זה שלח לי ולא הספקתי לכתוב תוכן!!!!!! בובה!!!!!!!!! כפרעל צורתך... אמרת שי, אמרת הכול!!!! מתה עלייך. איזה יופי שאת כאן...

utopia 111

New member
אחלה כינוי יש לך !

זה שיר של אנוק, נכון ? או שאשכרה יש לזה משמעות מעבר לזה ? ו"תאונות" באמת אמור להיות מצוין, חברה טובה מנסה לשכנע אותי לקרוא אותו כבר שנים.

Margarita chum

New member
היי לך.. ../images/Emo113.gif

נעים לי מאוד (חח אני המנוולת)...:) רצתי לחפש אותך בשירשור הכרות בכדי לדעת למי אני עונה ועם מי בכלל אני מדברת, אז ככה, אבי , (לא כתבת בן כמה אתה) אני גרה בהוד השרון ד"א. ולשאלתך, אז כן מרגריטה צו'ם הוא אכן שיר של אנוק, אם תמצא לי את המשמעות שלו אני אשמח מאוד, פשוט סתם יפה בעייני.. אבל בכל זאת אנוק מלכה!!!!! קניתי בחודש שעבר דיסק שלה שנקרא אפדייט עם גרסאות ממש טובות לשירים שלה.

RoyBehar

New member
נו יאללה...

שיר (של שילה) - אל המחט שיר (לא שילה) - פורטיסחרוף - מועדון החולמים / מעצבי דעת הקהל תמונה אין לי סרט מצויין שראיתי - הולך ברדכו (walk the line) המעולה, על חייו של ג'וני קאש משהו שביאס אותי - מכבי ת"א לוקחת עוד גביע מדינה בכדורסל, מס' 36... משהו שעשה לי את השבוע - פורטיסחרוף בסיטי הול שבוע הבא (טוב למעשה זה היום) - נושי פז בהופעה חגיגית בבארבי

למעלה