RaZiK4

New member
../images/Emo53.gif

איזה מגמה לבחור;[? 1. אמנות 2. אמנות הקולנוע 3. גאוגרפיה 4. היסטוריה 5. חוק ומשפט (משפטים) 6. חקלאות 7. כימיה 8. מדעי החברה - פסיכולוגיה ומגדר 9. מדעי המחשב 10. מדעי הסביבה (אקולוגיה) 11. משפט עברי ומחשבת ישראל 12. ערבית ותרבות האיסלם 13. פיזיקה 14. תזונה 15. תיאטרון 16. תקשורת - עיתונות כתובה ומשודרת (רדיו עיתון ווידאו) אני מתלבט בין.. 11. משפט עברי ומחשבת ישראל 15. תיאטרון 16. תקשורת - עיתונות כתובה ומשודרת (רדיו עיתון ווידאו) 9. מדעי המחשב 4. היסטוריה 5. חוק ומשפט (משפטים) יש המלצות:p?

וואו, מלא מגמות יש לך../images/Emo184.gif

אני למדתי תיאטרון במשך 3 שנים ונהנתי מכל רגע, כ"כ בא לי שוב! אם אתה אוהב במה, ורוצה ללמוד משו קצת שונה ממה שלמדת עד כה, אז תיקח תיאטרון! תקשורת גם רציתי ללמוד, אבל תיאטרון ותקשורת נפל לי על אותם שעות, אז נאלצתי להחליט... אבל גם תקשורת נשמע מעניין... פתאום אתה לומד איך עושים כל מיני צילומים שראית עד עכשיו בטלוויזיה ונראו לך רגילים לחלוטין... בי"ב גם מצלמים סרט... זאת גם מגמה נחמדת! מדעי המחשב... חברים וחברות שלי שלמדו את זה, אמרו שזה היה נורא ואיום והם רק ספרו את הדקות שייגמרו כבר השיעורים... הסטוריה
משפטים נשמע מעניין, קצת להכיר חוקים שאולי ישמשו אותך... אולי אם אתה רוצה ליגוע בנושא בלי להתעסק בו בעתיד, סתם להכיר קצת....

RaZiK4

New member
לי אמרו

שהיסטוריה זאת מגמה קלה ובקלות אפשר להוציא בה יותר מ-95 בבגרות. וזה גם מעניין אותי וקל לי, מקצועות אומניים... בקשר לתקשורת, אם אני ילך לתקשורת אני רוצה להסתווג לרדיו. יש לנו תחנת שידור בבי"ס בשיתוף עם בי"ס אחר [לא זוכר תמספר:p נראה לי 87 משהו:p]. אז זה יוצא שמשדרים הרבה, עושים את כל הכמו "גלגלגלגל"צ גלגלגל"צ כל המוסיקה" חחחח
ולומדים על מוזיקה, עורכים תוכניות [טכנית ושירים] ולומדים על סוגי מוזיקה. קולנוע זו מגמה בפני עצמה, מצלמים שם ועושים תרגילים, ושם עושים סרט [ממש קצר אבל] בי"ב. הבעיה שלי עם קולנוע זה שמלא ילדים הולכים לזה כל שנה וזה נהיה המוני:/ למרות שמס' המקומות מוגבל. גאוגרפיה זו גם מגמה נחמדה, בעיקר כי היא הכי יקרה בבי"ס:p כל המגמה בערך מטיילים, ולכל הארץ [אילת, צפון, ירושלים..]. אבל גם, היא לא תעזור לי כ"כ בחיים ואני כן מחפש משהו שיעזור לי, למרות שאני טוב השנה בג"ג..

ח0חו0ית1

New member
הכי יקרה?../images/Emo12.gif

לנו יש רק סיור אחד בשנה וזהו
יש המון חומר וכאלה אבל הוא ממש ממש קל:)

RaZiK4

New member
לנו יש כמה...

אממ אחד לאילת אחד לצפון ועוד כמה שזה לא ממש רחוק נראה לי...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני בתקשורת ו...

