חזרה הביתה

Jen74

New member
../images/Emo54.gifחזרה הביתה

ביום ראשון בבוקר, שבוע לאחר שיצאה מהבית ונעלמה, נמצאה פוג בת השנה על ידי הבת הקטנה שלי כשהייתה בדרך לבית הספר. הבת שלי צלצלה באינטרקום ואמרה שפוג נמצאת בחניית הבניין מתחת לאחת המכוניות החונות. מיד ירדתי עם המנשא ואיך שראיתי אותה קראתי לה. היא הגיבה מיד בחיוב וניגשה אליי. בשבוע אחד רזתה המון, צרודה מאוד, ניכר עליה שעבר עליה שבוע קשה למרות שלא מצאתי שום פציעות. יש לה פצע אחד באזור העורף שהיה לה עוד כשהייתה בבית ועכשיו הוא התייבש והיא לא נותנת לי לגעת בו, לנסות לנקות לה אותו. כבר שלושה ימים שהיא שוב בבית והיא מסריחה, כנראה מפחי זבל. אני מתה עליה אבל לא מסוגלת להתלטף איתה כמו לפני שברחה. היא ממש מסריחה. ניסיתי כל מיני דברים כמו ממחטות לחות, להשפריץ עליה קצת מים עם סבון. היא כל הזמן מתנקה ובכל זאת עדיין מסריחה. בסך הכל היא חזרה הביתה לעניינים. אוכלת, שותה, עושה צרכים בארגז שלה. כאילו לא הלכה אף פעם. היא משחקת וצדה ומשמש הכלבה שלנו שומרת עליה כל הזמן. מסתובבת סביבה ומרחרחת אותה. ברגעים הראשונים שפוג חזרה הביתה משמש רחרחה אותה כדי לנסות להבין מי זה ומה זה. אחרי כמה רגעים היה ברור לי שמשמש מזהה את פוג ונראה היה שהיא בודקת שהכל בסדר עם החברה הותיקה שלה.

למעלה