אפילציה! הצילו

maay7

New member
../images/Emo54.gifאפילציה! הצילו

שלום, האם אפילציה היא אכן לצמיתות? אם כן כמה טיפולים צריך לעבור בערך עד שהשיער מפסיק לצמוח? איך אפשר לדעת שהאפילטורית/קוסמטיקאית עושה עבודתה נאמנה?

אפילציה זה לצמיתות...

אבל לא מובטחת! צריך ללכת לקוסמטיקאית ממש טובה בשביל זה בהמלצות של אחרים שניסו אותה כבר. כמות הטיפולים תלויה בכמות השיעור, שורש השיער, עובי השיער ואם כבר עברה עליו הוצאה עם פינצטה או חוט או כל דבר אחר... הטיפולים יכולים להיות רבים במידה ושורש השיער חזק ועבה או שכבר עבר עליו הוצאה עם פינצטה, חוט או כל דבר אחר... הטיפולים יכולים להיות מועטים במידה ושורש השיער חלש ודק ולא עבר עליו שום הוצאה קודמת.

כי אם כבר הוצאת את השיער

עם חוט או פינצטה או כל דבר אחר... השורש של השערה מתחזק ואז קשה יותר לקטול אותו. הרי אפילציה זה עם מחט חשמלית שמחדירים אותה לעור ממש לשורש השערה ושורפים אותו. אז אם השורש חלש ולא הוציאו אותו אף פעם סביר להניח שזה לא יגדל יותר כי שורש השערה כבר נשרף ונשחק.. אבל אם מוציאים את השערה עם פינצטה או עם חוט אז שורש השערה מתחזק ואז יותר קשה להוציא אותו וזה כרוח בכמה טיפולים יותר...

תודה על תשובתך ועוד שאלה

אם כך אז מדוע אומרים שמריטת שיער גורמת עם הזמן לדלדול השיער והקטנת עוביו? הרי אם שורש השערה מתחזק עקב המריטה אז השיער היה דווקא צריך להתרבות ולהתעבות?

אומרים ששעווה מדללת את השיעור..

לא פינצטה או חוט או סכין... אבל לא כל שעווה מדללת את השערות... יש שעוות שהם על הפנים! אבל מריטת שיער אכן גורמת להתעבות והתרבות... במיוחד כשזה עם חוט, פינצטה או סכין גילוח...

האפילציה לא מזיקה. תלוי מי עושה

את זה. אם זאת מישהי מוסמכת ומקצועית אז זה לא יזיק. וזה לא לקחת סיכון זה פשוט לנסות, אם זה טוב לך אז סבבה אם לא אז לא... זה לא יזיק לך. אבל חשוב ללכת למישהי באמת טובה! לא סתם מישהי מתלמדת.

לא הבנתי כלום ../images/Emo128.gif

שלום לך, עכשיו בכלל בלבלת אותי. שעווה מדללת את השיער אבל פינצטה לא? למה זה משנה מה מוציא את השערה, פינצטה או שעווה? מה ההבדל בין סוגי השעוות השונות מבחינת גדילת השיער אח"כ? אולי באמת תכניסו לפורום מידע מפורט על עניין הסרת שיער שבוודאי מעניין נשים וגברים רבים מאוד?

בהזדמנות אני מבטיחה להכניס

מאמר חדש על הסרת שיער. אני אנסה לעשות את זה קצת יותר ברור... פינצטה לא מדללת את השיעור! כי היא לא מוציאה אותו ממש מהשורש. שעווה כן מדללת אבל לא כל שעווה! יש הרבה שעוות שהם ממש לא טובות ולא מוציאות את השיער ממש מהשורש וזה בעצם כמו פינצטה. שעווה טובה אמורה להוציא את השיער ממש מהקצה של השורש, היא אמורה להיות חזקה שתופסת טוב את השיער. שעווה היא גם נספגת בעור כשמורחים אותה ולכן היא מגיעה ממש לשורש השיערה. בגלל זה גם כשתולשים את השעווה היא מוציאה שכבת עור ממש ממש דקה שלא ממש שמים לב אלייה, זה מה שאני אוהבת בשעווה טובה כי זה גם מנקה את העור. את השכבת עור ה"מתה" שסופגת את כל העשן והאויר המזוהם בחוץ פשוט מוציאים יחד עם השערות. וזה טוב. בגלל זה צריך תמיד לפני השינה לנקות טוב טוב את עור הפנים בחלב פנים ומיי פנים. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

t@li

New member
ומה עם

להמליץ על שעווה מסוימת? נשמע לי כואב רצח, אבל לגלח זה כל כך לא יעיל.

נכון.. סכין זה באמת לא יעיל...

אני משתמשת בשעווה של veet אחרי שניסיתי המון סוגים של שעוות, לדעתי היא הכי טובה. מומלץ ביותר!

sofibo

New member
מחפשת מתכון להכנת סוכר להורדת שיער

רעות, אני מחפשת בנרות מתכון להכנת סוכר (דווקא סוכר-הכי יעיל בשבילי), שכנה של אימי מכינה לנו מידי פעם סוכר "מעולה" אך היא לא מוכנה לתת את המתכון. ניסיתי מס´ פעמים להכין בעצמי אך לא יצא טוב. שלך בייאוש סופי

למעלה