כאב

white star

New member
../images/Emo54.gif כאב

אני עכשיו יושב מול המחשב בעבודה והראש מתפוצץ לי. אולי זה כי ישנתי כל הלילה שעתיים מקסימום, כי הכאב אחרי הריב איתך לא נתן לי מנוח. אולי זה כי עדיין כל כך כואב לי, שאני יודע שפגעתי בך ואולי אתה חושב על האם להמשיך להיות ביחד כשאתמול קראתי את מה שרשמת בפייסבוק, שאתה חושב על העתיד, הרגשתי שכל הלב שלי מתמלא מחטים, בכל מקום פנוי. נכון, אני לא הייתי בסדר אם הייתי יודע לשלוט על הפה שלי היו לי חיים הרבה יותר קלים וואו, הכאבתי לך אם דפקת יציאה כזאת. אתה לא מאלה שמחפשים דרמות. אתה הדבר הכי טוב שקרה לי, ואני עכשיו פוחד מהעתיד לראות האם זה רק ייגמר כריב, או שיותר. אם הייתי מריה קארי, הייתי מקבל את ההשראה לכתיבת witout you אוף אוף אוף אתה כל כך חסר לי ואני יודע שרק ניפגש בעוד יומיים כדי לדבר. אין לי כוח להיות בעבודה, אני סופר את הדקות להגיע הביתה כדי שאולי אני אוכל להירדם ולהשלים שעות שינה שכמה שעות אני לא אחשוב עליך ולא יכאב לי לחשוב שפגעתי בך אוף

yosef 30

New member
רותם ידידי ../images/Emo24.gif

ידידי הייקר. אני כלכך מבין אותך ואת הקושי שלך לתפקד בעבודה, כשהראש נמצא במקום אחר והוא רוצה להתפוצץ. מדוע זה שהבן זוג שלך רשם שהוא חושב על עתיד הפץ אצלך משהו
האם הוא התכוון על העתיד שלכם
לפעמיים אנחנו עושים חטא בדברינו, מילים קשה לקחת אותם בחזרה, הן נשארות לא מעט זמן. אני מתאר לעצמי שלא קל להבין שפגעת בבן זוג שלך, אני לא חושב שזה מה שאתה באמת רצית לעשות לפגוע במישהו שאתה כלכך אוהב. אך לפעמיים אנחנו עושים את אותה טעות השאלה שאולי הוא יוכל לשאול ואולי גם כדאי לך לשאול את עצמך. מה אתה לומד על כך על עצמך
מה אתה אמור לעשות בכדי שמצב כזה לא יחזור על עצמו, לטובתך האישית בלבד
אני מאחל לך ולו לשניכם - שתפגשו, תדברו, תנסו להבין אחד את השני. ותמשיכו הלאה - עם הרבה אהבה, עם עוד הכרות אחד של השני. ושהאהבה שלכם תמשיך לפרוח אלעל. אני שולח לך מכאן חיבוק ענק
אני יוד שהוא לא כמו של אהובך. ומקווה שזה ייתן לך כוח ליומייים הבאים. בהצלחה ידידי הייקר
באהבה גדולה יוסף. תהיה חזק למענך ולמען הזוגיות שלכם. האמן שהכל ייסתדר. אמן

למעלה