וורוד

../images/Emo54.gifוורוד ../images/Emo99.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות? [URL='http://']נכון וורוד זה בשיק[/URL]

0mroosh

New member
../images/Emo42.gifהיסטוריה זה חרא! ../images/Emo46.gif

בכללי... 1.שיר אהוב?"כשזה עמוק"-קורין אלאל. 2.סרט אהוב?"סינמה פרדיסו"-ג'וזפה טורנטורה. 3.משקה אהוב?שוקו
! 4.מאכל אהוב?פיצה. 5.תוכנית אהובה?חברים/עמוק באדמה. 6.מקצוע אהוב?קולנוע. 7.חיה אהובה?סמור. 8.ערוץ אהוב?TCM 9.ספר אהוב?הנסיך הקטן. 10.יום אהוב?שלישי. 11.מקצוע אהוב?שוב? קולנוע. 12.מקצוע שנוא?היסטוריה... בעע! 13.לאיזה כיתה אתה עולה?יא'. 14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה?כן. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?עכשיו. 2.קנית משהו?אתמול. 3.שתית?שוקו? תמיד. 4.בכית?אתמול. 5.צחקת?כל הזמן. 6.הסתפרת?לפני חודשיים.. 0_o 7.התקלחת?הבוקר. 8.חיבקת/נישקת מישהו?יום ראשון.. 9.טסת?לפני שנה ומשהו. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?אתמול. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?"השיבה". 2.השיר האחרון?X&Y 3.הספר האחרון?"הסרטים בחיי"-פרנסואה טריפו. 4.הדיסק האחרון?X&Y -coldplay 5.התוכנית האחרונה?לא זוכר.. 6.המבחן האחרון?בגרות בלשון. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?|ברק| 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?רננה מרמלשטיין. 9.שעיצבן אותך?אמא. 10.שגרם לך לחייך?|ברק| אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?0mroosh 2.באס''ק?0mer [מקורי משהו..] 3.מצב נוכחי?פות עם פסטרמה. 4.יש לך סקייפ? מה;!? 5.מצלצת אינטרנט יש?לא. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?רננה. 7 .פורום אהוב?"תסריטאות וקולנוע". 8.פורום שנוא?
לא משנה.. 9.הפורום שלי?"תסריטאות וקולנוע","סרטים","קולדפליי". 10.מנהל פורום?\= 11.הבלוג שלי?אין. 12.קומונה אהובה?=\ 13.שנואה?=\ 14.החברים שלי בפורום הזה?עדי וברק. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?קורין אלאל! ה' ירחם..מתי זה יקרה?! זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו!!!!! 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה 6.טלפון או פלאפון?טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 8.לילה או יום?יום 9.חושך או אור?אור 10.טיול בארץ או בחו"ל?בארץ!! 11.ים או ברכה?מי זאת ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?לשון! 15.מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה. ורוד זה הכי הכי! |ורוד|

Kettercat

New member
יאללה, תורי!

