הוריי היקרים

white star

New member
../images/Emo54.gif הוריי היקרים

אני כותב לכם מכתב, שאני מקווה שאולי פעם אתם תקראו. לפני כשנתיים סיפרתי לכם שאני הומו, וממש לא אהבתם את הרעיון. אבל אחרי ההתחלה, פשוט נכנסנו למין סטטוס קוו של לא מדברים על זה. נכון, פה ושם בטח קיבלתם תזכורת מהגליון של הזמן הורוד בחדר שלי, אבל העדפתי לא להתעמת איתכם. עכשיו אני מרגיש מוזר. עכשיו יש לי חבר, שאני אוהב אותו ורוצה להיפגש איתו אצלי. אם הייתי אומר לכם בטח הייתם חושבים שאני רוצה להביא אותו רק כדי לשכב איתו. הסיבה האמיתית שאני רוצה שיהיה לנו מקום להיות בו שנרגיש בנוח אחד עם השני, ולא שנצטרך להיפגש רק בבתי קפה או כאלה, ששם ההתנגות מוגבלת. אתם יודעים שאני לא אוהב למשוך אליי תשומת לב, אבל כן אני רוצה להפגין אליו את החיבה שאני חש כלפיו. אני מגלה שככל שאני רוצה לפתוח את הנושא, ככה אני פוחד מהתגובה שלכם. אני האמת לא יודע מה אתם חשים לגבי הנטייה המינית שלי, השקט על פני השטח יכול להטעות, ויכול להיות שהוא בגלל שפשוט הדחקתם את זה. היום אני הרבה יותר מאושר מפעם. וזה גם בגללו, וגם אני היום משוחרר מכל מיני עכבות שהיו לי בעבר. הייתי רוצה שתדעו את זה, ושתשמחו על זה שיותר קל לי היום מפעם. אבל הכי היה קל לי אם הייתם אומרים לי משפט אחד קטן "אנחנו יודעים שאתה הומו, ואנחנו מקבלים את זה כי ככה נולדת וזה לא תלוי בך" אבל אני לא חושב שאני אשמע את המשפט הזה בקרוב. אולי אם יהיה לי האומץ להראות לכם את המכתב הזה. שלכם רותם

ת ה ל ה

New member
הי רותם

קראתי את המכתב שלך להורים והאמת עלו לי דמעות. הצורך שלך לספר והפגין את האהבה שלך לבן זוגך הוא כל כך ברור ומובן ומצד שני גם הרצון שההורים יקבלו. לא ברור מהמכתב שלך בן כמה אתה וזה פקטור די חשוב כי הוא משליך על היחסים עם ההורים, האם אתה כבר בוגר או עדיין נער. בכל מקרה אם באמת המכתב מיועד להורים כדי שיקראו אני מאחלת לך שהם אכן יאמרו לך את המשפט הכל כך חשוב הזה. נפשגתי במהלך השנים עם המון צעירים והבעיה הכי כואבת היא איך להתמודד מול ההורים. בגדול ההמלצה היא לפתוח את הנושא אבל כל מקרה הוא מאד ספציפי וקשה על סמך המכתב שלך לדעת את המצב במשפחה שלך. במידה ותרצה אנחנו כאן, גם לך וגם להורים ואתה מוזמן להגיע או להתקשר ונעזור. בהצלחה וכל טוב דליה

היי

היי מאמי לא ידעתי שרשמת מכתב להורים שלך . אני המשמח אם תספר לי אל זה אוהב אותך מאוד יוסי

היי

רותם זה מאוד נחמד מה שרשמת המכתב שלהורים זה באמת מרגיש אני אוהב אותך ואני באמת השמחאם תרצה לדבר איתי אל זה אוהב יוסי

ComeUndone

New member
חז"ל אמרו

"כשאהבה איננה מותנית, היא לעולם לא תיפסק", ואני חושב שהמשפט הזה נכון לגבי יחסי הורי - בנים. נורא הייתי עצוב לקרוא את המכתב שלך (למרות שמצד שני- אחרי ששומעים על הורים שגרשו את הבנים מהבית או אפילו הכו אותם, אני חושב שבכל זאת יש לך גם סיבות להיות מאושר... גם בגלל החבר והכול), ואני נורא מקווה שהכול יסתדר עם ההורים. בהצלחה, גיא א.מ

למעלה