../images/Emo54.gif מה קרה לה?!
אפתח בוידוי: מעולם לא חיבבתי יתר על המידה את טיילור היז-פורסטר ז"ל, תמיד נרתעתי ממנה, צדקנית יתר, מתחסדת ומסתתרת מאחורי מסכת מלאך. בימים האחרונים נפער חלל של זמן בחיי, הפסיכו' מאחורי, העבודה (אני אופטימי...) לפני. על מנת למלא את המימד רביעי אני
לא מעט וכשאני קם הTV והמחשב משמשים לי כפרטנרים אמינים. אם כך בימים האחרונים השכמתי קום והתעוררתי ב9 בבוקר, הTV נפתחה על ערוץ STARWORLD מכיוון שאני נרדם בעזרתו (כל ערב "חברים" ב1 בלילה, מה יותר טוב מללכת לישון עם חיוך!?). מנגינה נשכחת מעירה אותי, אות הפתיחה של סדרתינו המתבלה. העלילה בה צפיתי הדליקה לי
, העיסוק הוא בשיבתה של שילה (
) לLA והירי בטיילור. לפתע הבנתי שמאותו רגע הסדרה איבדה משהו (את השפיות מישהו אמר?!), היום למשל התחולל הירי, ברוק זינקה על שילה שירתה בטיילור ובקק"ל... הסיפור בוודאי ידוע ונחרש רבות. העניין שרציתי להעלות בדיון הוא הירי ברגל שביצע בראדלי כאשר ביצע את המעשה המדובר. אם נביט בראייה רחבה נבין שמאז הסדרה פשוט תקועה במקומה, וכמה שקשה לי להודות בכך עקב חוסר החיבה שרחשתי לטיילור, אנסה להבהיר את נקודתי בכך שאתמקד בדמות אחת הפעם ונראה לאן העניינים יזרמו... אקח לדוגמא את רידג' (שנוא הפורום בתקופה האחרונה). בתחילה לסדרה היה לה קסם, התרגשות, אולי אף ניתן לומר שזו מן תמימות: הרומן עם קרוליין, הCRUSH של ברוק עליו והמשולש פרח ולבלב. קרוליין התאדתה לה ונכנסה לחיינו טיילור שתחילה הפיחה חיים וניסתה למלא (בהצלחה לא מעטה) את החלל שהותירה קרוליין. ההבדל העיקרי בין שתי הנסיכות הינו : אל קרוליין הצלחתי להקשר, היא נכנסה לליבי וטיילור נותרה איפשהו באזור התוספתן... רידג' התנדנד במשך כעשור בין ברוק לטיילור בעלילות מעניינות למדי, אם כי מופרכות (התרסקות המטוס והבילוי בארמון מלך מרוקו) אך כשהאחרונה מתה הוא נותר דמות אנמית לחלוטין עם עלילות של סנט וחצי: הפסיכולוגית שהגיעה לטפל בו כשטיילור מתה, כמעט חתונה עם ברוק באי מבודד ואז העלילה המייאשת והאפורה בין ניק, רידג' וברוק. את הפרטים אני משער כי כולם מכירים, לא אכביר אך הנקודה המרכזית היא שדמויות המפתח נותרו מאז מות טיילור חסרות עמוד שדרה, שהרי זה הדבר שגורר ניכור וניתוק מצד צופים נאמנים. בראדלי נוקט בגישה הרסנית: הוא מעיף ומעלים דמויות שעד לפני רגע היו מבטיחות וצופים רבים תלו תקוותיהם כי הם ישיבו את הרוח של שנות התשיעים לסדרה(מייסי?!). רידג' מאז אותה התנתקשות הוא אבא בקושי, בעל דחלילי ומעצב רכרוכי. אין ולו דבר אחד שניתן לשים עליו את האצבע ולומר שזו אותה דמות שסביבה העלילה נסובה במשך שנים. נקטתי לפני מספר שנים בשיטה שהועילה לי מעט כדי שאמשיך לצפות בשקיקה כלשהי בסידרה: אינני קורא ספויילרים, אומנם יש מן צפייה אך לרוב אני מתבדה. נדמה שהסדרה מתנהלת באופן הבא: ספינה שבעבר נחשבה כספינת פאר, התנגשה בקרחון ומאז מפליגה ללא רב חובל,תורן נפל על המלחים והיא נחשבת כספינת רפאים שלעיתים נתקלת במשב רוח רענן אך החורים שבמפרשים מונעים ממנה להפליג לימים פתוחים... אשמח מאוד לתגובות והשמעת דעות בנושא הנידון... ואתן ניחוש אחד: היכן ימצאו אותי היום ב4 אחה"צ?
אפתח בוידוי: מעולם לא חיבבתי יתר על המידה את טיילור היז-פורסטר ז"ל, תמיד נרתעתי ממנה, צדקנית יתר, מתחסדת ומסתתרת מאחורי מסכת מלאך. בימים האחרונים נפער חלל של זמן בחיי, הפסיכו' מאחורי, העבודה (אני אופטימי...) לפני. על מנת למלא את המימד רביעי אני