בכללי... 1.שיר אהוב? Why Does It Always Rain On Me של טראביס, "הכעס" של רוקפור 2.סרט אהוב? טריינספוטינג 3.משקה אהוב? קולה 4.מאכל אהוב? כמה שזה נשמע מטומטם... "סלט ארומה"
5.תוכנית אהובה? EastEnders, עמוק באדמה 6.מקצוע אהוב? עיצוב גרפי 7.חיה אהובה? חתול 8.ערוץ אהוב? MTV2, 24 9.ספר אהוב? ברגעים אלו, "מלאכים ושדים" של דן בראון, מצויין
10.יום אהוב? חמישי בערב - סופ"ש מתחיל!! 11.מקצוע אהוב? זה לא היה כבר?
12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? אני את הביצפר כבר סיימתי ממזמן
14.מאוהב/ת? נכון לעכשיו, דלוקה
(רק נפגשנו אתמול!) 15.יש חבר/ה? אין מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעה נשנשתי משהו... 2.קנית משהו? אתמול בבוקר, קניתי קולה 3.שתית? לפני חצי שעה 4.בכית? לא זוכרת... 5.צחקת? לפני כמה דקות בטלפון 6.הסתפרת? הייתי אמורה היום בבוקר אבל לא התעוררתי בזמן
7.התקלחת? אתמול בלילה 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? לפני שנה וחצי 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? ממש ממזמן... הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? חלק מ"יומן נעורים" 2.השיר האחרון? Electra - Till Tomorrow 3.הספר האחרון? "מלאכים ושדים" / דן בראון 4.הדיסק האחרון? אביתר בנאי הראשון
5.התוכנית האחרונה? "סיינפלד" 6.המבחן האחרון? לפני שנה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דור 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? מני 9.שעיצבן אותך? אבא שלי הקרצייה
הוא מעצבן אותי בכוונה 10.שגרם לך לחייך? סיון אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? כן, אבל לא מעניין המותגים אלא רק אם זה מוצא חן בעיניי 2.איזה מותגים אתה קונה? שוב, מה שמוצא חן בעיניי, השם לא מזיז לי 3.אתה בכלל אוהב מותגים? כנ"ל 4.בילבונג אתה אוהב? למען האמת לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חס וחסה 6.מותגים זה מאגניב? זה מטומטם 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? יותר אוהבת את קסטרו 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? D&G וכד', אלו שגובים 3000 ש"ח לזוג גרביים... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? יותר מדי
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "יש לי סיכוי?" 2.באס''ק? אין 3.מצב נוכחי? Online 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? יש, לא משתמשת 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? החברים 7 .פורום אהוב? כל מיני 8.פורום שנוא? כל אלו שאני לא רושמת בהם, אני מניחה... 9.הפורום שלי? אין 10.מנהל פורום? אה? 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? לא משתמשת כמעט בקומונות 13.שנואה? - 14.החברים שלי בפורום הזה? *grouphug* כל מי שאוהב את אביתר הוא חבר מבחינתי
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? מוסיקה בריטית זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? תלוי במצב רוח 3.חם או קר? לא זה ולא זה... 4.חולצה או גופיה? בדר"כ חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? לא זה ולא זה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? כנ"ל 13.מחשב רגיל או נייד? שניהם
14.פיסיקה או לשון? איכסה! 15.מתמטיקה או אזרחות? פיכסה!

OniOn Of a dOwn

New member
ציירי לך ../images/Emo69.gif הממממ

בכללי... 1.שיר אהוב? לא יודע 2.סרט אהוב? מלך האריות
3.משקה אהוב? שוקו נחשב? 4.מאכל אהוב? קובהההההה
5.תוכנית אהובה? לא יודע 6.מקצוע אהוב? היסטוריה 7.חיה אהובה? חמוס, או כלב 8.ערוץ אהוב? 3 9.ספר אהוב? הסיפור שאינו נגמר 10.יום אהוב? ראשון 11.מקצוע אהוב?
אבל היה
12.מקצוע שנוא? פיזי|קקה| 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יב 14.מאוהב/ת? שיהיה 15.יש חבר/ה? נייט מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אצל סבתא, צהריים 2.קנית משהו? לוזוכר
3.שתית? עכשיו *שותה*
4.בכית? מזמן.. 5.צחקת? לא מזמן
6.הסתפרת? חודש +-, נוטה ל+
7.התקלחת? לפני הבגרות באזרחות
8.חיבקת/נישקת מישהו? המממ... לויודע 9.טסת? NEVER
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אעע... לאמא כשסבא נפטר
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? לוזוכר 2.השיר האחרון? משו של ביטלס... אוף לא זוכר... קיצר האוסף האדום
3.הספר האחרון? האמן ומרגרטה *בתהליכים* 4.הדיסק האחרון? אביתר בנאי החדש [ אין כסף, צריך לחסוך לחופש
] 5.התוכנית האחרונה? חברים אתמול ערוץ 2 6.המבחן האחרון? אזרחות, אחרון חביב יש לציין
7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עדי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? שיר 9.שעיצבן אותך? אחי
10.שגרם לך לחייך? אבא אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? המממ תלוי במחיר 2.איזה מותגים אתה קונה? קסטרומן אם בכלל 3.אתה בכלל אוהב מותגים?
4.בילבונג אתה אוהב?
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא הבנתי, מי שלובש מותגים הוא המאגניב או מי שלא לובש מותגים?
6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו, מה נסגר עם השאלון?
8.בילבונג או קרוקר? אני לא יודע מה זה בילבונג אבל בטוח שזה עדיף על קרוקר. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? קרוקר
10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 250 נראהלי... ג'ינס... טוב, התייאשתי ביי ושבת שלום

evib

New member
אני מתה על השאלונים האלה...

