הצילו !!!

KT13

New member
../images/Emo54.gifהצילו !!!../images/Emo54.gif

עברתי לי לתומי בסביבה, שורקת בעליצות את מרש האבל, כשראיתי מרחוק את החושך המנצנץ של המגלומניה. ניסיתי לנוס על נפשי, אבל היה מאוחר מדי ונשאבתי פנימה אל החור השחור הזה. קפת ואודיסאוס, אם אתן בין החיים, מה שלא סביר, אנא עזרו לי להחלץ מפה ולהעלם שוב לשנה, שנתיים או לנצח (את הטובים). ובאתי על החתום קייטי כן, כן, ההיא, בדיוק ההיא. היא ולא אחרת

קפת

New member
שלום לצארית יקטרינה

קייטי דרלינג, אני עוד חיה ומסתבר שגם את, בדרכי פלא עוד בועטת בטפטים, אבל אודיסאוס תמיד היתה גוויה מצחינה. מאחר שהיא עסוקה כרגע בפיחלוץ חתולים לצרכי ייצוא, רק אני יכולה לעזור לך. ובטוב ליבי הנפקד, זאת אעשה. אעזור לך להיעלם. פוף! עזר?

KT13

New member
אז זהו שכן, אבל טוב לב אצלך הוא חשוד

ולכן אציץ מדי פעם לראות מה תקף אותך לעת זקנה. ותיקון קטן - אינני בועטת בטפטים, יען כי החדר כולו מרופד, תקרה, קירות ורצפה. והמבין יבין, אבל אולי אני נותנת לך יותר מדי קרדיט. ואודי ? נו טוב, היא תמיד היתה מטריאליסטית קפיטליסטית.

קפת

New member
היא הבטיחה לבוא עוד מעט

מובן שאמרתי לה שמחפשים אותה בפורום, אבל לא ציינתי מי. תיחנקו שתיכן יחד, בכייף. אני תיכף הולכת לישון. יען כי יום קשה עבר עלי והמחר לא מבטיח הקלות.

אני. ישר כשראיתי את ההודעה של קייטי,

נזכרתי בספר של של אורסון סקוט קארד-"קול למתים" (שבטח קפט הבורה לא קראה). כדי להסיר כל שמץ של ספק אני אדגיש את העובדה שאני כמובן משמשת בתפקיד ה"קול" ואתן שתיכן מגלמות יופי את התפקיד של המתים. למען האמת, כמעט ותקף אותי פרץ של נוסטלגיה, אבל אז נזכרתי שאני לא נותנת לשומדבר לתקוף אותי אלא אם כן זה נחשב כתקיפה מינית. לא סבלתי אתכן אז ואני לא סובלת אתכן בדיוק באותה המידה גם היום. אז מה שלומן ביצ'ס?

KT13

New member
לא יכלתי להסביר את זה יותר טוב

זה בדיוק העניין. עכשיו הבנתי. לעת ערבית ואני מרגישה שמחה בחלקי, כי הצלחתי לעצבן היום מספר כפול מהרגיל של אנשים, חשבתי לעצמי מה יכול לקלקל לי את מצב הרוח, כדי שיומי יהיה מושלם. לא היה זה המקרה ולא פרץ של נוסטלגיה, אלא פרץ אחר לגמרי, בלי שפם. פרץ של מזוכיזם אהוב עלי. אז באתי. ואני חייבת להגיד שהתקלקלתן שתיכן. איזו עדינות מאוסה, איזו אדיבות !!!! איזו אכזבה !!! אם זה ימשך ככה תתחילו להפריח פה נשיקות. אגב, אודי, מה זה האורסון קארד הזה ? איפה משלמים איתו ?

נו, בטח, איפה משלמים איתו

ואח"כ את טוענת שאני היא הקפיטליסטית, רק כסף יש לך בראש. ואגב, גם את בורה אם את שואלת אותי את השאלה הזו. אורסון סקוד קארד כתב את "המשחק של אנדר" (בשנת 85) ואח"כ עוד שלושה ספרי המשך שהשני בהם הוא "קול למתים". לאחר מכן הוא כתב עוד סדרת המשך "הצל" שבהם עוד 4 ספרים, האחרון שבהם בשנת 2005.

קפת

New member
קייטי הקפיטליסטית!!!!

