מה קרה לה?!

OZKAR

New member
../images/Emo54.gif מה קרה לה?!

אפתח בוידוי: מעולם לא חיבבתי יתר על המידה את טיילור היז-פורסטר ז"ל, תמיד נרתעתי ממנה, צדקנית יתר, מתחסדת ומסתתרת מאחורי מסכת מלאך. בימים האחרונים נפער חלל של זמן בחיי, הפסיכו' מאחורי, העבודה (אני אופטימי...) לפני. על מנת למלא את המימד רביעי אני
לא מעט וכשאני קם הTV והמחשב משמשים לי כפרטנרים אמינים. אם כך בימים האחרונים השכמתי קום והתעוררתי ב9 בבוקר, הTV נפתחה על ערוץ STARWORLD מכיוון שאני נרדם בעזרתו (כל ערב "חברים" ב1 בלילה, מה יותר טוב מללכת לישון עם חיוך!?). מנגינה נשכחת מעירה אותי, אות הפתיחה של סדרתינו המתבלה. העלילה בה צפיתי הדליקה לי
, העיסוק הוא בשיבתה של שילה (
) לLA והירי בטיילור. לפתע הבנתי שמאותו רגע הסדרה איבדה משהו (את השפיות מישהו אמר?!), היום למשל התחולל הירי, ברוק זינקה על שילה שירתה בטיילור ובקק"ל... הסיפור בוודאי ידוע ונחרש רבות. העניין שרציתי להעלות בדיון הוא הירי ברגל שביצע בראדלי כאשר ביצע את המעשה המדובר. אם נביט בראייה רחבה נבין שמאז הסדרה פשוט תקועה במקומה, וכמה שקשה לי להודות בכך עקב חוסר החיבה שרחשתי לטיילור, אנסה להבהיר את נקודתי בכך שאתמקד בדמות אחת הפעם ונראה לאן העניינים יזרמו... אקח לדוגמא את רידג' (שנוא הפורום בתקופה האחרונה). בתחילה לסדרה היה לה קסם, התרגשות, אולי אף ניתן לומר שזו מן תמימות: הרומן עם קרוליין, הCRUSH של ברוק עליו והמשולש פרח ולבלב. קרוליין התאדתה לה ונכנסה לחיינו טיילור שתחילה הפיחה חיים וניסתה למלא (בהצלחה לא מעטה) את החלל שהותירה קרוליין. ההבדל העיקרי בין שתי הנסיכות הינו : אל קרוליין הצלחתי להקשר, היא נכנסה לליבי וטיילור נותרה איפשהו באזור התוספתן... רידג' התנדנד במשך כעשור בין ברוק לטיילור בעלילות מעניינות למדי, אם כי מופרכות (התרסקות המטוס והבילוי בארמון מלך מרוקו) אך כשהאחרונה מתה הוא נותר דמות אנמית לחלוטין עם עלילות של סנט וחצי: הפסיכולוגית שהגיעה לטפל בו כשטיילור מתה, כמעט חתונה עם ברוק באי מבודד ואז העלילה המייאשת והאפורה בין ניק, רידג' וברוק. את הפרטים אני משער כי כולם מכירים, לא אכביר אך הנקודה המרכזית היא שדמויות המפתח נותרו מאז מות טיילור חסרות עמוד שדרה, שהרי זה הדבר שגורר ניכור וניתוק מצד צופים נאמנים. בראדלי נוקט בגישה הרסנית: הוא מעיף ומעלים דמויות שעד לפני רגע היו מבטיחות וצופים רבים תלו תקוותיהם כי הם ישיבו את הרוח של שנות התשיעים לסדרה(מייסי?!). רידג' מאז אותה התנתקשות הוא אבא בקושי, בעל דחלילי ומעצב רכרוכי. אין ולו דבר אחד שניתן לשים עליו את האצבע ולומר שזו אותה דמות שסביבה העלילה נסובה במשך שנים. נקטתי לפני מספר שנים בשיטה שהועילה לי מעט כדי שאמשיך לצפות בשקיקה כלשהי בסידרה: אינני קורא ספויילרים, אומנם יש מן צפייה אך לרוב אני מתבדה. נדמה שהסדרה מתנהלת באופן הבא: ספינה שבעבר נחשבה כספינת פאר, התנגשה בקרחון ומאז מפליגה ללא רב חובל,תורן נפל על המלחים והיא נחשבת כספינת רפאים שלעיתים נתקלת במשב רוח רענן אך החורים שבמפרשים מונעים ממנה להפליג לימים פתוחים... אשמח מאוד לתגובות והשמעת דעות בנושא הנידון... ואתן ניחוש אחד: היכן ימצאו אותי היום ב4 אחה"צ?