בכללי... 1.שיר אהוב? תמיד כמעט- מאיר בנאי 2.סרט אהוב? החוש השישי 3.משקה אהוב? סמירנוף אייס 4.מאכל אהוב? פסטה לסוגיה השונים 5.תוכנית אהובה? סיינפלד וחברים 6.מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 7.חיה אהובה? בילי (הכלב המדהים שלי) וגרפילד...
8.ערוץ אהוב? 701 (הערוצי רדיו ביס)
9.ספר אהוב? "הילד הזה הוא אני" של יהודה אטלס
10.יום אהוב? שישבת
11.מקצוע אהוב? פסיכולוגיה (יש לי דזאוו) 12.מקצוע שנוא? פיזיולוגיה (שלא תדעו מצרות...)
13.לאיזה כיתה אתה עולה? ב' (של האוניברסיטה...) 14.מאוהב/ת? בעצמי בעיקר...
15.יש חבר/ה? לא...
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני 3 שעות בערך... [וואי, כל הכבוד לי החזקתי הרבה זמן... רגע, אני חייבת לנשנש משהו...
] 2.קנית משהו? הבוקר
3.שתית? אם קפה נחשב אז עכשיו... 4.בכית? עכשיו... (שמעתי את מיה דגן שרה את אהובתי של משינה)
5.צחקת? לפני כמה דקות (עדיין מיה דגן...)
6.הסתפרת? במרץ... אבל לקחתי את בילי היום בצהריים להסתפר...
[נ.ב: בילי שלי הרבה הרבה יותר יפה ומתוק וחמוד ומאמי ושות' וכו' וכדומה וכיוצא באלה ו... טוב די!] 7.התקלחת? אחרי התספורת של בילי... 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? לפני יותר מדי זמן... עוד מעט חופש גדול [3 חודשים] ונתקן את זה...
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? כשאני מדברת אל הדיסקים שלי זה נחשב??? לא סתם, אממ אני חושבת שאתמול... הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? סרט מפחיד על איזה 2 ילדים שטבחו בערך את כל הבי"ס שלהם... (אתמול בלילה ביס...) 2.השיר האחרון? יום- מאיר בנאי 3.הספר האחרון? הרדוף לבן (כן, יש גם ספר...) 4.הדיסק האחרון? שקניתי? אפרת גוש ששמעתי? מנגינת הנדודים (שוב מאיר בנאי...) 5.התוכנית האחרונה? חברים 6.המבחן האחרון? פסיכולוגיה חברתית (לא מדברים על זה...) 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? נראה לי שעומר 9.שעיצבן אותך? רותם
10.שגרם לך לחייך? מיה דגן נחשב? לא סתם... שי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? בד"כ לא 2.איזה מותגים אתה קונה? בעיקר בבגדים 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא... 4.בילבונג אתה אוהב? מה זה? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא דיברנו על זה כבר? 6.מותגים זה מאגניב? טוב די...
7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? בוניטה
8.בילבונג או קרוקר? אין לי מושג... 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? כל דבר שעולה כמו שהוא עולה בגלל השם שלו... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? נראה לי ש-200 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? אין לי 2.באס''ק? דינדין 3.מצב נוכחי? רווקה? אונשואה לבילי... תבחרו לבד... 4.יש לך סקייפ? כן, מעולם לא באמת נגעתי בזה אבל יש לי... 5.מצלצת אינטרנט יש? לא... אבל יש מיקרופון... 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? בן וענבל 7.פורום אהוב? זה הפורום היחיד שאני נמצאת בו... 8.פורום שנוא? ההייד פארק האלה או איך שלא קוראים להם...
9.הפורום שלי? שלי? סיוון אפשר להשאיל לצורך השאלה? 10.מנהל פורום? שוב, סיוון אפשר לגנוב לך את התפקיד לצורך השאלון? 11.הבלוג שלי? אין לי... 12.קומונה אהובה? ממש לא מדבר אלי כל הדברים האלה... 13.שנואה? עדיין לא מדבר אלי... סורי. 14.החברים שלי בפורום הזה? אממ כולם מקסימים אבל אני מדברת בעיקר עם עומר... ועונה לכולם... 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?!!!מאיר בנאי!!! [לא יפה לקפח ככה את האח הגדול] זה או זה.... 1.שוקו או קפה? תלוי במצב רוח, במזג האוויר ובסיטואציה בעיקר... אבל בד"כ קפה...
2.שמש או ירח? ירח..[
בים לעזור] 3.חם או קר? קר
4.חולצה או גופיה? גופייה 5.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה
6.טלפון או פלאפון? פלאפון
7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון... 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? ביום רק בריכה בערב/לילה רק ים... 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד? נייד יותר יפה... לי יש רגיל כי הוא יותר נוח 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה ‏נכון וורוד זה בשיק?אני יותר בקטע של כחול... שבת שלום לכולם...

