אני ניצחתי

white star

New member
../images/Emo54.gif אני ניצחתי

אני וזוגי החלתנו לשדרג את חיי הסקס שלנו והחלטנו להיפתר מהגומי המציק הזה שחייבים בשביל סקס בטוח. אממה? צריך לעשות בדיקה לפני זה. אז אני וזוגי החלטנו להיבדק כמובן. הקטע, שאני תמיד פחדתי מהבדיקה, אפילו שאין לי שום סיבה כי מהבדיקה האחרונה תמיד היה לי סקס מוגן. אבל עדיין די פחדתי מהתוצאה. גם במרפאה הרגישו את זה וניסו להגיע אותי. בכל אופן, כשהגיעה תשובת הבדיקה, שמחתי לגלות שהכל בסדר. סוג של הרגשת ניצחון. יאי

ItsikH

Member
סיפור קטן: באמצע שנות השמונים, כשהבדיקות עדיין לא היו אמינות במיוחד, נבדקתי בבי"ח קפלן (המקום היחיד שביצע אז בדיקות) ו... קיבלתי תשובה חיובית../images/Emo5.gif ובבדיקה נוספת... שוב חיובית../images/Emo5.gif ורק הבדיקה השלישית (שנערכה כמובן בשיטה אחרת) התוצאה היתה שלילית. בין לבין ביליתי שבועיים של חרדות ומחשבות, וכבר השלמתי עם זה. אז לכן אני קצת פחות מפחד היום... כי את שלב ההשלמה כבר עברתי ../images/Emo13.gif

dotandvir

New member
גם לי יש סיפור זוועה כזה

לפני כמה שנים עברתי בדיקת איידס שגרתית. יומיים אח"כ קיבלתי שיחה מהאחות בקופה שהתנהלה ככה: אחות: אפשר לדבר עם דותן דביר? אני: מדבר אחות: אני מתקשרת בקשר לבדיקת האיידס שלך, קצת לא נעים לי ... אני (מתפרץ לדבריה): מה קרה? אחות: שברנו בטעות את המבחנה שלך אולי תוכל לבוא לתת דם שוב התקף לב קטן.... התוצאה היתה שלילית בסוף. ממליץ לך להיבדק נגד עוד חולירות רותם - סיפיליס, זיבה וצהבת לפני שאתם שולחים את הגומי לדרכו. דותן

yosef 30

New member
גם לי עשו התקפת לב

בגיל 23 הלכתי לעשות בדיקה במרכז חורב. היה לי פצע בלשון ואני חשבתי שזהו אני עומד למות
הלכתי עם ידידה שלי , לקחו ממני דם והייתי צריך לחכות שבוע לתוצאות. מיותר לציין שבשבוע הזה חשבתי מיליון ואחד מחשבות - הייתי בלחץ נוראי. וביום של הבדיקה חזרנו אני ואותה ידידה שהבטיחה לי שלא משנה מה ייקרה היא איתי לאורך כל הדרך. הגענו לקחת את הבדיקה ואז אמרו לי הפסיכולוגית רוצה לדבר איתך. זהו חרב עולמי - הלך עליי - אני בורח מהארץ מה לא עבר עלי ברגע הזה. ואז אני יושב מול אישה עם חיוך של פסיכולוגית - תודו זה הכי מעצבן. והיא שואלת אותי בן כמה אני, מה שלומי, איך אני מרגיש ומתחילה לדבר על אה ועל דא. עד שאמרתי לה את מוכנה לומר לי מה התוצאות. ואז היא אמרה התוצאות שליליות אתה בריא והתחלתי לבכות. ואז היא אומרת אני מבינה שיירה לך אבן מהלב - מ-פ-ג-ר-ת
הרגת אותי
ואז אני יוצא החוצה כשכולי עדיין בוכה ואני אומר לידידה שלי אורית..והיא יישר מחבקת אותי ואומרת לי אני איתך יוסי יהיה בסדר, ואני מנסה לומר לה "אבל אורית.." והיא בוכה וממשיכה לחבק אותי ושוב אני אומר..."אבל אורית...אין לי כלום". ואז עוד יותר בכינו - זה היה סרט תורכי במכון שחבל על הזמן. יצאנו אחר כך קניינו ים של שוקולדים וחגגנו. מזל טוב רותם
תהנו נשמה
יוסף.

