בואו נכיר קצת אחד את השני

white star

New member
../images/Emo54.gifבואו נכיר קצת אחד את השני

שם: (לא חובה) גיל: עיר\איזור בארץ: אתה דתי? אם כן דתי לאומי\חרדי\דתל"ש? אתה מגדיר את עצמך כגיי, בי, סטרייט או מעדיף לא להגדיר? אתה בארון? שלם עם עצמך? האם היית פעם עם בני מינך? נהנית? ומה עם בנות המין השני? נהנית? ספר על דבר אחד שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי: תכונה טובה: תכונה רעה: נראה לי מספיק לעכשיו יאללה

יום.

New member
ולמה אתה לא ענית?

שם: יום חמישי גיל:19 עיר\איזור בארץ: מושב ליד אשדוד אתה דתי? דתל"שית אם כן דתי לאומי\חרדי\דתל"ש? ראה למעלה אתה מגדיר את עצמך כגיי, בי, סטרייט או מעדיף לא להגדיר? בי אתה בארון? נגדיר את זה כך, אם ישאלו אותי אני יענה את האמת אבל אני לא מצהירה על עצמי ככזאת מיוזמתי. שלם עם עצמך? כן האם היית פעם עם בני מינך? צריך להיות יותר ספציפים בשאלה הזאת. נהנית? ומה עם בנות המין השני? שנתיים חבר זה נחשב?
נהנית? מאוד מאוד, במיוחד כי היתה שם המון אהבה... ספר על דבר אחד שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי: איזה זמן פנוי איזה.. לקרוא המון לקרוא. תכונה טובה: לא עונה על שאלות כאלו. תכונה רעה:כנ"ל.

white star

New member
../images/Emo54.gif טוב אני עונה

שם: רותם גיל: 25 עיר\איזור בארץ: קריות\צפון אתה דתי? לא. אני מהצד של הכלה
אתה מגדיר את עצמך כגיי, בי, סטרייט או מעדיף לא להגדיר? גיי אתה בארון? לא שלם עם עצמך? כן האם היית פעם עם בני מינך? דה נהנית? תלוי עם מי ומה עם בנות המין השני? פעם אחת נהנית? לא משו ספר על דבר אחד שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי: לשמוע מוזיקה תכונה טובה: שנון תכונה רעה: לפעמים אסרטיבי מדיי

BabyBoy1

New member
Me

שם: בייביבוי
אתה דתי? kinda אם כן דתי לאומי\חרדי\דתל"ש? אפשר להגיד שדתל"ש אתה מגדיר את עצמך כגיי, בי, סטרייט או מעדיף לא להגדיר? הומו אתה בארון? חלק מהחברים יודעים, וחלק מהמשפחה, אבל לא כולם. שלם עם עצמך?כן האם היית פעם עם בני מינך?כן נהנית? עם חלק יותר עם חלק פחות. ומה עם בנות המין השני? ממש לא, תודה. נהנית? ---- ספר על דבר אחד שאתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי:ךראות טלוויזיה תכונה טובה:אין נחתום מעיד על עיסתו
תכונה רעה:עצלן
(מזל אריה)

יודיX3

New member
יוד. חייזרים חטפו אותי ../images/Emo112.gif

ולכן נעלמתי לקצת זמן... אבל נחתתי בשלום. שמי יהודה (יוד בקיצור וכך גם קוראים לי בחיים "האמיתיים") אני בן 26 אני דתל"ש אבל לא חילוני (מהמגזר הציוני דתי, בני עקיבא וכ'ו וכו'). תמיד אהיה דתל"ש. המשפחה כולה דתית אני הכבשה השחורה של המשפחה. אני גיי 100%. אין לי משיכה כלל לנשים. יצאתי מהארון לא מזמן יחסית ועדיין הפצעים מתאחים. ההורים עושים מאמץ עילאי ואני אוהב ומעריך אותם מאד. זה תהליך מורכב וקשה עם סוף לא ידוע, אבל מאז היציאה מהארון זו הרגשה כאילו נפלה אבן של טון מהלב. אני מאד שלם עם עצמי. בכל דרך חיים שבוחרים יש הקרבות ולעיתים לא קלות ודורשות אומץ. חחח כן ... היתי עם בני מיני. וכן... מאד נהנתי... מעולם לא שכבתי עם בחורה ואפילו לא התנשקתי (צרפתית). בזמני הפנוי אני אוהב לכתוב בפורומים כמו פה, לטייל, ללכת לים וכמובן כושר גופני (חד"כ בעיקר). תכונה טובה שלי: אני נורא רגיש לזולת. אני לא יכול להתעלם כשאני רואה עולה, הלב נחמץ והמצפון מעיקץ תכונה רעה שלי: אני יותר מדי אפולוגטי לפעמים. מתנצל על דברים שאני לא צריך להתנצל, לוקח יותר מדי ללב ולא מעריך את עצמי מספיק. אני שמח לחזור.

יודיX3

New member
ואיך שכחתי לציין את החמוד גיבור שלי

אני ובן זוגי הכרנו לפני 7 חודשים. אין מה להשוות עבורי את החיים "לפני" והחיים "אחרי".

למעלה