כן, אודי, הצליח לך. הכנסת לה עמוקמוק את הסכין, רק שכחת לסובב, טיפשה. היית צריכה לקרוא לה גם בורגנית קטנה ולשלוח אותה לחפש את החברים שלה בקניון של חדרה. בהנחה שיש לחדרה קניון. בטוח שיש לחדרה קניון. אין עיר בישראל שאין בה קניון, אפילו בבני ברק יש קניון. ובכל קניון יש סניף של קסטרו. בטוח. ולהגיד קסטרו בהקשר של קניון, זה הכי מכה מתחת לחגורה לאנשים כמו הצארית יקטרינה.

KT13

New member
פחחחחחחחחחחחח

איזה הכניסה ? מה הכניסה ? אמרתי שאתן רכיכות. פחות מלסובב ושיהיה חלוד לא מדגדג לי בעור הדק, שלא לדבר על העבה. הבעיה של אודי היא שהיא לוקחת את הרעיונות שלה מספרי המד"ב שהיא כל הזמן קוראת, בעוד שאני התקדמתי הרבה מעבר לזה ואני כבר קוראת את אן שירלי ואת הלב. מרקו הוא הגיבור שלי. זה גבר !!! קשוח !!! קסטרו, קפת ? זה כל מה שאת מכירה ? אני הולכת עכשיו לקנות קרוקס. ירוק זרחני !!! לי יש סטייל !!!!

קפת

New member
אודי לא לוקח רעיונות

מספרי מד"ב. היא חיה שם. יש לה עולם משלה, וזה לא רק שהיא שומעת קולות, היא גם רואה אותם. ואת קייטי, לא יעזור לך כלום: גם אם תיראי כמו צפרדע אין שום סיכוי שיגיע נסיך לנשקותך. סטייל בתחת שלי. אני מכירה רק קסטרו, כי זה מה שאודי מספרת לי שהיא קונה בקניונים. אני, לעומת זאת, קונה בגדי מעצבנים. מישהו יכול לחתום לי על משכנתא? אני צריכה מכנסיים חדשים.

אני לא קונה בגדי מעצבים

בגדי מעצבים הם בגדים המעוצבים ע"י הומואים קפיטליסטים משועממים שחושבים שכל סמרטוט שהם מעצבים היא יצירה בפני עצמה. ולא שיש לי משהו נגד הומואים. נהפוכו, אין לי. אבל נגד מעצבים דווקא יש. עצם העובדה שהם חושבים שכל עיצוב שלהם הוא "מאסטר פיס" בפני עצמו גורמת להם לדרוש עבור כל בגד סכום מופרז עד כדי גיחוך. אז שימותו. כולם.

קפת

New member
תרשי לי לצטט

1. את קייטי: פפפפפפחחחחחחח, 2. אותך: בורה. תמותי גם.אני הולכת לגסוס בפילאטיס. זה סטייל.

KT13

New member
מה זה פילאטיס ?

זה האורז הזה שאוכלים הבוכרים ? אהה, בגלל זה את נראית ככה. עם שפם. ואני עושה צדק : שתיכן בורות ועמות הארץ

KT13

New member
עכשיו הבנתי, בטח שהבנתי

גאידמק קונה חליפה של ארמאני, אחר כך קונה את ארמאני ואת הצלוליטיס הוא תורם לשדרות.

קפת

New member
קייטי'לה

ברור לי שאת מבינה מה זה צלוליטיס, אבל מה את כבר יודעת על ארמאני? אני מתערבת שאת עוד מחזיקה בארון מכנסיי עבודה כחולים של אתא. ברור לך שאלה פריטי אספנים ואת יכולה לעשות עליהם מלא כסף ב ebay. אודי, תזבירי לה מה זה ebay .

playtrip

New member
זה לא מצחיק.

זה אבסורדי! יש לכם קצת לללז וקונטומה שאני יכול לאכול קצת מהלללז והקונטומה האלו כי אני רעב ואני גם חתול שהוא מכשף קולה! אנא, תנו לי לללז וקונטומה כי הבדיחות האלו על המגנומליה כבר נהיו אבסורדיות וחרושות ויש טיפול של סיינטולוגיה שיכול לרפא אתכם מלחזור כל הזמן על אותה בדיחה ולהמציא סוף סוף בדיחות מקוריות. למי דרך אגב יש כאן מכשיר פקס בבית והוא עושה כל הזמן פיפיפיפיפיפיפיפינג?!?!

למעלה