שבת שלום

שבת שלום איש ! זה מקרא שרק יכול ללמד אותנו לחיות את הרגע השעה והיום זה דבר נורא לחכות לתוצאה של בדיקה אני מבינה לליבך מאחלת לך בריאות אושר ואריכות ימים איש ושחייך יהיו מתוקים כמו השוקולדים שאכלתה אתה וחברתך שבת שלום ממימי 5 (צאט תפוז נשואים ונשואות )חחחחחח

ממש סרט טורכי חחח

לפעמים אנחנו מכניסים לנו מחשבות שליליות אשר גורמות לנו להרגיש רע אבל בעצם הכול תלוי בנו. יש כתבה שלמה בבולג שלי על כך כנסו ותהנו לכם http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2643703 בברכה ואהבה חגי

white star

New member
../images/Emo54.gif Oh god

מזה, ראיון עם ההומו הבריא?! שואה. העיקר אתה שלילי
ולדותן - גם עשינו בדיקה לסיפליס, למרות שאנחנו יחד יותר זמן מהתקופת דגירה של המחלה (עד 90 ימים) ואני מניח שאם היה לו או לי משו אחר זה היה כבר מתפרץ. תודה על הדאגה
רותם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי

אני ממש מתפוצצת מצחוק... בטח הפילו לך את הלב!!! :)

JamesNox

New member
דבר ראשון כמובן מזל טוב!

כשזוגי ואני החלטנו שאנחנו אקסקלוסיבים, עשינו את הבדיקה המדוברת כדי להפטר מהגומי, ו... זהו. הבדיקות חזרו שליליות, ואנחנו הפסקנו לעשות סקס. שנינו פשוט התחמקנו, בלי לדבר על זה. לקח כמה שבועות (!!) עד שירד לנו האסימון ודיברנו על זה, וגילינו שאנחנו פשוט מפחדים. הוא אף פעם לא עשה סקס בלי קונדום (עם גבר, זאת אומרת. הוא ואשתו עשו את הילדה בצורה קונבנציונלית...), ואני אולי פעמיים שלוש כשהייתי בצבא. היה לנו כזה טאבו במוח. דבילי לחלוטין. אז דיברנו, וצחקנו על עצמנו, ועשינו את זה, ו- וואו! מצאתי לפני כמה ימים את המייל ששלחתי מיד אחר כך לידיד סטרייט, והוא פשוט רצף של ניבולי פה על כל השנים האבודות.

sidoni

New member
סתם בשביל הקטע.......

אני שמח מאוד בשבליכם לפני הכול ונכון זה נורא לחכות לתשובות האלו ויוסף גם אני עשיתי את הבדיקה בחורב ......... אבל מה היה קורה אם 2 בני זוג עושים בדיקה ואחד מהם יוצא חיובי ל 1000 אלפי הבדלות ( כן ?!) סקס מעולה לכם לכולכם. תהנו.

JamesNox

New member
מזתומרת?

שאלתי את בעלי את אותה השאלה כשחיכינו לתוצאות - "מה תעשה אם יצא שאני חיובי?" הוא הסתכל עלי במבט של "יש-לך-מזל-שאתה-כזה-חמוד-כי-אלוהים-אדירים-כמה-שאתה-טמבל" ואמר שאז פשוט ממשיכים להשתמש בקונדומים.

white star

New member
../images/Emo54.gif גם אני בדיעה הזאת

כאילו פאק, הוא הבן אדם הכי מדהים שהכרתי עד היום, אין מצד שהייתי מוותר עליו בגלל זה. לי היו חששות בעניין, הוא אמר לי שאני דפוק שאני פוחד שהוא יזרוק אותי בגלל זה

white star

New member
../images/Emo54.gif חחח וואלה

אתמול אני וזוגי פעם ראשונה בלי, יש לי רק מילה אחת להגיד: WOW

למעלה