0mroosh

New member
יאמי!

ראית את "אלפנט"/"באולינג לקולומביין" ככל הנראה.

MikeY fReAk

New member
לא שמישו יקרא את זה:p../images/Emo79.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? נו באמת..יש כ"כ הרבה:\ 2.סרט אהוב? באטמן מתחיל, נערף:p 3.משקה אהוב? ויטמינצ'יק לימון
4.מאכל אהוב? צ'יפססס
5.תוכנית אהובה? סקראבס [שיט, שכחתי שיש היום:\] 6.מקצוע אהוב? ספרות 7.חיה אהובה? חתולימ. 8.ערוץ אהוב? 2,למרות ש10 מתחיל להשתפר. 9.ספר אהוב? אי אפשר לבחור אחד. צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, ילדת הגבעות, מישהו לרוץ איתו, המשחק של אנדר 10.יום אהוב? אין כזה. 11.מקצוע אהוב? ע"ע שאלה 6.. 12.מקצוע שנוא? מקצועות קודש:\ 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט'. 14.מאוהב/ת? :$ 15.יש חבר/ה? נופ. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעה בערך.. 2.קנית משהו? אמממ קניתי קרפ-פיצה בהנריס:p 3.שתית? הרגע 4.בכית? אמממ..ב19 5.צחקת? היום:] 6.הסתפרת?08.09.04 7.התקלחת? 600 לפנה"ס.^^ 8.חיבקת/נישקת מישהו? אמממ היום בבוקר:O [הבוקר שלי התחיל מ15:07
] 9.טסת? וואי בחופש הגדול שנה שעברה:] 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לדורונוש אני חושבת:) הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מלחמת הכוכבים אימת הפנטום 2.השיר האחרון? אמממממממ קאנטרי ג'ו..משינה:] 3.הספר האחרון? מלאכים ושדים 4.הדיסק האחרון? עומד על נייר
5.התוכנית האחרונה? אמממ הזה של הספרים אתמול 6.המבחן האחרון? מדעים [97! והמבחן שלפני זה 96:] 100 בתעודה
] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ אבא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? רוני:] 9.שעיצבן אותך? אמממ מישו בנט:X 10.שגרם לך לחייך? העובדה שמחר יהיה לי יום מאושר מאוד
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא ממש 2.איזה מותגים אתה קונה? פעם קניתי קצת בFOX אבל כבר מזמן לא. כל הארון שלי בערך זה תמנון. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? תלוי 4.בילבונג אתה אוהב? ? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? NOT 6.מותגים זה מאגניב? לא ממש 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אפעם לא קניתי שם. 8.בילבונג או קרוקר? ?? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לאדעת 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לאדעת נו!! אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? הכינוי המקורי שלי זה "(*)חברים של דנה אומרים שדנה השתגעה:-*", אבל עכשיו זה "אנשים מופתעים - זה לא יכול להיות!:O {לזכור..ה6.7!}" 2.באס''ק? לא אומרת:X 3.מצב נוכחי? אונליין?:p 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? פעם השתמשתי בוידיאו כוובקאם אבל כבר הרבה זמן זה לא עובד. וזה גם היה מהמחשב של אחשלי, במחשב שלי אין כרטיס וידיאו.. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם האנשים שאני הכי אוהבת:) 7 .פורום אהוב? משינה:) 8.פורום שנוא? :O 9.הפורום שלי? אין 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? יש, אבל אני בקושי כותבת בו:X 12.קומונה אהובה? הקומונע שלי:p למרות שהיא יבשה יותר מהמדבר ב70 מעלות 13.שנואה? אין.. 14.החברים שלי בפורום הזה? אני לא כ"כ מכירה אתכם:( 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? וואי לודעת זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו!! 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישוןןן [ישנתי היום עד 3^^] 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד? נייד [כמו שלי^^ יאמי] 14.פיסיקה או לשון? לא לומדת לא את זה ולא את זה.. 15.מתמטיקה או אזרחות? מ"מ [לא לומדת אזרחות..]

