יש לי שאלה

../images/Emo54.gifיש לי שאלה

איזה סרטים טובים יש להומואים\על הומואים? וגם איפה יש להשיג אותם כי כשהייתי עם 'חתול' בבלוק בסטר וחיפשנו סרט מסויים לא היה להם...

S h a m i

New member
חסכת לי לקרוא לעודד...

אבל בכל זאת יש חידושים...
עודד

InnerKid

New member
יש באוזן השלישית מדף "ורוד"

אפשר להסתכל גם שם... וכשאתה אומר סרטים על הומואים - למה הכוונה? איזה סרט מסויים חיפשת? וכמובן שיש את הסרט המצויין "לפני שהלילה יורד" על סיפורו של הסופר והמשורר ההומוסקסואל הקובני ריינלדו ארנס ואת "בנים אינם בוכים" על הסיפור העצוב והטרגי של ברנדון טינה ויש את "כומר", "נשיקת אשת העכביש", "פרסיליה מלכת המדבר", "מופע האימים של רוקי", "סיפור אהבה בשלושה פרקים" וכמובן גם את הסרטים של עמוס גוטמן - "בר 51", "נגוע" ו"נגוע קצר", "חסד מופלא"
וצפייה מהנה מאור

Cote dOr

New member
סרט שלא הוזכר עדיין

וחבל, הוא הסרט "חדרי שינה" (bedrooms and hallways) בבימויה של זאתי מגו פיש. זה אחד מסרטי החביבים, ובכל פעם מחדש גורם לי לחוש טוב. יש בו גם קאסט שיבדל לחיים ארוכים (תסלחו שאני לא זוכר שמות), שכולל את מיצי מפרסילה, אחד מהקאסט המשובח עד מאוד של גוסטפורד פארק, ההוא עם הקלטות וידאו מאריינספוטינג, ועוד אוסף של שחקנים שכרגע אני לא זוכר איפה עוד ראיתי אותם. יש לסרט זה מקום כבוד בספרית סרטי ה"אני רוצה להרגיש טוב, ומהר".

עודד א

New member
הנני כאן...

מעבר למה שכתוב במאמרי פורום גאווה... 1. המדפים של האוזן השלישית אכן ראויים לצפייה. 2. "משהו יפה", "משהו יפה", "משהו יפה", "משהו יפה", "משהו יפה"!!!!! שווה! גמר חתימה טובה!

odedee

New member
ועוד אחד מומלץ

יש סרט איטלקי בשם Fate ignoranti ששודר ב-YES מספר פעמים תחת השם "פיות נבערות". ניתן לרכישה גם ב-DVD באמזון וכו', תחת השמות "Ignorant fairies" או "His secret life". העלילה מספרת על אשה שבעלה נהרג בתאונה אחרי שנות נישואין רבות. היא מגלה שללבעלה היו חיים שלמים אחרים שלא הכירה - היה לו אהוב במשך שבע שנים. היא פוגשת את הבחור ונוצר ביניהם קשר רגשי מיוחד. אני אישית מת על הסרט הזה. וסליחה על התגובה הדי מאוחרת, אבל היינו בנופש שבוע.

למעלה