girlontop

New member
אני רואה שהיום כולם כותבים מאמרים

איזה כיף
כתבתי ביקורת די דומה בזמנו (ע"ע לינק מצורף) ובזמן האחרון אני גם מרגישה שעם טיילור אבד משהו חיוני בסדרה (לא הייתי מעריצת טיילור אך גם לא שנאתי אותה). בדבר אחד קלעת בול להרגשה שלי במשך כל השנים: "אל קרוליין הצלחתי להקשר, היא נכנסה לליבי וטיילור נותרה איפשהו באזור התוספתן...". אני יודעת שטיילור הובאה כתחליף למשבצת של קרוליין, אבל אף פעם לא היה לי קליק איתה. היו תקופות שחיבבתי אותה, אבל אף פעם לא עודדתי אותה בטירוף. אני חושבת שאני (ואתה) בין הבודדים שלא צלחו את המעבר הזה מעולם. היום אין קסם, אין רומנטיקה, אין נשמה, אלא רק סיפורים מוזרים ומטופשים. אני בכלל לא בטוחה שחזרה של טיילור לסדרה תתקן את כל הנ"ל, אבל משהו צריך להיעשות ומהר. ההתדרדרות לא נפסקת.

S c a r l e t t

New member
האזכרה של טיילור היום ולא סיפרו לי?

מה קרה שכולכם נזכרתם בה היום? זהו? הקש ששבר את גב הגמל? הסדרה הגיעה לתהום? האמת היא שאני תמיד אמרתי שמאז שטיילור עזבה, ובעצם כבר קצת לפני, הסדרה איבדה את הקסם שלה, זה כבר לא היה אותו הדבר... אני בניגוד אליכם (מן הסתם) דווקא כן התחברתי לטיילור, אבל בעיקר כי לא ישר ראיתי אותה כתחליף לקרוליין. את קרוליין אהבתי מאוד, מההתחלה, וכשהיא מתה ראיתי את ברוק כתחליף שלה ואת טיילור כמישהי שבאה לסייע לרידג' ולעזור לו להתגבר, וכדרך אגב נרקמה בינהם מערכת יחסים. היא תמיד נראתה לי מתאימה יותר לרידג'. אבל עובדה היא שגם אנשים שלא נקשרו ואפילו לא אהבו בכלל את טיילור מתגעגעים אליה מעידה על משהו. לדעתי זאת היתה אחת מהטעויות הגדולות ביותר שבראט היה יכול לעשות וספק אם הוא יוכל לתקן אותה, גם אם ירצה...

238

New member
מצטערת לשבור את הקונצנזוס../images/Emo4.gif

בס"ד אבל אני ממש שמחתי כשהעיפו את טיילור. לא בגלל כל המשולש של טיילור-רידג' -ברוק,אלא בגלל שחוץ מלהיות יפיפיה,טיילור היתה דמות משעממת נורא.לא היו לה חיים משל עצמה,העלילות שלה תמיד סבבו סביב רידג', ובנוסף לכל היא היתה כזו מתחסדת וצדקנית שפשוט הרגיז לראות אותה. אם אני רוצה לראות את אמא תרזה,אני לא אבחר לצפות ביפים והאמיצים,אלא אעביר לערוץ הולמרק. ברוך שפטרנו.

girlontop

New member
אפשר להגיד הרבה דברים על טיילור

אבל לפחות היא לא בכתה יומם וליל וריחמה על עצמה כל הזמן. זה עוד יותר עצוב מלהיות מתחסדת וצדיקה.

לינה18

New member
לטלי-אבל רק שניה, האם היתה לה

בכלל סיבה לבכות ולרחם על עצמה? היא היתה מאושרת מדיי רוב הזמן!(לפחות בתקופה האחרונה, כי לא ראיתי די הרבה).

S c a r l e t t

New member
בתקופה האחרונה..

אבל חוץ מזה היו הרבה פעמים שהיו קטעים בין רידג' לברוק שהיא היתה יכולה לעשות סצינות קנאה מפה ועד הודעה חדשה אבל היא הגיבה בצורה שקולה והגיונית יותר ולא היתה עסוקה ברחמים עצמיים

sashkashurik

New member
איזה כיף לך! -

יש לך זמן גם לישון, גם להיות במחשב וגם לראות טלויזיה!!!

למעלה