ח ל ו ן

New member
ממ

בכללי... 1.שיר אהוב? "יש לי סיכוי" 2.סרט אהוב? "האסונות של נינה" או "צ'יטי צ'יטי בנג בנג" 3.משקה אהוב? קפה (3 שבועות גמילה כבר!!) 4.מאכל אהוב? שוקולד על כל גווניו 5.תוכנית אהובה? כרגע "איש משפחה" 6.מקצוע אהוב? ספרות 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? yes+ וyes דוקו 9.ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון/ המוות והפינגווין/הנסיך הקטן 10.יום אהוב? שני 11.מקצוע אהוב? שאלתם כבר 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יב 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? היום ב3 2.קנית משהו? היום, דיסק של מטרופולין 3.שתית? פורים 4.בכית? לפני כמה חודשים באזכרה 5.צחקת? היום מתישהו 6.הסתפרת? שבועיים 7.התקלחת? הרגע 8.חיבקת/נישקת מישהו? הבוקר 9.טסת? אוקטובר 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? שלשום הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?לעולם אל תשחקו עם זרים (זה גדול!אחת מפסגות הקולנוע) 2.השיר האחרון? "לישון בלי לחלום"/מטרופולין 3.הספר האחרון?האדם מחפש משמעות 4.הדיסק האחרון?מטרופולין 5.התוכנית האחרונה?השיר שלנו 6.המבחן האחרון?מתכונת בהסטוריה ביום ראשון 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכר 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?לא זוכר 9.שעיצבן אותך?לקוחה מטומטמת!!!!! 10.שגרם לך לחייך?לא זוכר אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?ZIP זה מותג? 2.איזה מותגים אתה קונה? זיפ ופוקס- זה הכי זול! 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא ממש אכפת לי 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?לוידע 8.בילבונג או קרוקר?לוידע 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?ארמני או משהו בסגנון 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לברמצווה - 2000 ש"ח אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אלעד 2.באס''ק?אלעד 3.מצב נוכחי?לא נמצא, N/A 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?ידידים 7 .פורום אהוב?אביתר בנאי 8.פורום שנוא?אין לי 9.הפורום שלי?אין לי 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אין לי 12.קומונה אהובה?לא מכיר אף אחת 13.שנואה?כנ"ל 14.החברים שלי בפורום הזה?אין לי 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?מכורים לקפה זה או זה.... 1.שוקו או קפה?ממ בואו נחשוב 2.שמש או ירח?ירח בגדול 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון! 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?בארץ 11.ים או ברכה?ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות, בגדול

just almog

New member
אוי תבורכי שהעברת לי כמה דקות.