בא לי להתאבד!!!!!!!!!!!11
אנחנו לא מספיקים את הסרט שלנו

ח0חו0ית1

New member
רגע שלח לי לפני הזמן../images/Emo122.gif

אבל מגמת תאטרון זאת חוויה אחרת לגמרי של לימודים, וכמו שאביטל אמרה, אם אתה אוהב את זה, אז אתה תהנה מכל שניה

אני יודעת שאני לא ממש קשורה, אבל

בכל זאת....חחח (ואם זה עוד רלוונטי בכלל) אני אישית במגמת מחשבים בבית ספר שלי, ואני נהנית מכל שניה
בעיקר בגלל המורה, שהוא טיפה מטורף (עקב היותו פריק מחשבים). בהתחלה זה ממש ממש קל, ולאט ולאט ככל שמתקדמים בחומר זה נהיה קשה יותר, אבל אם אתה מבין את הבסיס אין בעיה להבין את שאר החומר. עם השנים זה הולך ונהיה יותר קשה, אבל תלוי מה אתה לומד. שמעתי שבבתי ספר שונים לומדים דברים שונים במחשבים. אם אתה סוג של פריק מחשבים, ואתה ממש ממש ממש אוהב את זה- אז לך על זה. כי יש בזה חלק של לשבת מול מחשב לפעמים הרבה זמן (פריק אני מתכוונת לא לסתם גלישה באינטרנט וזהו...לעוד דברים, שפות של מחשבים וכאלה). אם אתה ממש לא הטיפוס- אל תכניס את עצמך לזה, כי אתה תסתבך ולא תבין כלום באיזשהו שלב. תקשורת שמעתי מחברות שלי שזה די מעניין ונחמד (שוב, גם כי המורה שלהם מעביר את החומר בצורה כיפית), אבל יש גם הרבה דברים ללמוד. מקווה שתעשה בחירה שתהיה נכונה לך להמשך

../images/Emo122.gifמחשבים

כאילו... בסדר.. אני מבינה ת'חומר... יש הרבה שאומרים שזה אפילו דיי קל... אבל בלאכס! זה ה6 שעות הכי נוראיות (אחרי אנגלית) בשבוע שלי... שעמום מטורף ומאמץ מוחי מיותר לדעתי
הייתי מזמן בורחת משם אם הייתי יכולה.. אבל אני לא רוצה להשאר רק עם מגמת אמנות...
אני צריכה גם משהו מדעי..

RaZiK4

New member
אז את אומרת לא לקחת?

פשוט מחשבים זה יעזור לי בעתיד, לא? חוצמזה בצבא.. יחידת המחשבים והכל.. אם אני לא יקח את זה אני בטח יקח ערבית.

אממממ......

אני לא אגיד לך לא לקחת כי זה אישי לכל בנאדם בפני עצמו.. אני בערך הילדה שהכי שונאת את המקצוע מכל מי שלומד אותו ככה שאני דוגמא קיצונית
בקשר לצבא.. אם אתה לא בקטע של קרבי (זה כבר דיון אחר...
) אז יש מצב למחשבים.. למרות שלא יודעת כמה זה יעזור... בקשר לעתיד....? פוי! התיכון לא אומר כלום על העתיד! אמא שלי למדה תכנות בגיל 40 והלכה לעבוד בזה (כשלפני זה היא פחדה ללחוץ על הכפתור הדלקה של המחשב....). ערבית זה תמיד טוב.. אם חוטפים אותך אתה צועק אללה וואקבר ואתה חופשי
ואם אתה מדבר על צבא... דוברי ערבית זאת מתנה לכל מי שחושב על מודיעין.. השאלה אם זה הכיוון שלך... אני רק אגיד לך לסיכום שבאמת עדיף שתקח את מה שיותר תתחבר אליו.. אל תחשוב על העתיד אלא על ה3 שנים הבאות שאתה לומד את המקצוע, כי באמת דברים משתנים, השוק והדרישות שלו משתנות והעדפות האישיות שלך גם עוד ישתנו.... אז עדיף לפחות שתהנה ביכון

RaZiK4

New member
בקשר לצבא

זה לא העניין של קרבי... אין לי בעיה להיות קרבי [חחחח איזה דיון פתחנו פה :D] אבל יש קצת בעיה בפרופיל כנראה.. אמממ.. מה אני יגיד? נלך על חוק ומשפט נראה לי:D. אמרו לי גם שקל להוציא בזה 100:p טוב לא יודע.. אולי ערבית..;[ יש לנו יום מגמות.. אז שם אני יראה כבר הכל ויבחר, אני מקווה.

מצטערת שאני לא עוזרת../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

אני נמצאת בדיוק באותן בלבלות, רק שלנו יש 4 [!!!!!!!] מגמות בבית ספר. אני רק יכולה להגיד לך שני דברים: 1. מחשבים, לפי מה שהבנתי, זו חרא מגמה. 2. אם תאטרון זה לא החלום שלך או משהו - אל תקח את זה. אין לך סיבה ללמוד את זה אלא אם כן אתה ממש ממש אוהב את זה.

למעלה