בכללי... 1.שיר אהוב?יש המון..\: 2.סרט אהוב?כמה שזה לא יכול להיות נדוש יותר,טיטאניק סרט ממשממשממש טוב. 3.משקה אהוב?מנגו.
4.מאכל אהוב?פסטה,שווארמה..[ואם אפשר אז אצל שאול המלך]. 5.תוכנית אהובה?טלנובלה בע"מ! [די,אני לא פקצה,זה ממכר]. 6.מקצוע אהוב?ספרות. 7.חיה אהובה?הכלבה החושנית שלי. 8.ערוץ אהוב?3,ביפ. 9.ספר אהוב?מישהו לרוץ איתו,אני כריסטינה פ,סודות נעורים :$$$$$$ 10.יום אהוב?רביעי! 11.מקצוע אהוב?היה כבר,לא? 12.מקצוע שנוא?מתמ'טיקה,חנ"ג.. 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י'. 14.מאוהב/ת?יש לי הרבה קראשים.. 15.יש חבר/ה?לא. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?בקידוש.:$ 2.קנית משהו?אתמול,אוכל בנאפיס. 3.שתית?בקידוש. 4.בכית?היום כשרצתי ואמא בדיוק שטפה והחלקתי. [עיקמתי את הרגל וזה כאב מה] 5.צחקת?שעה בערך? 6.הסתפרת?מזמן.. 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?שעתיים,אבא. 9.טסת?אפעם :< 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?הממ לאנה אני חושבת. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?ללא הגיון. 2.השיר האחרון?"מה נעשה" הדג נחש. 3.הספר האחרון?סיפורו של בוב מארלי [אמא שלו מספרת] 4.הדיסק האחרון?אביתר בנאי. [1] 5.התוכנית האחרונה?הטופ מודל הבאה. 6.המבחן האחרון?אזרחות? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ענבר. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?ליאור. 9.שעיצבן אותך?אבא. 10.שגרם לך לחייך?אחי. אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?אם אמא משלמת כן,אם לא אז לא P: 2.איזה מותגים אתה קונה?לא משו מטורף,הממ..קאסטרו,רנואר,נו ניים..כלמיני. 3.אתה בכלל אוהב מותגים?אני אוהבת את הבגדים אבל לא את הצורה שמתייחסים אליהם. 4.בילבונג אתה אוהב?הו כן. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?הממ..לא.. 6.מותגים זה מאגניב?אני לא חושבת שמי שלובש בילבונג למשל אז הוא מגניב,אבל הבגד עצמו מושך אותך כי הוא יקר ואת בעצם מתלהבת מהמחיר ולא מהמוצר. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?רנואר.. 8.בילבונג או קרוקר?בילבונג. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?לא חושבת שיש חברה שאני פוסלת מיד.. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?1200 נראה לי. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?mogi 2.באס''ק?almog[אני סתם לא מקורית..] 3.מצב נוכחי?אוואי. 4.יש לך סקייפ?לא.. 5.מצלצת אינטרנט יש?כן. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?זה משתנה. 7 .פורום אהוב?סקס לנוער. 8.פורום שנוא?אוף טופיק. אבל רק בגלל האנשים,לא בגלל שמשעמם. 9.הפורום שלי?איזה פורום שלך? 10.מנהל פורום?לא. 11.הבלוג שלי?מה 12.קומונה אהובה?לא אוהבת קומונות.. 13.שנואה?הממ 14.החברים שלי בפורום הזה?לא מכירים אותי פה כ"כ. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?אנשים מגניבים [אבל שיהיה סלקציה] זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?טלפון זה כיף כי לא אני משלמת,אבל יותר נוח בפלאפון. 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון! 8.לילה או יום?לילה. 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?לא הייתי בחו"ל. 11.ים או ברכה?הממ אם בא לי לשחות אז אני מעדיפה בריכה,אבל בכללי ים. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?טלנובלה!
13.מחשב רגיל או נייד?נייד אני חושבת. 14.פיסיקה או לשון?לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות.

זה רק אני או שזה היה קצר מידי?

בכללי... 1.שיר אהוב? לא'דעת 2.סרט אהוב? מלהולנד דרייב 3.משקה אהוב? שוקו! רק שוקו!!!!
4.מאכל אהוב? מלפפון!! 5.תוכנית אהובה? פלורנטין, שבתות וחגים 6.מקצוע אהוב? ספרות...... 7.חיה אהובה? כלבים 8.ערוץ אהוב? 24 9.ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון... בכלל יש לי חולשה לסלינג'ר
10.יום אהוב? שני... יש שוק! :) 11.מקצוע אהוב? לא היה כבר? 12.מקצוע שנוא? של"ח... 13.לאיזה כיתה אתה עולה? יא 14.מאוהב/ת? ברגע זה לא... 15.יש חבר/ה? לא... מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעתיים בערך 2.קנית משהו? יום חמישי 3.שתית? בבוקר... 4.בכית? יום חמישי... 5.צחקת? יום חמישי... (היה יום עמוס במיוחד) 6.הסתפרת? יום לפני פורים 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול (אחים שלי...) 9.טסת? לפני שנתיים נראה לי... 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול... גם אחים שלי הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? בוגימן (חינם... לא נלך?) 2.השיר האחרון? Radiohead - Lucky 3.הספר האחרון? 9 סיפורים של סלינג'ר
4.הדיסק האחרון? השנים היפות של גבריאל - גבריאל בלחסן 5.התוכנית האחרונה? מפגשים מהסוג האישי 6.המבחן האחרון? בגרות בלשון
7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רויתצו
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? רויתצווווו
9.שעיצבן אותך? אמא שלי... מפתיע... 10.שגרם לך לחייך? אח שלי
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אמממ אם רנאור נחשב מותג אז כן... 2.איזה מותגים אתה קונה? רנואר, קסטרו... וכו וכו 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אפשר להגיד... 4.בילבונג אתה אוהב?
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחח לא... 6.מותגים זה מאגניב? תלוי איזה... 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר!!!!!
8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? זה עם השלד... שחכתי איך קוראים לו... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לי?! להורים שלי.. ואני ממש לא זוכרת אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? VaReDiToS 2.באס''ק? נערה בהפרעה 3.מצב נוכחי? אופ 4.יש לך סקייפ? אכן כן 5.מצלצת אינטרנט יש? כן... 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברה שלי.... 7 .פורום אהוב? באמת שאין... 8.פורום שנוא? אין... 9.הפורום שלי? אין... 10.מנהל פורום? בלע 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? איןןןןן 14.החברים שלי בפורום הזה? האמת?! אני לא מכירה פה אפ'חד 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? חחח לא יודעת... זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו! רק שוקו!
2.שמש או ירח? ירח... 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה... 5.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 6.טלפון או פלאפון? פלאפון! 7.ללכת לישון או להתעורר? לישוןןן
8.לילה או יום? לילה.. 9.חושך או אור? חושךךך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץץ 11.ים או ברכה? חייב לבחור?!
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בעמ! 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל..... 14.פיסיקה או לשון? לשוןןן 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה... רק בגלל שאני לא לומדת אזרחות נראה לי שאני אעשה הכל כדי לא ללמוד להיסטוריה...

Rony f

New member
אזזז ככה :

בכללי... 1.שיר אהוב?אוף יש הרבה..עכשיו-ג'וני שועלי ים של מוש בן ארי ומנגינה יקרה של אביתר :] 2.סרט אהוב?קלרה הקדושה (לוסיייי-מהממת!) 3.משקה אהוב?אייס קפה יאמייי 4.מאכל אהוב?טוסטים,פסטה אלפרדו,סלט של ארומה,וכל הגבינות <הקשות> שיש:] 5.תוכנית אהובה?פלורנטין ופרויקט y (ראיתי רק את 2) 6.מקצוע אהוב?ספרות והיסטוריה 7.חיה אהובה?כולםםםםם ובעיקר חתולים וכלבים שעירים:) 8.ערוץ אהוב? hot3,ביפ 9.ספר אהוב?פיתוי [רם אורן] ושרה גיבורת ניל"י 10.יום אהוב?חמישי-סופ"ש :) 11.מקצוע אהוב?6 12.מקצוע שנוא?חנ"ג-יש לי פטור =]פיסיקה,ביולוגיה ואנגלית אעעע :( 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת?כן=/ 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני שעה-במבה=] 2.קנית משהו?אתמול,חולצה 3.שתית?לפני שעה 4.בכית?אתמול 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?לפני 3 חודשים בערך 7.התקלחת?היום בבוקר 8.חיבקת/נישקת מישהו?אתמול 9.טסת?בחופש שנה שעברה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך?וואו...מזמן..=/ הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?פיתוי 2.השיר האחרון?פקק תנועה-אביתר 3.הספר האחרון?משחק מכור של רם אורן 4.הדיסק האחרון?עומד על נייר 5.התוכנית האחרונה?כוכב נולד=/ חחח 6.המבחן האחרון?מזמן :] באנגלית 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?יעלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?אמא 9.שעיצבן אותך?אחותי 10.שגרם לך לחייך?החתולה שלי :] אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?מדי פעם 2.איזה מותגים אתה קונה?פול אנד בר,קסטרו,פוקס,תמנון והעין השלישית נחשב? 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא מזיק 4.בילבונג אתה אוהב? לא יודעת 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?מה ההבדל?מחיר?לא מגניב 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קסטרווו 8.בילבונג או קרוקר?בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?גוצ'י,ארמני והשאר.. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא זוכרת אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אין לי מסנג'ר 2.באס''ק?רונקי 3.מצב נוכחי?away 4.יש לך סקייפ?מה זה? 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?מישתנה.. 7 .פורום אהוב?אביתר בנאי,זכויות בע"ח,אסטרולוגיה,צופים דרום. 8.פורום שנוא?אין 9.הפורום שלי?אביתר נראלי.. 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אין 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?אין 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?שבט שני"ר :] זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו !! 2.שמש או ירח?לא יודעת..שמש נראלי 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?גופיה-יותר נוח 5.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?אור 10.טיול בארץ או בחו"ל?שניהם 11.ים או ברכה?ים ברור 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?טלנובלה 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?איכסה שניהם 15.מתמטיקה או אזרחות?לוידעת:] :)

למעלה